Voľby 2010
Re: Voľby 2010
ehm, este stale sa veri v to, ze marihuana nie je len predvolebna nafukovacka? spomenme si cim nafukoval Vibrator pred 4 rokmi. je to cista predvolebna psychologia, ktorej ulohou je oslovit prvovolicov, maldych ludi, ktori maju vsetko na salame a podobne... IMNSHO aj ked bude SaS vladnut, konopu nedekriminalizuje
začínaš mi byť čím ďalej tým sympatickejší, presne toto som už tvrdil na tomto fóre v inej téme, že celá dekriminalizácia marihuany je len super marketingový ťah a každý ma na háku občanov tejto republiky keď už je raz tam kde chcel (korýtko).jackb napísal:ehm, este stale sa veri v to, ze marihuana nie je len predvolebna nafukovacka? spomenme si cim nafukoval Vibrator pred 4 rokmi. je to cista predvolebna psychologia, ktorej ulohou je oslovit prvovolicov, maldych ludi, ktori maju vsetko na salame a podobne... IMNSHO aj ked bude SaS vladnut, konopu nedekriminalizuje
Ale idem k téme. To čo je za blbý názor, že voliť SAS je jediná šanca ako sa dostať z týchto sr**** ??? To kto môže toto povedať, ešte nepredložili jeden riadny návrh a majú len tých svojich 120 nápadov a nie všetky sú dobré ako tvrdia ich tvorcovia. Alebo máš pocit, že rušenie štipendií na vysokých školách je OK ? Ja žiadne štipko neberem ale aj tak viem, že sú potrebné, lebo sakra vzdelaný ľudia sú budúcnosť a nie že kašlime na to hlas ako hlas. Všetci vyštudovali za starej doby keď všetko bolo zadarmo na škole a dostávali všetky možné výhody a teraz to chcú rušiť? Však to je bullshit ako vyššitý. Na Slovensku si stačí dať do volebného programu Sociálny systém, Investície (teda rozvoj ekonomický) a znižovanie nezamestnanosti a hlúpáci poletia ako muchy. Sa už zamyslite a čo ste slepý kam to všetko speje ? Toto je už nonsens čo tu podaktorí tvrdia. Verte SAS. Však tá strana ešte nič neurobila len sľubuje a mele stále dokola. Tutok sa už rozhoduje, že ským by išla alebo nešla do koalície a to ešte ani v parlemente nebola. Je to smiešne. A prečo sa Sulík tak moc hrabe k ministerstvu ? Aby pomáhal ľudom ? HAHAHA ...
presne aj ja si myslim.. mal by mat normalne kabaret.. ja sa vzdy tesim ked vidim v nadpise ze SLOTA:.. ze na com sa zase zasmejem.. ked nebol vo vlade tak to taka sranda nebola.. skoda ze dan za 4 rocny zabavny program vo vlade bola kolosalna zlodejinaCesar napísal:Na STV v "O 5 minút 12" Slota trepal zase o tankoch, čo sú vraj už pri hraniciach aby nás napadli, OMG, to je ale šašo.Mohol by robiť nejakú zábavnú reláciu v niektorej televízii. Podľa neho keď SNS nebude v budúcej vláde, tak to bude koniec SR.
To sa len ukázala inteligencia nášho super národa, keď vymetená Malíková rozprávajúca o morálke dostala viac hlasov.IvanSk napísal:Sulík v tej relácii nedostal hlasy od divákov ani na to aby vyhral nad Belousovovou a brutálne prehrával.
Kde je tých 11,9 percenta jeho voličov?? SAS sa ani do parlamentu nedostane nieto ešte 11,9 % bude mať. ĽS NS ju predbehne
Sulík bol akýsi nevýrazný, ani sa poriadne nedostal ku slovu, mal viac zaútočiť, veď Malíková úplne nahadzovala na smeč.
A k tomu videu: Vždy ma bavili tí rôzni polonáckovia a malí Hitleríci, ktorí sa sa strašne oháňajú demokraciou a jej slobodami a právami. Celkom paradox.
