Kupa iPhonu
Kupa iPhonu
Cawko,
potrebujem poradiť, chcem si objednať z Ameriky Apple iPhon 3GS 16gb ich stranka je:
http://unlockmobiles.110mb.com/index.ph ... ING-PHONES
Pri kupe tovaru vyžaduju pladbu cez western union, tak ak mate niekto s takouto kúpou skusenosťi tak mi napište, a bol by som rád ak by sa niekto zistil či ti je prava stranka a aj firma.
Ďakuejm.
potrebujem poradiť, chcem si objednať z Ameriky Apple iPhon 3GS 16gb ich stranka je:
http://unlockmobiles.110mb.com/index.ph ... ING-PHONES
Pri kupe tovaru vyžaduju pladbu cez western union, tak ak mate niekto s takouto kúpou skusenosťi tak mi napište, a bol by som rád ak by sa niekto zistil či ti je prava stranka a aj firma.
Ďakuejm.
Re: Kupa iPhonu
Cez Western Union nikdy v zivote - na tom ze vraj robia same podvody, cize hocico co sa plati cez nich by som vobec nebral.
pri WU nemas moznost reklamacie, resp vratenia penazi tak ako je tomu napr u paypalu, neriskoval by som to
ved toho som si neni isti ale ja si misli že ked tak tak už cez paypal to si mislim že to je istejšie a asi ani nema to až tak vedla ludi respektivne si mislim že iba skutočne firmy, a ak ba možem opýtať možete mi poradiť niejaký dobrý e-shop, kde kupim origoš iPhon 3GS 32 Gb do 300 eur ??
-
Space5800
Medium Professional
Ten eshop je na free hostingu pokiaľ dobre vidím, to za seriozny shop nepovažujem
no to sa aj mne nevidelo ked tam neboli tie košiki, a nepoznate niejaki seriozni e-shop ?
-
nejakymarko
Addict
32gb 3gs do 300 € novy ani nahodou...tak max ako dotovany
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lukas1540 kupovať iPhone z Ameriky z treťostupňvej domény a lamatérskeho webu a ako čerešnička na torte cez WU? No, na to by som veľmi rýchlo zabudol...
A nemôžete mi poradiť kde by som kupil nejaki iPhon 3G alebo 3Gs 16Gb ?? Do niejkých 350 eur.
Alebo nejaký dobrý obchod. Môže biť aj v zahraniči.
Alebo nejaký dobrý obchod. Môže biť aj v zahraniči.