Splinter Cell: Conviction
Re: Splinter Cell: Conviction
jaaj asi si to moc nezahrajem furt mi to vyhadzuje nejake okno , proste nieco s grafikou ze: VPU recover has reset your graphic accelerator.....bla bla neviete co to je? uz si pripadam jak debil vcera mi to islo dnes zasa nie
no problem je ale v tom ze tam nemam ziadny vyber a ani sa to neda roztiahnut
edit:vyriesene
,staci si precitat readme je tam o tom napisane...uz je to aj z disku prec,absolutny stereotyp,nepriatelia tupy,nic moc teda 
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (20.58 KiB) 1712 zobrazení
ludia to mi nikto neviete poradit ci mi nove ovladace na graficku kartu vyriesa ten problem s obcasnou ciernou obrazovkou ?
tak tam tu tabulku ukazalo aj mne ja som resetol komp a uz to islo a co sa tice noveho ovladaca tak vcera saom mal pocit ze mi to pomohlo normalne som drtil a neska rano islo vsetko ako ma a naraz zas ta poj*bana cierna obrazovka a ktomu toto : 

hehe tak mne to sekne uz pri System validation in progres... takze to ani nepustim 
mam i7-920, GTX260
mam i7-920, GTX260
-
JeffHardyy
Light Professional
tak zatial mi príde ta hra taká dost lineárna...momentalne som pri tých laseroch v akejsi HQ budove...ale na druhu stranu adrenalin tam nechýba 
hmm prave som to hral a hral som deniable ops a uplne v poho jak som pustil kampan tak vzdy to robi pri tom letiski a ja nemam nervy na toto
Neexistuje nejaky postup ako by sa dali odstranit tie cierne pruhy ?
Inac pochvalte sa ze ako vam to taha komp.
Ja hram na 1280x1024, najnizsie mi klesa okolo tych 30 fps, inac sa to hybe okolo 50. Tiene mam na High, efekty vypnute, AA 2x ostatne vsetko Max
Ja hram na 1280x1024, najnizsie mi klesa okolo tych 30 fps, inac sa to hybe okolo 50. Tiene mam na High, efekty vypnute, AA 2x ostatne vsetko Max
-
JeffHardyy
Light Professional
mne to ide na low Settings a 1024x728....žiadny AA ani vsync...ale tak hlavne že si zahrám bez sekov...kvalita nieje pre mna doležitá
Procesor:amd phenom QuadCore 9500 X4
Ramka: 1GB 512x512
Grafika: Ati Radeon HD 2600 Pro 512 mb čiže nič moc
Procesor:amd phenom QuadCore 9500 X4
Ramka: 1GB 512x512
Grafika: Ati Radeon HD 2600 Pro 512 mb čiže nič moc
Inac som bol fakt prekvapeny, ze ako perfektne ta hra vyzera na max. detailoch. Klobuk dole co vsetko dokazali vytlacit z UE 2.5-ky. Kvoli tejto hre by som aj upgradol svoje PC 
medium
1680x1050
AA ziadne
vsync 4 a ece nieco tam mam nejake veci
procak : AMD phenom QuadCore 9500 X4
grafika: ATI radeon HD 3850 256mb
RAM : 2GB
hm az na tu grafiku som dost spokojny
hra mi ide uplne v poho ale furt ta cierna obrazovka asi tu grafiku slahnem o stenu a kupim nejaku normalnu
to mi je zahada ze deniable ops ide v poho uplne a v kampani mi skace cierna obrazovka
1680x1050
AA ziadne
vsync 4 a ece nieco tam mam nejake veci
procak : AMD phenom QuadCore 9500 X4
grafika: ATI radeon HD 3850 256mb
RAM : 2GB
hm az na tu grafiku som dost spokojny
hra mi ide uplne v poho ale furt ta cierna obrazovka asi tu grafiku slahnem o stenu a kupim nejaku normalnu
to mi je zahada ze deniable ops ide v poho uplne a v kampani mi skace cierna obrazovka
kubko1311 napísal:no problem je ale v tom ze tam nemam ziadny vyber a ani sa to neda roztiahnut
a ako? lebo mne vyhodi windows chybovu hlasku uz pri spustani validation tools
edit: vyriesene
ludia rad by som si s niekym zahral coop tak mi si ma prsoim vas pridajte volam sa pappenzi diky moc
Neviete mi poradit, hru som normalne spustil a hral, ale na druhy den, som ju spustil a vyhodilo mi: Ubisoft Game launcher error: Error code 2
V com je chyba, aj som preinstaloval ubisof game launcher ale nic....... Mam clone dvd verziu s crackom od Skidrow
V com je chyba, aj som preinstaloval ubisof game launcher ale nic....... Mam clone dvd verziu s crackom od Skidrow
-
brendnpeto
Medium Expert
Máš AVG?prokoppd napísal:Neviete mi poradit, hru som normalne spustil a hral, ale na druhy den, som ju spustil a vyhodilo mi: Ubisoft Game launcher error: Error code 2
Vypni dočasne "Rezidentný štít" a zapni hru... Ked dohraješ ho znova zapni
Nie nemám, používam McAfee, aj to som skúsil vypnúť ale nepomohlo.....brendnpeto napísal:
Máš AVG?
Vypni dočasne "Rezidentný štít" a zapni hru... Ked dohraješ ho znova zapni
Skúšal som hru aj preinštalovať a nič.....
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mn tiez to iste naskoci -a pri LAN mi nenajde ziadny server a mam ten crack na multiplayer
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mate vymazene HOST subory? lebo ak nie tak vymazte .. a neikedy to nejde musis na viac krat spustit a nabehne server
dik uz mi to ide ale skusali sme s kamosom ale aj tak nechce ist jak sa uz nanho napajam alebo on namna tak nieco ze unnable atd a este nieco ked som vymazal ten host nic sa mi nestane s windowsom alebo take nieco ?