Inak, samozrejme, s postupom mesta Púchov nesúhlasím, takéto zásahy "zhora" sú mi proti srsti, aj keď sa robia proti ĽS-NS.
To že ty niekoho značíš za hitleríka je úplne irelevantné, v tejto republike platia zákony, ak sa neporušujú, môžeš si ty kohokoľvek označovať za hitleríkov, zlodejíkov a neviem akých, avšak sa dopúšťaš ohovárania. Pokiaľ sa jasne niekomu nedokáže, že je nacista si postihnuteľný za takéto výroky.hughito napísal: To sa len ukázala inteligencia nášho super národa, keď vymetená Malíková rozprávajúca o morálke dostala viac hlasov.
Sulík bol akýsi nevýrazný, ani sa poriadne nedostal ku slovu, mal viac zaútočiť, veď Malíková úplne nahadzovala na smeč.
A k tomu videu: Vždy ma bavili tí rôzni polonáckovia a malí Hitleríci, ktorí sa sa strašne oháňajú demokraciou a jej slobodami a právami. Celkom paradox.
Inak, samozrejme, s postupom mesta Púchov nesúhlasím, takéto zásahy "zhora" sú mi proti srsti, aj keď sa robia proti ĽS-NS.
Ale nový bilboard SAS sa mi veľmi páči
http://img693.imageshack.us/img693/4420/sasm.jpg
treba spravit iny bilboard.Terajsi stary debili volia SMER, SNS, HZDS, A LS-NS
No Ivanko, zjavne si nepochopil a kľudne ma teda môžeš žalovať za ohováranie tvojich idolov. 
JA nikoho nežalujem, nevidím žiaden dôvod, len som ťa upozornil že ak niekoho nazveš hitleríkom mal by si to vedieť dokázať inak je to iba ohováranie.
-
Sagittarius
Guru
Ty veríš, že v politických reláciách hlasujú normálni (cháp obyčajní) ľudia? Podľa mňa väčšina hlasov v takýchto relácií pochádza zo straníckych centrál, resp. ministerstiev. Aký dôvod by mal človek na to aby hlasoval, keď sa za to platí a nič z toho nemá?hughito napísal: To sa len ukázala inteligencia nášho super národa, keď vymetená Malíková rozprávajúca o morálke dostala viac hlasov.
IvakSK: Len to, aby všetko bolo merané rovnakým metrom, tak keď niekoho nazveš feťákom detto.
pridavam volebny program LS-NS
zatial najlepsi co som cital, ale vecsina s toho mi pride nesplnitelna
zatial najlepsi co som cital, ale vecsina s toho mi pride nesplnitelna
Sagittarius napísal: Ty veríš, že v politických reláciách hlasujú normálni (cháp obyčajní) ľudia? Podľa mňa väčšina hlasov v takýchto relácií pochádza zo straníckych centrál, resp. ministerstiev. Aký dôvod by mal človek na to aby hlasoval, keď sa za to platí a nič z toho nemá?
IvakSK: Len to, aby všetko bolo merané rovnakým metrom, tak keď niekoho nazveš feťákom detto.
Pozri ako mám nazvať niekoho kto fajčí marišku alebo fetuje? Samozrejme feťák je nesprávny výraz pre niekoho kto iba hulí marišku, takého by bolo vhodné označiť za huliča. Lenže slovo feťák akosi stratilo pôvodný význam a používa sa dnes už na každého asociála, ktorý nie je schopný prežiť svoj život bez užívania nejakej drogy.
Ak niekto skutočne fajčí marišku a nazvem ho feťákom - teda asociálom, ktorý nie je schopný prežiť svoj život bez nejakej drogy, tvrdím nepravdu?
Ak ale nazývam nejakého národovca Hitleríkom kôli vyholenej hlave a odlišnému názoru na dejinné skutočnosti, je to pravda?
Je to jednoducho zaužívaný stereotyp. Holá hlava = hitlerík. Keď ma niekto dlhé vlasy automaticky nemôže byť hitleríkom.
