Brigada v Tescu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Brigada v Tescu

Príspevok od používateľa M4rek »

Caute,
nebrigadoval iste nahodou niekto v Tescu ako vykladac tovaru (v noci) alebo pokladnik ? Ak ano, ako bolo ?

Chystam sa tam ... mam na vyber tieto 2 moznosti, ale neviem co by bolo lepsie, tak zistujem nejake info.
thx
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Brigada v Tescu

Príspevok od používateľa Gothar »

Ber vykladanie tovaru, sice sa namakas viac fyzicky, ale na pokladni mas zodpovednost za peniaze a ked nahodou spravis vacsiu chybu, tak este mozes byt v strate :) Pri vykladani si odrobis svoje, dostanes peniaze a mas pokoj.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jop, ber to vykladanie, nad pokladnou ani nerozmyslaj... nic z toho som sice nerobil, ale poznam par ludi, co aj vykladali aj sedeli za pokladnou... tieto dve prace sa nedaju ani len porovnat, pokladnu by som zvladol robit tak hodinu a potom by mi pri mojej kludnej povahe rupli nervy od tych debilnych ludi, co tam nakupuju a vsetkych by som tam pobil ako vianocne ozdoby...

oproti tomu je vykladanie dost flakacka, mas tam aj poistenie, ak by si nejake flasky vykotil :) fyzicky narocne to ani nie je, teda pokial nemas postavu ako napr. nordkapp :D
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

K tomu TESCU, od kolko rokov tam berú ludí na brigádu a aký je tam asi plat ? myslím to vykladanie rovaru
M4rek
Medium Star
Medium Star

plat nejakých 2,20 € cca / hod ... ale neviem od kolko rokov beru, mam uz cez 18, takze s tym nemam problem.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

robil som aj za pokladnou aj ako vykladac, pri pokladni to je v pohode ked si rozumny tak je len velmi mala pravdepodobnost ze sa pomylis, da sa to v pohode zvladnut..ako vykladac to tiez nieje zle nemusis az tak premyslat ako za pokladnou, velmi sa nenarobis ale flakat sa da spolahlivejsie ako pri pokladni
M4rek
Medium Star
Medium Star

asi zoberiem ten post vykladaca tovaru, aj ked ako vykladac zarobim menej, lebo brigadnik moze maximalne 80 hodin odpracovat za mesiac a vraj tovar sa nevyklada az tak casto a dlho, zeby som az tych 80 hodin odpracoval
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kamaratka chodi na nieco taketo, robi od desiatej tusim do sietej rana, ale ze pohoda. Dostanu varku co maju vykladat, napriklad sladkosti a tri baby vedla seba pekne vykladaju. Nestazovala sa na to, niekedy su tam lahke veci a niekedy dostanu nieco tazsie a treba to vykladaj aj vyssie, zalezi vsetko na tom kde ich daju. Na privyrobenie si ked uz nic ine nie je, tak je to fajn.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ja ti to tiež môžem doporučit kamarat to robil a velice sito chvalil poznal tam SBS-kara a niečo čo bolo akože poškodene tak odpisal a zostalo to jemu :) a tych veci odpisal viac :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

pol roka som vykladal , uz mesiac som na pokladni a zatial som spokojnejsi tu . blbych ludi si nevsimam , vobec sa nenecham rozhodit . volaju ma tam viac ako na vykladanie a nenadrem sa tam . mne to vyhovuje ... sedim a dokopy nic nerobim , za peniaze zodpovedny nie som
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

A hlavne je rozdiel aj v peniazoch, v ba za pokladnou dostanes 3-3,30e..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja myslim že to maš jedno lebo ako brigadnik si na výpomoc ciže ked ma na dnešnu nočnu prist napr. 5 pracovníkov ku pokladni a bude to stačiť tak aj ked si povieš že chceš ist ku pokladni povedia ti že maš ist dokladať tovar lebo pokladne stíhaju(samozrejme je otvorena ako vždy jedna a velka rada)

ale tak to je moj nazor nerobil som tam tak nvm ale myslim si to
M4rek
Medium Star
Medium Star

