| Dnes v 13:19
mam doma bike modrej farby ale preda vydlica je žltej a mne sa to velmy nepači na aku farbu by som ju mal nastriekat (červena,čierna,siva,striebornaalebo modra)
dakujem
hnovy nastrek
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: hnovy nastrek
pff, ja som urcite jednoznacne za ruzovu 
zavrite to tu ktosi
zavrite to tu ktosi
-
aughostino
Medium Professional
ked uz je tu tato tema tak ju vyuzijem 
cim odporucate nastriekat kostru bicykla? na par miestach mam oskretu farbu (modra metaliza), je tam naznak korozie a nerad by som to nechal iba tak. klasicke spreje s tym metalickym nastrekom asi nesplynu.
je potrebne celu kostru obrusit a streknut nanovo? alebo existuje nejaky "opravny" sprej?
cim odporucate nastriekat kostru bicykla? na par miestach mam oskretu farbu (modra metaliza), je tam naznak korozie a nerad by som to nechal iba tak. klasicke spreje s tym metalickym nastrekom asi nesplynu.
je potrebne celu kostru obrusit a streknut nanovo? alebo existuje nejaky "opravny" sprej?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
opravnym niecim to nikdy netrafis do odtienu, ale ak ti to nevadi tak to iba vybrus a nastriekaj ... trebars autolakom ktory najvac suhlasi s odtienom, ale nikdy to netradis ak je to metalicky lak
... ak novy celolak, tak nejaky autolak .. akrylovy aby bol nastrek "pruzny" 
-
aughostino
Medium Professional
nieco taketo?
myslis ze by takyto klasicky sprej vydrzal ak by som prestriekal celu kostru a vidlicu (samozrejme ze po predchadzajucom prebruseni)? este som rozmyslal ze by som to zobral do autolakovne len neviem ci by ma stadial nehnali svinskym krokom
myslis ze by takyto klasicky sprej vydrzal ak by som prestriekal celu kostru a vidlicu (samozrejme ze po predchadzajucom prebruseni)? este som rozmyslal ze by som to zobral do autolakovne len neviem ci by ma stadial nehnali svinskym krokom
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
fuuuuha ... neviem no ono tieto spraye su skor take na opravy a na plochu neviem kolko vydaju + ked striekas bike tak drtivu vacsinu striekas mimo .. neodvazim sa vynasat sudy ci jedna plechovka vystaci na cely bike, ale osobne si myslim ze skor nie, pretoze ako na potvoru ti bude chybat dostriekat tak 5 - 10 cm a dojde - murphyho zakony totiz funguju
ja myslim ze lakyrnik by to ako fusku zvladol za par chvil, skus sa nejakeho v autolakovni spytat, zato nic nedas, ak nemas hubu na mince

ja myslim ze lakyrnik by to ako fusku zvladol za par chvil, skus sa nejakeho v autolakovni spytat, zato nic nedas, ak nemas hubu na mince
-
aughostino
Medium Professional
so starym znamym murphyho zakonom schvalnosti mam bohate skusenosti
a hubu na mince nemam (bohuzial, ci nastastie?
)
je tam pisane ze s jednou 400ml tubou je mozne nastriekat 1,3m² ale istejsie a kvalitnejsie to bude asi zobrat do lakovne, ked budem mat cestu okolo tak sa zbehnem spytat
je tam pisane ze s jednou 400ml tubou je mozne nastriekat 1,3m² ale istejsie a kvalitnejsie to bude asi zobrat do lakovne, ked budem mat cestu okolo tak sa zbehnem spytat