MFC a Win32 API
Re: MFC a Win32 API
Dakujem, takze ak som to spravne pochopil, tak keby som prepisal tento program takto, tak mi to stale uklada do toho isteho suboru.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie, lebo ten súbor teraz otváraš iba na čítanie, takže ti do neho nedovolí písať (zrejme by ti hneď kompilátor vyhodil chybu, tak neviem prečo sa pýtaš a neskúsiš sám či to robí to čo predpokladáš)
Jaj, to som si nevsimol, lebo som ten kod iba tu prepisal, tak dik, nabuduce uz to skor vyskusam.
A myslis, ze ta funkcia bude fungovat takto: WriteValue(subor, LRM[0]). Lebo to nemam este ako odskusat a nejak sa mi to nepozdava.
-
audiotrack
VIP
prvý parameter je ti tam zbytočný, lebo ho nepoužívaš
Len potom to vypisuje chybu, ze funkcia neobsahuje 1 argument. Tak tam musim vlozit aj ten parameter a potom to skompiluje dobre a hadam by to malo aj dobre frcat.
-
audiotrack
VIP
z toho čo si napísal sa mi zdá že klame tvoj kompilátor alebo ty
Nemá dôvod pýtať parameter, keď ho tam netreba. Bolo by treba vidieť prototyp funkcie (či si to zmazal aj v ňom) a či je subor naozaj správne zadeklarovany ako globálna premenná. Ak áno, tak mám asi v hlave slabší kompilátor ako je ten tvoj, lebo ja tam chybu nevidím a podľa mňa je prvý parameter tej funkcie zbytočný. Ak ti to nejde zkompilovať, tak je chyba niekde inde
Sorry, ale ja nemam preco si vymyslat, to by som musel byt asi mimo, sak ja s tym chcem pomoct. Ten program, co mam zapisany vyzera presne takto. A ten problem bude asi v tom, ze ten subor, treba zadeklarovat aj predtym.
Presne teraz tam je to "FILE *subor, " navyše.
Takze dam tu funkciu iba s jednym paramatrom DWORD value a FILE * subor, definujem globalne. A malo by to slapat. A to, ze ta funkcia ma paramater DWORD value a potom jej priradim parameter DWORD*LRM nevadi?
Kde pri tej funkcii používaš DWORD*?
Jaj, sice hej, ja tam vlastne nedavam priamo ten parameter. A mohol by si mi etse prosim ta poradit ako dat do listy toho dialogoveho okna "_"?
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 16:30)
No caute, tak tie tlacitka na vyber portov mi nejdu a nejde mi ani to ukladanie. Lebo to zobrazi tie zapisane data az po zatvoreni programu, vedeli by ste mi poradit, ako to zmenit, aby sa mi tie data dali zobrazit hned po zapisani? Teda aby som nemusel ukoncovat program.
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 16:30)
No caute, tak tie tlacitka na vyber portov mi nejdu a nejde mi ani to ukladanie. Lebo to zobrazi tie zapisane data az po zatvoreni programu, vedeli by ste mi poradit, ako to zmenit, aby sa mi tie data dali zobrazit hned po zapisani? Teda aby som nemusel ukoncovat program.
Necital som ako sa to posunulo ci este chceš stale tu jednoduchu aplikaciu... ale tu mas komplet projekt... nemohol som spat tak som sa pohral na par kliknuti je vygenerovany zaklad a hodinu som sa snazil prist na to ako TCHAR alebo WCHAR alebo kera chu**** sa to pridala v VS9 prevediem do char necoho alebo aspon do string z CString ten cas som stravil hladanim funkcie ako ma java .toString() alebo getValue() ... aj ked ta by to spravila automaticky a nezmetkovala by ...
a to pridat si do Okna "_" .. v resurce editore si kliknes na okno a nastavis to v properties...
a to pridat si do Okna "_" .. v resurce editore si kliknes na okno a nastavis to v properties...
- Prílohy
-
- nemozemSpat.zip
- (1.48 MiB) 15 stiahnutí