grub on webmin
grub on webmin
ahojte, mam mensi problem s linuxom, snazim sa dat do povodneho stavu bash kedze som si ho odpalil predvcerom pri reinstalovani a snazim sa rozbehat GRUB cez webmin rozhranie, nevie mi niekto poradit ako funguje rescue mode? pripadne ako na to? na serveri bezi este NX ale neviem sa dopatrat navodu ako sa nalogovat kedze ssh prihlasenie absolutne zlyhava. vopred dik.
Re: grub on webmin
skusil by som cez webmina pouzit prikaz aptitude reinstall bash
predpokladam ze to mas debiana, lebo som sa nedocital aku distribuciu tam mas, nasledne by som reinstaloval aj ssh pripadne ssh2 neviem co pouzivas.
ak som sa sekol. prepac.
predpokladam ze to mas debiana, lebo som sa nedocital aku distribuciu tam mas, nasledne by som reinstaloval aj ssh pripadne ssh2 neviem co pouzivas.
ak som sa sekol. prepac.
dik za help, skusal som uz vsetko mozne, nakopcit aj iny bash ale bez sance, takze nakonice musel prist reinstall. distribucia je ubuntu hardy hard 8.04
Priklonil by som sa k novej instalacii systemu. ak mas fyzicky pristup k masine, nemal by to byt problem. Nahodil by si novy system + webmin a malo by byt vsetko v poriadku. Ak mas celkom dobry stroj, skus si ubuntu 9.10 alebo novy 10.04. Na 256MB ramke sa mi podarilo rozbehat 9.10ajs webminom, ten novy som tam neskusal a momentalne sa ani nechystam, kedze 9.10 je v poriadku. V navodoch odporucaju viac RAM, je to pravda, ale zalezi na co to cele chces pouzivat