problemy pri presuvani suborov z PC do mp3ky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
amazonka
Novice
Novice

problemy pri presuvani suborov z PC do mp3ky

Príspevok od používateľa amazonka »

mozete mi niekto poradit prosim mam mp3ku znacky sony a ked si chcem na nu ulozit subory cez USB kabel nefunguje kontakt ale ked ju tymto istym kablom nabijam cez nabijacku tak to funguje :(( poradte prosim neviem ci je probem v tom kabli alebo v niecom inom...dakujem
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: problemy pri presuvani suborov z PC do mp3ky

Príspevok od používateľa Maro. »

Skús iný kábel, ak to isté bude robiť aj s druhým káblom tak bude problém asi v konektore
amazonka
Novice
Novice

hmm ale to mam kvoli tomu kupovat dalsi kabel ?? co ak ani ten nepojde? hmm ale zas co ine mi asi zostava ze... :(
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

Ako myslis to ze nefunguje kontakt? Zobrazi pocitac nejaku spravu alebo varovanie o pripojeni neznameho zariadenia, alebo na tej mp3-jke sa nieco zmeni na displeji? Alebo sa prepoja ale neprehra ti subory ktore si tam skopirovala?
Mozu to byt ovladace, resp. nejaky softver ktory ten prehravac potrebuje aby sa pripojil k pocitacu. Pretoze neviem ako teraz ale kedysi si musela konvertovat mp3 do nejakeho formatu (myslim ze ATRAC) aby si ich prehrala v prehravaci. Alebo to moze byt ten kabel, alebo konektory, bud na pocitaci alebo na tom prehravaci.
Kazdopadne by som vyskusal najskor nainstalovat nejaky ten pribaleny softver. Potom pripojit na iny pocitac (u kamaratky) a tam to urobit.
amazonka
Novice
Novice

ja som tu mp3ku napajala Xkrat predtym a fungovalo to normalne...ale teraz to pripojim a nezobrazi sa mi ziadna ikona v pc ani nic podobne...na displayi mp3ky sa mi taktiez nezobrazi ziadne pripojenie ... a "nebeha" mi ani baterka na mp3ke co bolo vo zvyku pretoze pri napojeni na pc sa mi nabijal...cele sa to akoby sekne.. :(((

//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 21:36)
v konektore alebo teda v USB vstupe na pc chyba nie je pretoze ked tam zapojim napr mys tak to funguje ...
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

Tak na toto som kratky. Ak by bol chybny konektor na PC, nesla by mys, ak by to bol kabel alebo prehravac, nesiel by nabijat ani nabijackou, nielen cez PC. Uz asi iba vyskusaj na inom PC, mozno sa dozvies nieco prekvapujuce.
amazonka
Novice
Novice

hmm sak aj ja som z toho mimo...hmm asi mas pravdu vyskusam to na druhom pc ale kde moze byt zavada to fakt netusim ...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Tak potom už len ten vadný kábel, prípadne máš zašpinený vstup na mp3ke kam pcháš ten kábel.....
Napísať odpoveď