Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa viper1993 »

dair: lebo z tmobile ho mam moznost zobrat za smiesnu cenu a tmobile ich blokuje takze preto :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Ak by som chcel pouzit ten spirit, je nejaky sposob ako na tom spravit unlock na prvej generacii iPhonu?
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

Chcem sa tu podelit o vyriesenie mojho problemu z wifi a iphonom .. mozno to niekomu pomoze

Po pripojeni iphonu na moju domacu wifi siet padol net islo len icq a skype stranky vobec
Internet mam od poskyotvatela co v naosm meste poskytuje wifi internet .. na tcom nete som s pripojenim problem nemal
Ide o to ze jailbreaknuty iphone sa sprava ako potencionalny utocnik hacker. ktory napada mikrotik u poskytovatela.. a tym ten mirktoik hodi jeho ip do blacklistu a nedovoli potiahnut dns
cize provider musel nastavit v pravidlach firewallu vo filtorvani aby mac adresu iphonu nefiltroval ..
hadam ot niekomu pomoze co ma pdoobny problem .. u nas boli taketo pripady 3 a vzdy len na jailbreaknutom IPhone
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Preco je taky boom okolo toho Spiritu ? Ved Blackrain tiez jailbreakoval vsetky typy okrem 3.1.3, a tethered.
Stopa
King
King

Je to aj iPad jailbreak ;) To bude hlavny dovod boomu
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

v ktorej banke máte účet, korým platíte za app v appstpre? Lebo ja mám Tatrabanku a mám pocit, že si účtujú niečo navyše za app, ktoré si stiahnem a zaplatím. V apple mi nevedeli vysvetliť, prečo mi z účtu stiahlo za app, krorá stojí 0.79€ presne 1€

dik
Stopa
King
King

Mam tiez tatrabanku a tiez som rovnaku otazku polozil na support (do 2 hodin som mal prvu odpoved a potom to islo takmer rychlostou IM, a potom ze preco maju najlepsie hodnoteny support na svete) a dopracovali sme sa k zaujimavemu zisteniu: sice ti napise, ze berie 1 Euro, ale ta zvysna ciastka (21 centov) ti je neskor pripisana na ucet, na co ta vsak SMS neupozorni (predpokladam, ze si tuto chybu zistil tiez prave takto). Vraj je to takto zaokruhlene ako autorizacia platby, nevidim zmysel, ale budiz.
lukas1540
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lukas1540 »

kde by sa dal kupiť dobrý iPhon 3GS 16 popripade 32 Gb ?? maximum 300 USD !
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

teraz som sa o ceny dost zaujimal a za 300USD nekupis nikde, mozno nejaky rozbity :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

rochedo napísal:Preco je taky boom okolo toho Spiritu ? Ved Blackrain tiez jailbreakoval vsetky typy okrem 3.1.3, a tethered.
si si rovno odpovedal a este sa aj zhodil ;)
Okolo spiritu je preto boom ze tento jailbreak je UNtethered teda ze dokaze jailbreaknut aj iphony po 40 tyzdni bez nutnosti breakovania po restarte.... :idea: :lol:
viper1993 napísal:dair: lebo z tmobile ho mam moznost zobrat za smiesnu cenu a tmobile ich blokuje takze preto :)
tak ked neplatis full, musis cakat a dufat ;)
lukas1540
Amateur
Amateur

a potom teda maximalne za 450 USD by sa našiel nie ?? či aj to je malo ?? ja som niektore aj bidel za 450 USD na strankach ale neviem či su origoš alebo kopie.
Shwollo
Darca
Darca

Stopa napísal:Mam tiez tatrabanku a tiez som rovnaku otazku polozil na support (do 2 hodin som mal prvu odpoved a potom to islo takmer rychlostou IM, a potom ze preco maju najlepsie hodnoteny support na svete) a dopracovali sme sa k zaujimavemu zisteniu: sice ti napise, ze berie 1 Euro, ale ta zvysna ciastka (21 centov) ti je neskor pripisana na ucet, na co ta vsak SMS neupozorni (predpokladam, ze si tuto chybu zistil tiez prave takto). Vraj je to takto zaokruhlene ako autorizacia platby, nevidim zmysel, ale budiz.
16.4 som sa regol na appstore. Tak za hodku mi prišla SMS, že mi z účtu stiahli 1,96€. Keď som si kontroloval internet banking tak tam bolo pekne napísané, že mi to stiahlo. Keď som pozeral včera tak to odtiaľ zázračne zmizlo. Stalo sa to aj tebe? Vraj to je nejaká kontrola disponzibilného zostatku či čo. (toto mi napísali na forum.iphone.cz).
A čo sa týka toho 1€ tak tam mi stále svieti debet 1€. nikde tam nemám, že by mi pripočítali tých 0,21€. Aj by som sa šiel spýtať do banky, že čo to je... ale ako im budem vysvetlovať čo je appstore a ako to funguje? :smt104
Stopa
King
King

To 1Euro ti odpocita (a nasledne pripocita) len na kontrolu ci ide o realny ucet, to je rutina prakticky vsade. A to pripocitanie som si vsimol pomocou SMS, najskor mi to odpocitalo 2 Eura a zobrazilo mi to zostatok, potom som platil inde a zistil som, ze medzitym sa mi zjavilo tych par centov na ucte. Proste predchadzajuci_zostatok-platba bol mensi ako zostatok ktory bol zobrazeny na druhej SMS prave o sumu, ktoru mi apple dlzil :)
A v TB proste povedz ze ide o internetovu platbu, podla toho budu vediet.
Shwollo
Darca
Darca

takže oni to stiahnu a príde mi SMS + sa to zobrazí v pohyboch na účte v IB ako debet. Potom mi to vrátia ale SMS nepríde a ani sa to nezobrazí v pohyboch na účte na IB? Len sa to proste pripočíta k zostatku na účte? Správne som to pochopil?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Schwollo Ano ... Ako som ti pisal na forum.iphone.cz, tato suma ti bude za kratko vratena.
Neviem ako to je s Notifikaciami od Bank.
Stopa
King
King

JJ, presne tak, mozno sa to zobrazi v internet bankingu, ale na SMS to urcite neukazuje. Asi ide o prilis malu sumu alebo co.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

dair napísal:si si rovno odpovedal a este sa aj zhodil ;)
njn sorry. keby to robil aj unlock, tak ten boom aj pochopim :) geohot tiez pripravuje tethered JB
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

...ja si tiez musim pockat na unlock :-/

2 jackb: ano, z tej Polomky... inu nepoznam :) ty si odkial?
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mam jednu otazku ohladom internetoveho radia - Pandora.

Nainstaloval som si ju cez US account, registroval som sa cez iPhone a zadal nejaky vymysleni ZIP code. Ked som sa prihlasil vybehlo na mna, ze to nie je podporovane v mojej krajine (co som cakal). Tak si hovorim skusim zmenit ZIP code na nejaky americky. No lenze to asi nie je mozne, kedze som ziadnu taku moznost na ich stranke nenasiel. Neda sa ani zmenit ucet na iPhone (ze by som si spravil novy ucet s US ZIP code).
Reinstall (niekolkonasobny) nepomohol. Stale si to heslo pamata.

Je nejaka moznost to radia rozbehat, ci je to zo Slovenska nemozne?? Dakujem
lukas1540
Amateur
Amateur

cawko mate niekto dobrú stranku kde sa da kupiť nejaki 3G-3GS iPhon ??
Napísať odpoveď