IvanSk ty si sa mal narodiť v maďarsku, tam sú ľudia ako Kotleba braní vážne. Mal by si vo vláde svoj Jobbik a bol by si spokojný.
Z môjho pohľadu si poloextrémista, ktorý sa skrýva za paragrafy a "demokratické" princípy. Je úplne nereálne aby strana ako ĽS-NS viedla štát.
Z môjho pohľadu si poloextrémista, ktorý sa skrýva za paragrafy a "demokratické" princípy. Je úplne nereálne aby strana ako ĽS-NS viedla štát.
Sagittarius: No vidíš, takto som sa nad tým ani nezamyslel, vždy mi prišlo čudné ako rýchlo tam tie hlasy naskakujú a že načo to tam ľudia vôbec za peniaze posielajú.
Každopádne, Malíková trepala sprostosti.
Ivan: Ja som tým označením Hitlerík vôbec nemal na mysli výzor, ale rejavovanie sa a názory.
Pozri si dobové Hitlerové prejavy a potom si pozri prejavy Kotlebu a rôznych Vandasov a iných "vodcov" týchto nacionalistických strán.
Nie je tam žiadny rozdiel
obrovský socializmus, demokracia a dobro, obviňovanie a zvaľovanie problémov na nejaké etnikum a to všetko skryté pod rúškom dodržiavania zákonov a spravodlivosti.
Aká bola realita ? Ďakujem, ja takýchto novodobých malých Hitleríkov k životu nepotrebujem.
Každopádne, Malíková trepala sprostosti.
Ivan: Ja som tým označením Hitlerík vôbec nemal na mysli výzor, ale rejavovanie sa a názory.
Pozri si dobové Hitlerové prejavy a potom si pozri prejavy Kotlebu a rôznych Vandasov a iných "vodcov" týchto nacionalistických strán.
Nie je tam žiadny rozdiel
Aká bola realita ? Ďakujem, ja takýchto novodobých malých Hitleríkov k životu nepotrebujem.
Bohužiaľ to je opäť len nálepka, pre ktorú ale nemáš žiadne dôkazy ani podklady.Z môjho pohľadu si poloextrémista
Prečo ĽS NS nemôže viesť štát si tiež neuviedol. Vieš mne práve toto pripomína extrémizmus a xenofóbiu. Označovať niekoho za "nepriateľa štátu" je komunistický zlozvyk a takéto značkovanie bolo prítomné vo všetkých totalitných štátoch. Ako vidím teba tiež toto zmýšľanie neobišlo. O čo si teda lepší? Vy sami ktorí vraj hájite demokraciu a humanizmus ste si urobili patent na to ako musí vyzerať "pravý" humanizmus a "pravá" demokracia, pričom každé zmýšľanie ktoré vedie mimo vašich umelo vytvorených mantinelov označujete za extrémistické.
Medzi tebou a nacistami či komunistami nie je rozdiel, azda je tam rodziel len v názvoch vašich ideológií.
Ten program LS NS to je teda výtvor. Slovo parazit tam je častejšie ako v encyklopédii hmyzu. A úprimne ma dojala hlavne domobrana.
No a co?Rubiki napísal:Ten program LS NS to je teda výtvor. Slovo parazit tam je častejšie ako v encyklopédii hmyzu.
Ak to je celý ich program , a dostali by sa do parlamentu , tak to akokeby sme poslali cigána ktorý nevie čítať ani písať robiť vedúceho na stavbe 
nestači ? ... pochybujem že väčšina z ostatných strán ktoré majú po "100" bodov splní aspoň 1/4.skuki napísal:Ak to je celý ich program , a dostali by sa do parlamentu , tak to akokeby sme poslali cigána ktorý nevie čítať ani písať robiť vedúceho na stavbe
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 11:29)
un_know napísal:
nestači ? ... pochybujem že väčšina z ostatných strán ktoré majú po "100" bodov v programe splní aspoň 1/4.
IvanSk:IvanSk napísal:
Bohužiaľ to je opäť len nálepka, pre ktorú ale nemáš žiadne dôkazy ani podklady.
