Caute, potreboval by som pomôct pri vybere DVD rekordéra, skúšal som si ho nájst, ale neúspešne, tak píšem sem.
Potrebujem aby mal tieto parametre:
1.HDD, min. 120GB
2.2xHDMI, aby som mohol do jedneho zapojit mágio box, alebo xbox 360, aby som si mohol nahrávat gameplay a druhy by som zapojil do TV
3.USB (tu by som bol najradsej, keby som mohol video, ktore som nahral na HDD, preniest do PC pomocou USB, ale neviem či je také niečo možné?)
4.Musí zvládat rozlíšenie 1080p (najlepšie, keby v takom rozlíšení aj nahrával na HDD)
5.Cena-viem že niečo take lacné nebude, ale tak maximum je 500€
Ešte k tomu bodu 3 ak by to takto nešlo neviete o nejakom inom spôsobe, napr. by som vybral HDD z rekordéra a pripojli ho do PC cez SATA?
Budem rád, ak mi niečo poradíte, zatial dik
\\Edit: Našiel som toto:
http://www.dunaj.sk/televizory-audio-vi ... 1-eur.html
Nieje to DVD rekorder, ale je to omnoho lepšie, čiže si to idem kúpit.
DVD Rekorder
Re: DVD Rekorder
Veľmi ti neporadím , ale aspoň k tomu bodu 3
Kúp si taký dvd rekordér , ktorý vie nahrávať na USB kľúč. Ten USB kľúč by mal byť rýchly , aby si to mohol rýchlo skopírovať do PC. Musí byť naformátovaný ako NTFS aby si mohol nahrávať aj súbory väčšie ako 4 GB.
Neviem ako je to pri klasických dvd rekordéroch , ale niektoré SAT prijímače DREABOX a pod. s nahrávaním na HDD alebo USB kľúč sa dajú zosieťovať s PC cez kábel.
Nejako veľmi to nesledujem , ale možno už existuje aj dvd rekordér s Wi-Fi. Takže by sa dal prepojiť s PC aj bezdrôtovo. Ale najjednoduchšie sa mi zdá to nahrávanie na dostatočne veľký a rýchly USB kľúč.
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2010, 16:36)
Tak vidím , že si ma predbehol a našiel si to čo potrebuješ
Kúp si taký dvd rekordér , ktorý vie nahrávať na USB kľúč. Ten USB kľúč by mal byť rýchly , aby si to mohol rýchlo skopírovať do PC. Musí byť naformátovaný ako NTFS aby si mohol nahrávať aj súbory väčšie ako 4 GB.
Neviem ako je to pri klasických dvd rekordéroch , ale niektoré SAT prijímače DREABOX a pod. s nahrávaním na HDD alebo USB kľúč sa dajú zosieťovať s PC cez kábel.
Nejako veľmi to nesledujem , ale možno už existuje aj dvd rekordér s Wi-Fi. Takže by sa dal prepojiť s PC aj bezdrôtovo. Ale najjednoduchšie sa mi zdá to nahrávanie na dostatočne veľký a rýchly USB kľúč.
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2010, 16:36)
Tak vidím , že si ma predbehol a našiel si to čo potrebuješ
Re: DVD Rekorder
Nevadi, aj tak ti vdaka za snahu