P:PS2 slim + ovladač + hry
P:PS2 slim + ovladač + hry
potrebujem surne peniaze dam to lacno najlepsie osobne v okoli Liptovskeho Mikuláša
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 20:29)
niekto z okolia ak pridete dam aj za 50€ plne funkčne len kvoly tomu ze potrebujem surne peniaze osobne kedy kolvek SS
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 20:29)
niekto z okolia ak pridete dam aj za 50€ plne funkčne len kvoly tomu ze potrebujem surne peniaze osobne kedy kolvek SS
Re: P:PS2 slim + ovladač + hry
pameto va karta ? Chipnuta ? bezchybna ?
pam.kartu ktomu nedavam čipnuta je a je bezchybna
pofot vsetko v akom je to stave a ak mi zarucis ze sa nic po tyzdni zazracne nepokazi tak ju vezmem len potrebujem vidiet fotky a preco nemozes dat pametovku ? Vies ako je to bez pamevky s konzolami
:D:D
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 14:38)
btw kolko hier a ake tituly (sorry za take otazky chcem to kupit ako darcek tak ma to zaujima
" )
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 14:38)
btw kolko hier a ake tituly (sorry za take otazky chcem to kupit ako darcek tak ma to zaujima
tak idem to teraz pofotit za par minut dam foto a nedavam pam.kartu preto lebo mam iba jednu a na tej mam free mc boot aby som na druhej mohol hrat zal.kopie a mam tam svoje savy
cakaj fotky napis zatial na icq 486999722 dohodneme sa
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 16:57)
Je nanej taka zlata folia...neviem uz som to take kupil
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:08)
možna vymena za nejake starsie PC alebo komponenty + 10€ z vasej strany surne potrebujem 10e
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 16:57)
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 16:58)Tomáško napísal:tak idem to teraz pofotit za par minut dam foto a nedavam pam.kartu preto lebo mam iba jednu a na tej mam free mc boot aby som na druhej mohol hrat zal.kopie a mam tam svoje savycakaj fotky napis zatial na icq 486999722 dohodneme sa
Je nanej taka zlata folia...neviem uz som to take kupil
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:08)
možna vymena za nejake starsie PC alebo komponenty + 10€ z vasej strany surne potrebujem 10e
vidim ze ovladac z PS1 tak tym padom aj ceny na bazosi kolo 35 sice bez chipu no s pametovkou a original ovladacom ma odrradzaju
mam aj ps2 ovladač teda ak chces napis na icq
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 19:00)
Pripadne za dobru cenu a ak prides preto alebo dako sa dohodneme dam ps2 dualshock 2 ovladač a aj pam.kartu
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 19:00)
Pripadne za dobru cenu a ak prides preto alebo dako sa dohodneme dam ps2 dualshock 2 ovladač a aj pam.kartu
na icq som pisal /neodpovedas/
Hod do ss tvoje icq
naco ss 381 400 332
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja by som od neho nic nekupoval, na bazosi sme sa dohodli ze kupim od neho ipod, dohodli sme sa, trepal som sa z KOSIC do nejakej dediny na liptove a on neprisiel, volal som mu nezdvihal aste som aj osobak do PP zmeskal,.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 14:25)
nemam na neho nic ine ako: neseriozny vychcanec
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 14:25)
nemam na neho nic ine ako: neseriozny vychcanec
ZappBrannigan dohoda znela zajtra rano sa dohodneme ci mas prist a nie ty si prisiel ked som akurat bol odcestovany
-
ZappBrannigan
Darca
mam ti poslat vypis emailom? z pokecu? vvies o co ide, tak sa netvar ze ty nic, ty muzikant. Nejdem spamovat tuto temu. OVER
hmmm .....
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 15:19)
a este mam vraj poslat hned 10 eur v obalke lebo mu treba surne peniaze do piatku
tak toto je dilema
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 15:19)
a este mam vraj poslat hned 10 eur v obalke lebo mu treba surne peniaze do piatku
-
ZappBrannigan
Darca
mam jeho fotku, keby ta orbal ideme za nim do okolicneho, snad ho najdeme
niesom tu preto aby som niekoho odrbaval a ked poviem zajtra tu to neznamena ze v LM ale na internete sme sa maly na druhy den rano dohodnut lebo som nevedel či budem doma ty si prisiel no ja uz zato nemozem
-
ZappBrannigan
Darca
ano hlavne ze si napisal : citujem" dobre takze o 16:30 ta prydem cakat na zasavku"
sme boly predbezne dohodnuty a potom som napisal ze este rano to dohodneme
-
ZappBrannigan
Darca
Tomáško, ty iba spamuješ bazár
, tvoje vyjadrovanie je na úrovni 6 ročného, mentálne-psychicky-fyzicky retardovaného opitého decka. navyše nevieš do jedného mailu napísať súvislu vetu. Prestaň fajčit v obyváčke durmana a hlavne nefetuj, to su dobré rady do života.
//Ďakujem za
ty karmo-onanista
//Ďakujem všetkým za

//Ďakujem za
//Ďakujem všetkým za
LOCK PREDANE mimo fora