Prečo ĽS NS nemôže viesť štát si tiež neuviedol. Vieš mne práve toto pripomína extrémizmus a xenofóbiu. Označovať niekoho za "nepriateľa štátu" je komunistický zlozvyk a takéto značkovanie bolo prítomné vo všetkých totalitných štátoch. Ako vidím teba tiež toto zmýšľanie neobišlo. O čo si teda lepší? Vy sami ktorí vraj hájite demokraciu a humanizmus ste si urobili patent na to ako musí vyzerať "pravý" humanizmus a "pravá" demokracia, pričom každé zmýšľanie ktoré vedie mimo vašich umelo vytvorených mantinelov označujete za extrémistické.
Medzi tebou a nacistami či komunistami nie je rozdiel, azda je tam rodziel len v názvoch vašich ideológií.
Tak po 1. neoznačil som ťa za nepriatela štátu a po 2. ja som v žiadom svojom príspevku nehájil demokraciu ani humanizmus.
Ale gratulujem s takýmto prekrúcaním viet a svojimi názormy založenými na vlastne vytvorených faktoch mi pripomínaš Kotlebu alebo iných členov LS-NS.
Nemohli by viesť štát, lebo štátna a svetová politika je o niečom inom ako o odstraňovaní "parazitov" jedného etnika..
Máš pravdu svetová politika je o odstraňovaní všakovakých slabých "parazitov" /slušných občanov/.
Svetová politika je o hádzaní pšenice do mora namiesto toho aby sa poslala Afrike.
Svetová politika je o bombardovaní Iraku, Juhoslávie, vojnách vo Vietname, Južnej Kóre-e, Afganistane a nadchádzajúcej vojne v Iráne.
Označil si ma za "poloextrémistu" bez jediného vysvetlenia, ja ťa s rovnakou výpovednou hodnotou môžem nazvať "polopsom".
Len nechápem čo si dávaš za cieľ takýmto škatuľkovaním ľudí.
Myslíš si, že keď mňa označíš za poloextrémistu a nejakého rasistického černocha za priateľa, bude to reflektovať skutočnú podstatu vecí? Keď rozdeľuješ ľudí na "dobrých" a extrémistov nemal by si zabúdať, že človek je tvor omylný.
ešte jedna perlička
VIDEO: Premiéra vozidla na potláčanie nepokojov
Svetovú premiéru mal dnes nový slovenský obranný mechanizmus Božena RIOT, ktorý bude technickým pomocníkom na potláčanie demonštrácií, akcií extrémistov, nepokojov v obývaných zónach či „umravnenie“ futbalových a iných športových fanúšikov.
http://www.aktuality.sk/clanok/162666/v ... nepokojov/
Svetová politika je o hádzaní pšenice do mora namiesto toho aby sa poslala Afrike.
Svetová politika je o bombardovaní Iraku, Juhoslávie, vojnách vo Vietname, Južnej Kóre-e, Afganistane a nadchádzajúcej vojne v Iráne.
Označil si ma za "poloextrémistu" bez jediného vysvetlenia, ja ťa s rovnakou výpovednou hodnotou môžem nazvať "polopsom".
Len nechápem čo si dávaš za cieľ takýmto škatuľkovaním ľudí.
Myslíš si, že keď mňa označíš za poloextrémistu a nejakého rasistického černocha za priateľa, bude to reflektovať skutočnú podstatu vecí? Keď rozdeľuješ ľudí na "dobrých" a extrémistov nemal by si zabúdať, že človek je tvor omylný.
ešte jedna perlička
VIDEO: Premiéra vozidla na potláčanie nepokojov
Svetovú premiéru mal dnes nový slovenský obranný mechanizmus Božena RIOT, ktorý bude technickým pomocníkom na potláčanie demonštrácií, akcií extrémistov, nepokojov v obývaných zónach či „umravnenie“ futbalových a iných športových fanúšikov.
http://www.aktuality.sk/clanok/162666/v ... nepokojov/