Splinter Cell: Conviction
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Splinter Cell: Conviction
nie nic
to by aj mna zaujimalo vsetko ide akurat to niekedy blbne s tym splinter cell conviction server....ale ked uz to kamarat potvrdi alebo ja ze spolu steme hrat tak nacitavaa potom ze internet connection not responding alebo take dačo ide to vobec niekomu ??
patrioot napísal:to by aj mna zaujimalo vsetko ide akurat to niekedy blbne s tym splinter cell conviction server....ale ked uz to kamarat potvrdi alebo ja ze spolu steme hrat tak nacitavaa potom ze internet connection not responding alebo take dačo ide to vobec niekomu ??
Kód: Vybrať všetko
-
DAMON88
Professional
mne to ide v pohode uplne krasne na Phenon II X4 955@3,8Ghz a HD5850 8XAA a 16xTF samozrejme vsetko najvyzsie detaily ako sa da 
tak to aj nemozem povedat . posrany VPU recover mi zneprijemnuje zivot.zaujimave ze assassin 2 mi ide uplne v poho skoro na max splintera mam na low a aj tak mi to ledva ide
-
Sphinx
Addict
na MP musite mat aj vytvorene konto na ubisofte! a upraveny skidrow.ini ... mne MP ide no skusal som len LAN s bratom
to vsetko mam aj conto aj upraveny subor....lan nemam s kym skusit....ale normalne to nejde ved sus sam a uvidis
Mám problém.PC mi asi po 20min hratia na tom letisku padne a reštartuje sa.Mám AMD Phenom x4 2,3Ghz;ATI 4850;3Gb Ram
Amd phenom II X4 940
4GB ram
HD 4870 toxic 1GB
1440x900 vsetko na high 8x antialiasing 16x anisotropic
FPS neviem ale hra ide plynule bez akych kolvek zadrhelov alebo spomalenia
Akurat mi to kazdych 40 minut hrania padne do winu...asi koli tomu ze nemam original...
4GB ram
HD 4870 toxic 1GB
1440x900 vsetko na high 8x antialiasing 16x anisotropic
FPS neviem ale hra ide plynule bez akych kolvek zadrhelov alebo spomalenia
Akurat mi to kazdych 40 minut hrania padne do winu...asi koli tomu ze nemam original...
jj, s tym VPU recover-om mam aj ja problem stale mi ho restartuje. Pritom mi hra ide pekne na skoro plnych detailoch
neviem ci tam je nejaky problem s najnovsim ovladacom lebo predtym mi to nerobilo na ziadnej hre 
Mne to ide tiez divno, ale da sa.
Athlon II X3 435 3.5GHz
HD4850
4GB DDR2 970MHz CL5
1920x1080
vsetko high
16xAF
2xAA
cca 30FPS
Ale je to hratelne, netrha to. Mam aj preto tak pomenej FPS, lebo mam rocny Windows Xp. Som si isty, ze v Seven by to islo lepsie. (zatial mi islo vsetko lepsie v Sedmine)
Athlon II X3 435 3.5GHz
HD4850
4GB DDR2 970MHz CL5
1920x1080
vsetko high
16xAF
2xAA
cca 30FPS
Ale je to hratelne, netrha to. Mam aj preto tak pomenej FPS, lebo mam rocny Windows Xp. Som si isty, ze v Seven by to islo lepsie. (zatial mi islo vsetko lepsie v Sedmine)
bodo07 napísal:jj, s tym VPU recover-om mam aj ja problem stale mi ho restartuje. Pritom mi hra ide pekne na skoro plnych detailochneviem ci tam je nejaky problem s najnovsim ovladacom lebo predtym mi to nerobilo na ziadnej hre
presne toto ja som hraval far cry 2 na plnych a uplne v poho a nahodil sem novy ovladac a uz ma otravoval vpu recover.
Tak tak, na starych ovladacoch to slo v pohode ale hra trocha sekala tak som hodil najnovsie a robi hento 
ty vole ja neviem co ale hrajem hrajem a bum sekne a naskoci cierna obrazovka a musim restart pc neviete co s tym je ?
:d keby si sa tu trocha po obzerat tak by si zistil ze su je o tom napisane asi 2 strany . mne to robi tiez a co som tu videl tak ece ale 3 ludom tuna.
tak neviem ale som tu nevidiel nikoho zeby napisal ze sekne hra a zcierne mu obrazovka a musi restart pc
a mam najnovsi ovladac na graficku taze neviem v com je chyba
a mam najnovsi ovladac na graficku taze neviem v com je chyba
tak si asi slepy lebo ja sam som to tu pisal asi 6 krat kedze mam rovnaky problem .
okej tak nebudem sa hadat prepac a co nejako si to uz vyriesil ?
nene a uz ma to mrte sere . jamam problem s VPU recoverom vzdy hrajem a hodi sa mi cierna obrazovka a vykoci VPU ,a vobec nechaoem preco aj by som ho vypol ale neviem ci mi nahodou nevyhori grafa. ale ked hram deniable ops tak to ide v poho ale ako nahle spustim kampan tak uz to roby kktiny.
pocuvaj ked mas ati tak si stahni tento hotfix lebo mne to asi pomohlo som teraz spravil jednu celu misiu a mi to neseklo tak to skuste
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... otfix.aspx
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... otfix.aspx