Zdravim
Kupil som si Codemasters Pack, vsetko som nainstaloval, ale hra FUEL mi nejde. Nenacita mi CD Key cize sa neda spustit. Ostatne hry idu. Pozeral som aj Steam forum a robi to vela ludom (ak nie vsetkym) ale s mojou biednou anglictinou som sa toho vela nedozvedel. Co s tym? Mam napisat na podporu alebo mam este pockat?
mam mensi problem s punkbusterom a hrami zo steamu, konkretne Battlefield 2, a Call of Duty 4: Modern Warfare, stale po par minutach ma kickne zo servera s hlaskou : RESTRICTION : Disallowed program/driver [125083]
Je toho viacej co sa tyka tohto problemu..CItaj viac forum Punkbusteru, kde najdes rieseni viac, ako tu to riesit.. http://www.pbbans.com/forums/disallowed ... 94847.html
Staci hodit do googlu "disallowed program driver" a mas co citat a skusat
Sapo napísal:Zdravim
Kupil som si Codemasters Pack, vsetko som nainstaloval, ale hra FUEL mi nejde. Nenacita mi CD Key cize sa neda spustit. Ostatne hry idu. Pozeral som aj Steam forum a robi to vela ludom (ak nie vsetkym) ale s mojou biednou anglictinou som sa toho vela nedozvedel. Co s tym? Mam napisat na podporu alebo mam este pockat?
ludia nevie mi niekto poradit, vcera mi steam krasne isiel vsetky updaty naisntalovane, dnes zapnem pc a len sa snazi updatovat steam a nic sa dalej nedeje, uz som skusal aj reinstall
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2010, 17:24)
novinka, mi vypisalo ze : to run steam you must first connect to internet
Cyrus. To sa obcas stava. Predpokladam ze si chcel zapnut steam v offline mode. No ked ti hodi tuto hlasku, zial musis sa pripojit, steam si nataha nejake aktualizacie a potom by ti uz zas mal ist offline mod aj bez pripojenia na net, az po kym nebudu zas vyzadovat pripojenie pre dalsi update. Ja som si to vysvetlil takto.
Čaute, ako to vlastne u steamu funguje?
Ked si kúpim na steame hru, tak sa mi objavý na steame a odtial ju stiahnem a dostanem k tomu CD key?
Alebo ako to vlastne je? Za ako dlho od kúpi môžem začať sťahovať? Kedy to zvyčajne nabehne?
A na ktorom PC sa prihlásim pod mojim loginom na steame, tak tam možem hru nainštalovať a mať ju jak originálku, alebo ako?
Mám záujem o GTA 4: EFLC
ked si ju kúpiš, objaví sa ti hra medzi neinštalovanými. klikneš pravým a dáš inštalovať. začne sťahovať hned a hráš ju hned ako bude v PC. takže záleží od tvojho internetu.
žiadny CDkey nedostaneš. načo aj. skrátka je hra viazaná na tvoj účet. takže si dobre zapamätať údaje. hru môžeš hrať na ktoromkoľvek PC, kde sa prihlásiš svojimi údajmi, ale len na jednom PC odrazu.
Curuj napísal:ked si ju kúpiš, objaví sa ti hra medzi neinštalovanými. klikneš pravým a dáš inštalovať. začne sťahovať hned a hráš ju hned ako bude v PC. takže záleží od tvojho internetu.
žiadny CDkey nedostaneš. načo aj. skrátka je hra viazaná na tvoj účet. takže si dobre zapamätať údaje. hru môžeš hrať na ktoromkoľvek PC, kde sa prihlásiš svojimi údajmi, ale len na jednom PC odrazu.
kupil som si hru Dirt 2 cez steam ale bol mi odcudzeny CD key a bol zaregistrovany na ucte Windows live , to znamena ze na iny sa uz neda, bolo by moze zablokovat ten CD key a aby sa vygeneroval novy? vedel by niekto postup ako nato?