//vyriešené, problém bol v tom, že som to ťahal cez RS aj torrent a otvoril som súbor z torrentu ktorý nebol doťahaný
mkv a kmplayer
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
mkv a kmplayer
Takže mal by som nasledujúci problém stiahol som film v mkv (1080p) a nemôžem to rozbehať ani za nič cez kmplayer, nainštaloval som aj CCCP kodeky, tak isto aj CoreAVC profesional, ak sa snažím spustiť film, nič sa neudeje až nato, že vyťaženie CPU stúpne, ako aj ram, zvuk a obraz nikde.. Potom ako ho chcem vypnúť vyhodí "Opening media or URL... Close it forcibly? Unexpected error could occur" mám Win 7, Quad Core CPU a GTX275, tam by problém byť určite nemal.. Takže nejaké nápady, prípadne návod ? Na nete som niečo našiel ale nič z toho nepomohlo..
//vyriešené, problém bol v tom, že som to ťahal cez RS aj torrent a otvoril som súbor z torrentu ktorý nebol doťahaný
Re: mkv a kmplayer
CCCP+Coreavc odinstaluj a v kmplayeri nastav tieto dve veci ako su v screenoch
- mne to takto facha
(a s kombinaciou Coreavc+kmp nemam dobre skusenosti stale mi v tejto kombinacii u HD filmov po istom case zamrzol video stream a zvuk siel dalej)
- mne to takto facha
(a s kombinaciou Coreavc+kmp nemam dobre skusenosti stale mi v tejto kombinacii u HD filmov po istom case zamrzol video stream a zvuk siel dalej)