Auto pre brata
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Auto pre brata
Caute, brat by chcel kupit nejake auto. Na ma okolo 500-700€. Keby bolo mozne tak by ho zobral na splatky do 2000€. Zatial pozeral po felici, favoritke, fiat punto a fabii. Najlepsie by bolo aby to bol 4/5 dverak, a jazdil na benzin. Ak by bolo mozne tak Nitriansky kraj. Dakujem za pomoc, chcel by ho kupit uz tento tyzden tak surne.
-
Point
Professional
Re: Auto pre brata
nech kupi favo a ma pokoj.. za tie peniaze necakaj nic extra (skor necakaj vobec nic).. favo je nalepsia volba.. ked chce bezproblemovo jazdit.. nech ide do favorita
//ratz.. pekny pocet prispevkov "1234"
//ratz.. pekny pocet prispevkov "1234"
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, favo, pripadne nejaka polorozpadla felda... vo vasom okrese ich bude na vyber milion, takze nemusis dlho hladat a cakat, pokial to teda potrebujes surne...
-
martinez13
Light Professional
nj aj ja som myslel ze feliciu, ale otec sa zase bude o neho bat lebo nema myslim airbegy.. keby bola nejaka fabia tak to by bolo dobre, ale pochybujem
za 700€ mozes zabudnut, radsej nech nejazdi ako pako a ani airbagy mu nebudu chybat
//nemyslel som to ako urazku tvojho brata, samozrejme
//nemyslel som to ako urazku tvojho brata, samozrejme
-
martinez13
Light Professional
som pisal, ze je mozny aj na splatky si zobrat auto.. a pako nieje ale bezpecnost je na prvom mieste.. aj tí najlepsi soferio mozu havarovat..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm jazdenka na splatky nieje moc rozumne riesenie ... nech mu radsej rodicia teda pozicaju ... za 2000 sa uz da kupit aj pomerne bezpecne auto ...
... a ked do 1000 s tym aby to malo aj bag a aku taku bezpecnost, tak asi najskor nejaku sopla omegu s naletom priemerneho boeingu od quantasu, neznamou historiou a velkou hrozbou ze to bude kasicka na peniaze
vyber auta v podobnej cenovej relacii sa tu uz vsak preberal, staci hladat 
... a ked do 1000 s tym aby to malo aj bag a aku taku bezpecnost, tak asi najskor nejaku sopla omegu s naletom priemerneho boeingu od quantasu, neznamou historiou a velkou hrozbou ze to bude kasicka na peniaze