vzhlad vyhladavacieho pola
vzhlad vyhladavacieho pola
caute, zase potrebujem vediet jednu vec, ako mozem zmenit vyhladavacie pole(napr. tak ako ma apple)? Musim si spravit nejaky obrazok? Dakujem moc.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vzhlad vyhladavacieho pola
vyhľadávacie pole kde? V čom? Prečítaj si sakra tento príspevok: http://www.hojko.com/citajte-pred-zaloz ... 23064.html
(najmä odstavce 4 a 6)
(najmä odstavce 4 a 6)
ok beriem, zle som to napisal, ale myslel som ze to je jasne ked v sekcii o programovani a chcem zmenit vyhladavacie pole, a este nejak tak ako apple...ok velmi sa ospravedlnujem. Chcem zmenit vzhlad vyhladavacie pola na webovej stranke, klasicky ked to spravis, tak mas taky skaredy hranaty obdlznik, a chcel by som nieco oble.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nebolo to jasné, lebo ja som si predstavil web apple a v zápäti iTunes kde je tiež hľadanie pesničiek a zrazu som nemohol vedieť ktoré myslíš a akom jazyku sa vlastne bavíme (či aplikácia alebo web..)
spravíš to cez css, nejak takto: samozrejme hodnoty si daj aké ti vyhovujú. Cust_txt.png je obrázok oválu čo bude na pozadí, a editu potom dáš iba tento class: <input class="custom_txt" type="text" name="search" />
spravíš to cez css, nejak takto:
Kód: Vybrať všetko
.custom_txt {
float: left;
display: inline;
width: 90px;
height: 26px;
padding: 5px 10px 0 10px;
border: 0;
margin: 10px 0 0 0;
background: url('../images/cust_txt.png') no-repeat;
}