Uff. S taký hráčom som už dlho nemal skúsenosti. Ale ak chceš aby sa predal čo najlepšie tak ho daj na trh tak, aby končil vo štvrtok. Alebo dobré je ešte predávať po základnej časti vo štvrtok. Pretože prídu odmeny za základnú časť + príde sponzorElius napísal:to je moj hrac a chcem ho predat nech mam daky cash ale neviem kolko minimalne si pytat
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2010, 21:07)
pripadne nemas zaujem o tohto? u mna sa nenaexpi:)
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=24522724
spravim ti aj cenu:)
HockeyArena Slovenska Hra
-
dominator7
Light Expert
Re: HockeyArena Slovenska Hra
ale tak kolko odhadujes ze by som mohol dostat za neho http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=24277716
ked ho dam v ten stvrtok vecer? ci sa mi to oplati
-
dominator7
Light Expert
Z toho veľa nevyčítam, musíš ukázať jeho artribúty. Bud sprav screenshot. Alebo ich vypíš. Všeobecne platí, čím väčší hlavný artribút, tým sa lepšie predá. Ale tak takýto, ako tak pozerám na trh od 100 tisíc do 2 M . Videl som jedného aj za 4,5, ale mal o dva roky menej a mal v celku dosť vysokú obranu a strelu, takže to kvôli tomu.Elius napísal:ale tak kolko odhadujes ze by som mohol dostat za neho http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=24277716
btw. co je lepsie pre hraca, ked hra zapasy alebo ked ma volny den a trenuje?...mam na kazdy den zapas ale hraci trenuju zda sa mi desne malo... (treningove pr: 30% a regener.: 30% a priemerny trening je asi len 10-12%)
-
mirak2
Hardcore addict
ked hra zapasy, idealne v prvej lajne a v PP formacii...mas male priestory obidva...a zalezi od kvality hraca a aj od potencialu, ak mas kvalitu okolo 50 nikdy nebude trenovat vela, a cim viac sa blizi potencial k 0 tym menej trenuje
teraz mam takuto dilemu...som v semifinale 9. ligy (hram to od aprila) a mam realnu sancu na postup do vyssej ligy...mam ale takuto otazku...co ked tam uz nebudem stacit a za prehry mi odide vela ludi z fanklubu...mam ich tam asi len 1800 a dost som na tych love od sponzora zavisly tak neviem ci radsej sa nepolavit a pokusit sa o postup v dalsej sezone ked bude vacsi fanklub kt potom by nejaky upadok zniesol...tych co sa vyznaju prosim o nazor (nick Elius)
-
mirak2
Hardcore addict
nesnaz sa nasilu natrepat do vyssej ligy
Ak chcete umiestnit svojho hraca na trh a chcete vediet, aku kvalitu a potencial u hraca uvidia ostatni manazeri, mozete pouzit nasledovny tool, ktory som spravil: http://ha.intrakap.eu/
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hraval som to asi pred 4 rokmi , potom som sa na to nejak vykaslal a zrusili mi tim. Teraz som sa pred 2 tyzdnami nanovo regol a zase to hram, skusenosti s predosleho timu mam takze uz to len manazujem a netrpezlivo cakam teraz po PO na novu sezonu. Hodilo ma to do VIII ligy ale na predposledne miesto takze som to uz nestihol dobehnut ale uz som nakupil kader aspon do prvej patky v IX lige, uvidim ci pojdem na postup hned alebo nie. Ale rozmyslam ze by som v IX lige ostal par sezon, pozbieral fanusikov, pobudoval stadion a potom s riadnym kadrom prerazit naraz cez viac lig. Takze okrem PPM manageru hram zase HA. HA predsa len najlepsia asi, vela ligovych zapasov cez tyzden, viac moznosti ovplyvnit zapasy ako na PPM ci inych manazeroch.
ja to hram prvy raz a dal som na radu jedneho hraca...naberat skusenych hracov s potikom 6 az 0 a ist do co najvyssej...zacal som v 9. a zatial co sezona to postup:) akurat v novej zacnem v 7. a zisky stale rastu takze nakupim kader co vydrzi viac ako jednu sezonu (s klesajucim potikom treba hracov vyhodit bo za chvilu za nic nestoja) a naskrobim dake love aj konecne na stadion...
Cawte hrava to tu niekto ?
ako sa vam dari ? 
Ja som znova začal po cca 2 rokoch a neviem si vynachváliť zavedené zmeny
Prepustil som všetkých hráčov, ktorých mi vygenerovalo a postavil som si tím dorastencov do 20 rokov 
sklamany som po troch sezonach.. nie z vykonu, ale zo zalozky stadion.. mozes vylepsovat kolko chces, na treningu a juniorke sa to vobec neodzrkadluje.. 
Tak čo ako ste na tom? Ja zatiaľ túto sezónu dosť biedne.. Momentálne som na 12 mieste.. ale minulú sezónu som hral o 3-4 miesto takže trochu sklamanie, ale nevadí lebo som na to nemal ani nejak extra veľa času. Tak uvidím, minimálne play off verím že dám 
Už asi tri sezony stale v tej istej lige VIII.1, uz by som aj rád postúpil, vždy spravím play off ale este to nebolo na postup, kader drzim uz dlhsie pokope + pomenili sa nejakí mladíci ale netrenuju tak ako by som chcel pričom treningove aj regeneracne na 100, hoc jeden tam ma kvalitu 100, 20 rokov, IS 133. Zatiaľ som na 2 mieste po polke sezony tak uvidim co to bude play off. V HA my vyhovuje ze je to sviznejsie ako konkurenčné PPM, sezona prebehne rychlo a aj ked nepostupim ta nemusim cakat dlho na dalsiu moznost postupu
. Inak manažér ambrosini, tím TJ Orol Slavošovce, priateľské možme drviť 
Ja som to prestal hrat mozem predat nejakich hracov
Mam tam paru dobrich
Brankar 99 a ma 25 rokov keby nietko chcel mam dvoch takichto chytaju perfektne aspon mne
Potom mam este paru inich hracov keby nieco ss
Mam tam paru dobrich
Brankar 99 a ma 25 rokov keby nietko chcel mam dvoch takichto chytaju perfektne aspon mne
Potom mam este paru inich hracov keby nieco ss
UN2552 Ktorú ligu si hral?
VIII.69 liga to je moja tretia sezona a raz som postupil alebo keby niekto chcel dam mu ucet mam tam cez 200 000 000 takze hracov by ste paru pokupili ako posilu a mohol by to byt slusny team 
J.. Ja hrám VIII.32 a to je moja.. uf už ani neviem koľká sezóna.. hrám to tuším od 17. sezóny alebo tak nejak.. ak ma pamäť neklame. Prečo končíš?