problemy po cistke PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

problemy po cistke PC

Príspevok od používateľa tomikaco »

trochu som si upratoval PC a asi som upratal nieco, co som nemal. mam problemy s viacerymi aplikaciami a internetom. internet tam nebezi vobec, neda sa mi z toho PC ani dostat do routra , z inych PC na LANke sa tam bez problemov dostanem. vcera mi este internet isiel (musel som restartovat PC a router), no dnes uz to nejak nepomaha. k tym aplikaciam tolko, ze sa to dotklo skoro kazdej hry, konretne hry Age of Empires II, Warcraft 3 a Operatoin Flashpoint maju problem pri kliknuti na "Multiplayer", AoEII sa uplne vypne, W3 a OP na minutu sekne, potom ide normalne. niektorym hram zasa trva dlhsie, kym sa spustia. ani jeden z tychto problemov som nemal pred cistenim PC, asi som vymazal nieco, co ma spolocne so sietou. no podotykam, ze som vymazaval (co sa dalo, tak som normalne odinstaloval) iba programy v priecinku "Program Files", to znamena, ze by to nemalo nejak ohrozit system. vsetky vymazane programy mam zalohovane, no nevidim tam ziadny, ktory by mohol sposobit tieto problemy. nenapada niekoho, cim by to mohlo byt ? moze to mat nieco spolocne s NET framework ?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: problemy po cistke PC

Príspevok od používateľa Soviet »

Ano moze to mat s tym..
Ale cistit programy o ktorych nevies nic? to nebolo najrozumnejsie riesenie..
Nainstlauj si vzdy to co potrebujes a budes vediet co mazes..To co tam je od nainstalovania WINu predsa nemazem..
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tomikaco »

ja viem, posral som to, ale nechcelo sa mi to nejak triedit, bolo tam toho strasne vela. radsej riesit taketo problemy ako sa hrabat v programoch co som tam nainstaloval za 5 rokov.

k tomu NET Frameworku, ktory si mam teda stiahnut, nech viem, ci je to v tom ? s tymto vobec nemam skusenosti, vygooglil som milion verzii a nechcem nainstalovat zlu .. mam Windows XP, 32 bit, SP3
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

net framework 2.0 http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
popripade potom rovnako zo stranky microsoftu stiahnut 3.0.
ano niektore programy bez net framework nebezia. ale i tak to vidim na reinstall.
Napísať odpoveď