Ing.Zoidberg napísal:...za peniaze zodpovedny nie som
ked nahodou zle vydas peniaze, ze napr. vydas viac ako si mal vydat alebo nieco podobne, tak nemusis to hradit zo svojich ? :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Je to ako kde. Musíš sa so svojím zamestnávateľom dohodnúť, či za tie peniaze na pokladni si alebo nie si zodpovedný. Napríklad kamarátka brigáduje v Kauflande pri pokladni, ale za peniaze nie je zodpovedná. Ako je to ale v Tescu netuším - toto by bola ale prvá otázka, ktorú by som sa pýtal, keby som tam chcel ísť robiť pokladníka.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja by som sa ich to nepýtal, čo ak im to príde ako dobrý nápad a dajú mi podpísať zodpovednosť. Ak nemám nič na dohode a pokiaľ viem, tak hmotná zodpovednosť je osobitný papier a nedajú mi nič dodatočne podpísať, tak by som na to kašľal.

Ja mám skúsenosť z Hypernovy, keď ako študent na strednej som chodil brigádovať, kde som aj vykladal tovar aj chvíľu robil za pokladňou. Vykladanie tovaru je čistá flákačka, teda aspoň pre mňa bola. Keď som bol smädný, otvoril som na predajni fľašu a odniesol ju dozadu s tým, že ju nejaký zákazník otvoril. Hodil som to na paletu, kde boli takto poškodené veci a vždy keď som mal smäd, som tam zašiel. Takto som mal otvorené aj chipsy, čokoládu a proste všetko na čo som mal chuť. Porozprával som sa s kolegami, v sklade sme si changovali tovar a pod.

Za pokladňou to bolo celkom fajn, akurát, že som tam musel sedieť nonstop na zadku a nesmel sa ani pohnúť odtiaľ. Nemal som rád, ak sa mi nahrnulo veľa zákazníkov, zvlášť ak niektorí z nich boli nervózny. Šanca, že sa pomýliš je malá, pretože všetko ti to ráta počítač, vydávaš vždy podľa neho. Ak spravíš niečo zle, vieš to vystornovať, takže nevidím problém. Kúsok som mal strach predtým ako som šiel za pokladňu, ale nie je to nič zložité a nakoniec, ak bolo treba pomôcť, tak som tam chodil rád.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

a to tam vlastne funguje? máš dané napr., že prídeš pon, ut o od 8:00 do 16:00 alebo ťa volajú keď im treba ľudí?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Ja som tiež pracoval v Tescu za pokladňou, aj som dokladal, mne pokladňa vyhovovala viac. Pracovnú dobu som si dohodol, v pohode som to zlúčil s rozvrhom v škole, pracoval som väčšinou v poobedňajších a večerných hodinách.
Prístup nadriadených bol dosť dobrý, povedal som im, že pracovnú dobu musím zlúčiť zo školou, a oni hneď : jasné, ukáž rozvrh a naplánujeme to... Takže ja osobne som s tým problém nemal.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

Pilifo napísal:Je to ako kde. Musíš sa so svojím zamestnávateľom dohodnúť, či za tie peniaze na pokladni si alebo nie si zodpovedný. Napríklad kamarátka brigáduje v Kauflande pri pokladni, ale za peniaze nie je zodpovedná. Ako je to ale v Tescu netuším - toto by bola ale prvá otázka, ktorú by som sa pýtal, keby som tam chcel ísť robiť pokladníka.
v tescu nemusis vratit len ta vyhodia ja tento rok asi pojdem do pokladne a pri vykladani pohodka totalna pomaly si vykladas ked vydia ze robis tak ta nenahanaju vykladal som v tescu pred 2 rokmi ;)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nahlásiť as treba ísť do Tesca alebo do neakej agentúry, alebo ako sa tam dá vôbec dostať ? :)
M4rek
Medium Star
Medium Star

Filipito napísal:nahlásiť as treba ísť do Tesca alebo do neakej agentúry, alebo ako sa tam dá vôbec dostať ? :)
chod sa do Tesca spytat, ci neprijimaju brigadnikov ... ja tam mam znamost, tak o to to mam lahsie, ale jedine do Testa niekde na informacie za nejakym veducim sa ist informovat
Napísať odpoveď