Pirátstvo?
Pirátstvo?
Ahojte,potrebujem pomoc.....ak v jednej skupine na facebooku zalozim diskusiu a do nej dam linky na stiahnutie jedneho serialu ktory som nenahravala z Tv ja,ale uploadla som to ja-je to trestne? Ja viem,ze to mozem kludne hodit na warez forum,kde je to takpovediac anonymne,ale vela ludi,ktory su v tej skupine,by si radi pozreli nejake casti z toho serialu a nechodia na fora.Dakujem za odpoved 
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pirátstvo?
Vyriesil by som to jednoducho: Zalozil si novy ucet na FB si vymyslenymi udajmi, vstupil do skupiny, pridal linky a hotovo.
haha,to ma nenapadlo,dik.....a pre istotu sa zaregistrujem a budem pridavat cez anonymizer,ale fakt dik 
-
jarinho411
Light Expert
Keby si niekto dal tu namahu, tak ta bez najmensich problemov vypatra.. Ale povedz mi prosim ta, preco by to niekto kvoli par linkom robil???? 
-
hojko
Site Admin
jarinho411: Otazne je, ci by bol Facebook sidliaci v Kalifornii ochotny poskytnut udaje az na Slovensko.
-
jarinho411
Light Expert
To je dalsia vec.. Takze si myslim, ze kludne tam tie linky mozes zavesit aj bez robenia si "double" uctu a anonymizerov a podobnym hluposti a prezijes bez ujmy. Na svete sa robia aj horsie <>
-
DjBass
Darca
Áno, stať by sa nemalo nič, ale nikdy nevieš, čo za debila je v tej skupine. Ak si spraví druhý účet, tak aspoň nebudú mať meno.