• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: • AirSoft •

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

No uvidime , sakra mam depky :-( uvidime , co z toho budem , budem strielat po davkach ... a uvidim :) hadam mi to aspom tu hodink udve vydrzi ...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

tým strieľaním po dávkach rozumej 2-3ranné dávky :) Pri hrubom priblížení, sa dá kapacita baterky chápať aj ako počet vystreliteľných BBs. Takže ak máš 1700baterku, tak by ti mala dať zhruba 1700gulí. Toto je veľmi približné, nechytať ma za slovíčka. (samozrejme, že ak to berieme exaktne, tak záleží od typu baterky, voltáže, premazanie kolies, sile pružiny, režim fullouto/semi a podobne)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Takze mam dalsi problem, ktory sa tyka sa upgrade-u. Kupoval som novy boreup, piest a pruzinu 130 od guarder. Vsetko som spravil, ako sa malo, no ked vystrelim tak mi nenatiahne pruzinu. Vypodlozkoval som kolesa, vsetko rozobral a znova zlozil a stale nic. Mechabox mam od GaG, teda je tam dost vykonny motor nato, aby zvladol aj tuto 130. Uz som zufali a nic ma uz nenapada, co by som stym mal este spravit. Vdaka za kazdu radu.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

silnejiu bateriu, silnejsi motor, odstran lozisko z trna alebo z hlavy piestu
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

premazal si piest? Ako radí Iwo - silnejšiu baterku - ja som dával do zbrane silnejšiu pružinu a divil sa, prečo mi 130guarder 8.4voltovka nechce ťahať :-) Skús mechabox bez pružiny, či sa ti točia kolesá (aby nebol problém v seknutom kolese) a potom skontroluj kabeláž, či nie je niekde seknutá.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kolesa sa tocia jak na kolotoci, kabelaz ma problemy, iba ked to nepretoci a motor ide tzv. "naprazdno", teda je v zatazi. Dal som tam 80 pruzinu a natiahne to az do Malinova, tak problem potom asi v motore. Ale aj tak mi to nejde do hlavy...
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Cuss ludia. Chcem sa spýtať, že ktorú značku by ste brali radšej či JG alebo CYMA?
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

chester> je to uplne jedno, len si uvedom JG- skarede a dobre, CM-pekne a zle (i ked o tom co je pekne, skarede zle a dobre sa da polemizovat)

yos> pokial zbran nestriela a motor sa toci potom je jasny problem v pastorku na motore - pastorok sa pretaca ( oska sa otaca v nutri pastorku) na to je jednoduche asi 500korunove riesenie, kupis v municaku cinsky motor ktoreho pastorok sa nasadza na osku ktora je do polovicky zbrusena (tzv. poloska) ten pastorok z toho motora das dole, takisto das gole pastorok z gg motora, osku gg motora zbrusis a nasads tam cinsky pastorok, -nie nemusis sa bat mam to tak na guarder motoroch a pruzinach sp130 az sp150 a funguje uz velmi dlho bez problemov-

btw: robi to taku zverinu aj so silnejsou baterkou ?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No vdaka. Skusal som to s 8.4 a 9.6 baterkami, ale ziadny rozdiel. Kazdopadne, dalo by sa, ze by som mechac doniesol do Municaku a tam by som ho vyskusal s novym motorom? Lebo som tam skusal dat druhy motor, no i tak to neslo. Tak ak by sa dalo, tam by som to vyskusal a pripadne aj kupil, nakolko kupit nejaky cinsky a ten rozobrat a dat s tym co mam teraz sa mi moc nepaci. Tak ked tak motor, tak uz novy.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kde som pisal ze rozoberat cinsky motor ?
pisal som len PASTOROK potrwebujes z toho motora, popripade keby si zohnal dakde pastorok ktory sa nasadzuje polosku tak ani ten z municicaku netreba

/// skoro by som zabudol... na predajni ti nic nedovolia odskusat, a je to jedno lebo ako som pisal vyssie ty potrebujes iba ten pastorok
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Co hovorite na tuto krasku ?
http://www.municak.sk/airsoft/acm-jp-sg556
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ares - ak sa hráš na švajčiarsku armádu, prečo nie? :) Po G36 asi jedna z mála západných zbraní s 3jkovým mechom. Na bežných sigoch zvykli vŕzgať predpažbia, tuto to snáď bude lepšie (hliníkové predpažbie). Nezabudni kúpiť normálnu nabíjačku a časom aj slušnú baterku, ukecaj človeka Iwo1222 aby ti tam spravil mosfet a si vysmiaty.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

takze, moze byt :?:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ak sa ma pýtaš na moje osobné skúsenosti s ňou, tak ti neviem odpovedať - nikdy som ju nemal v ruke. Kukni wargames a spýtaj sa tam = výššia pravdepodobnosť, že sa tam vyskytujú ľudia, čo ju už mali v pazúroch.

Z toho, že to má mech 3 vyplýva, že nebude problém s upgrade na vyšší výkon, z toho, že to má kovové predpažbie vyplýva, že by malo menej vŕzgať ako plastové na starom sigu. Je to JG = čína = môžeš chytiť zlý kus (nepravdepodobné, no predsa). To je tak všetko, čo sa o nej dá povedať bez toho, aby si ju mal v ruke a rozvíjal s ňou svoj intímny vzťah :D
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ares011 napísal:Co hovorite na tuto krasku ?
krasku?
ty vole vsak z toho sa mi chce grcat :mrgreen:
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sto ludi, sto chuti. Mne osobne sa moc nepaci vyzorovo, no kazdemu sedi nieco ine. Treba len vyskusat, moja prva zbran bola M4 full metal, ale bola to jak 100-rocna skodovka. Vsetko tam vrzgalo, volne diely a celkovo to bol zly kus. Tak som presedlal na GaG a tam som sa uchytil. Vsetko zavisi ako ti padne do ruk.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Yos -súhlasím s tebou: napríklad je markantný rozdiel v spracovaní plastov u G36 od CA a od JG - je to proste úplne iné telo (doma máme oboje tak viem). Chcem tým povedať, že niekedy sa za značku oplatí priplatiť - pokiaľ má tá zbraň vydržať dlhšie. Či toho siga robí aj nejaká "kvalitnejšia" firma netuším - ak nie, treba si daný kus pred kúpou PORIADNE ošahať v predajni a poskúšať vôľu predpažbia a pažby.

(odskúšanie ergonómie pred kúpou je hádam samozrejmosť)

p.s. nič proti čínam - mnohé sú podarené kúsky, no niekedy sú najmä tie plastové telá vŕzgajúce ako posteľ pri odviazanom sexe a "real steel" poriadnu oceľ ani nevidelo - veľa toho je poznať na váhe: ťažká zbraň = kvalitnejšie "real steel" prevedenie (obecne vzaté).
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Budem sice zniet ako debil ale na co je mi ten mosfet a kto by bol taky ochotny mi ho hodit do mojho AKcka? :D
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak presnu definiciu ti tu nenapisem, ale vraj to setri baterku a ustaluje napatie, opravte ma ak sa mylim. Alebo sa obrat odbornika iwa, ten ti ten mosfet z radostou spravi :D
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mosfet je zariadenie/suciastka ktory ti zvysi kadenciu, znizi latenciu, znizi odpor celeho obvodu aeg, zvacsi vydrz baterie, a to nahjlavnejsie - setri spinaci mechanizmus v mechaboxe -
Napísať odpoveď