a drakeman tu nieje od toho aby tam info posielal namiesto neho
Čo vám vadí na fore?
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
Mne tu vadi len to ze napriklad v sekcii Hry su nazvy tem:
1. napr. "Hry hry a Hry" - je tam rozpisanych viac liniek na rozne hry
Moje riesenie: nejak v pravidlach prikazat ze kazda jedna hra musi by vo vlastnej teme
2. napr. "Par hier" - je tam jedna linka, kde sa zrejme da stiahnut viac hier
Moje riesenie: vytvorit jednu temu v celej sekcii, v ktorej by boli linky tohto typu
3. su tu aj temy na rovnaku hru, ale konciace na "http", "ftp" alebo "torrent". Toto neni az tak zle, ale aj pri tomto by bolo dobre keby vsetky linky na rovnaku hru boli pod jednou temou
Dufam ze to tu este nebolo rozoberane, ale ak ano tak sa ospravedlnujem.
Moje riesenie: nejak v pravidlach prikazat ze kazda jedna hra musi by vo vlastnej teme
Moje riesenie: vytvorit jednu temu v celej sekcii, v ktorej by boli linky tohto typu
3. su tu aj temy na rovnaku hru, ale konciace na "http", "ftp" alebo "torrent". Toto neni az tak zle, ale aj pri tomto by bolo dobre keby vsetky linky na rovnaku hru boli pod jednou temou
joppp napísal:Mne tu vadi len to ze napriklad v sekcii Hry su nazvy tem:
Ad 1:
Ad 2: Hmm....užívatelia by mali aspoň listing doplniť, z daného adresára (98% z nich ale aj tak nevie, čo to listing je, takže márna snaha niekoho do niečoho nútiť). Ako doplnenie je to celkom fajn...možno sa tým budú zodpovední zaoberať.
Ad 3: No jo, to by bolo krásne, ale predstav si, 98,26% užívateľov nevie, že hore je funkcia s názvom Hľadať, takže ak by daný príspevok z hlavnej (myslím prvú stránku po otvorení diskusie) strany v diskusii zmizol, tak by aj tak zakladali novú tému s rovnakým názvom, ale s inou linkou na danú hru.
Info: Čísla som si vymyslel, nerobím si štatistiku, ale čísla sa blížia k reálu.
A uzivatelia nie su povinny pri vsetkych prispevkoch uvadzat slovensky popis, ked k danym programom slovensky popis neexistuje. Je pekne ze sa ucis anglictinu (robis vela pre svoju buducnost), ale neverim ze slovnik v PC nemas....urkite tam mas PC Translator a mas tam WinDict a ten na obrovsku vacsinu vyrazov postacuje....jumper napísal: tiez alebo ked je info po anglicky staci nejky strucny popis.
ucim sa anglictinu ale nesom nejaky chodiaci slovnik
Ad_3_ Ak su rovnake temy tak sa spoja.Vela ludi nepouziva HLADATtrizzo napísal:
Ad 1:![]()
![]()
som sa dávno tak nezasmial...neviem si predstaviť, ako by si tam pridal príspevok s listingom z viacerých ftp serverov, kde máš povedzme 20 hier? 20 hier, 20 príspevkov? Databáza by mala za mesiac giga, za dva mesiace 2,5 giga a tak ďalej....takže NIE !!!
Ad 2: Hmm....užívatelia by mali aspoň listing doplniť, z daného adresára (98% z nich ale aj tak nevie, čo to listing je, takže márna snaha niekoho do niečoho nútiť). Ako doplnenie je to celkom fajn...možno sa tým budú zodpovední zaoberať.
Ad 3: No jo, to by bolo krásne, ale predstav si, 98,26% užívateľov nevie, že hore je funkcia s názvom Hľadať, takže ak by daný príspevok z hlavnej (myslím prvú stránku po otvorení diskusie) strany v diskusii zmizol, tak by aj tak zakladali novú tému s rovnakým názvom, ale s inou linkou na danú hru.
Info: Čísla som si vymyslel, nerobím si štatistiku, ale čísla sa blížia k reálu.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
trizzo ty si srandista,... fakttrizzo napísal:A uzivatelia nie su povinny pri vsetkych prispevkoch uvadzat slovensky popis, ked k danym programom slovensky popis neexistuje. Je pekne ze sa ucis anglictinu (robis vela pre svoju buducnost), ale neverim ze slovnik v PC nemas....urkite tam mas PC Translator a mas tam WinDict a ten na obrovsku vacsinu vyrazov postacuje....
BTW pripojim sa k trizzovmu vykladmu preco sa ucit anglictinu s navodom, ze aj ked citate anglicke texty(napr. popisi programov) tak sa tez vela ucite
-
mastermind
VIP
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: