Vlastenecky zákon

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Vlastenecky zákon

Príspevok od používateľa IvanSk »

Navyše sme v Eú, hranice už nie sú, v najbližších rokoch som si istý o južné Slovensko prídeme.
Je v tom logika. Hoci konkrétne hranice nie sú, administratívne hranice existujú stále. Nie je možné považovať južné Slovensko či felvidék za samostatné územie alebo súčasť Maďarska. Zatiaľ!

kali: podla teba je mat strach z ludi na zaklade narodnosti normalny ?
Akej národnosti, nie národnosti ale názorov a činov. Maďarská menšina a väčšina sa správa ako sa správa. Vidíme kto sa v Maďarsku dostal do parlamentu a akú má podporu. Neviem čo viac ti treba.
Vidíme kde stojí súsošie Cyrila a Metoda v Komárne. Atď.. atď.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

3PO napísal:Ivan podla tvojej logiky by nas mali madari davno obsadit... ved slopta krical, ze sadneme do tankov a zrovname Budapest. nezda sa ti to rovnako hlupe ako vyroky z madarskej strany ? :)
Janio: ci kupili alebo nekupili sithacky o tom neviem. a aj keby ano tak je to klasicka modernizacia armady. my sme tiez modernizovali nase Mig. a to neznamena, ze ideme utocit na madarsko. Kazdy mesiac pocuvam z nedalekej strelnice valaskovce delostrelectvo a nad domom mi lietaju MI24.
armada ma byt bojaschopna a ak chces bojaschopnu armadu potrebujes techniku a cvicit (a x dalsich veci). mi to pripomina minule sloptovo kricanie, ze madari nacvicuju prechod riek aby nas mohli z juhu obsadit. potom ja tvrdim ze mi nacvicujeme bombardovanie Budapesti a Debrecinu...kravina
Viem ze Slota toho nadrista a ani sa nad tym nezamyslam, ale ak by bola vojna tie stihacky urcite by pouzili tak isto ako aj my, ale nechcel som o tom pisat, iba som napisal ze madari by boli strasne nasraty keby ten zakon presiel nic viac... No stojim za tym ze madari si robia naroky na to co im nepatri. Nechcem sa vtierat, ale co tak citat tak Ivan o tom vie dost rozpravat a ma urcite aj pravdu
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ten zakon presiel ak si si nevsimol

vojna nebude, sme v 21. storoci, je volny pohyb tovaru aj osob
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

<irónia>Takže sa môžme odstahovat, počkat si než sa medzi sebou extrémisti oboch krajín vymlátia a potom sa vrátime </ironia>

To že je 21. storočie rozhodne nevadí jednej nemenovanej velmoci, ktorá má chuť vybombardovať všetko čo má ropu a turban na hlave :D.
Ak by sa Maďarsku alebo SR NEDAJBOŽE extrémisti vymkli spod kontroly tak sa máme na čo tešit. A EU by ako správny posera dal rozkaz uvolnit územie slabšieho štátu pre ten silnejší. edit: len aby zabránila vojne
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

[quote="Bigbob"]<irónia>Takže sa môžme odstahovat, počkat si než sa medzi sebou extrémisti oboch krajín vymlátia a potom sa vrátime </ironia>

Problém je v tom že skutoční extrémisti medzi sebou problémy nemajú :D

Po druhé si myslím že pokiaľ by z tadeto nejakí zbabelci utiekli už by sa sem nikdy nevrátili, lebo by ich vlastní ubili cepami a všetkým čo by bolo po ruke :lol:

Určite nijaký človek ktorý by zažil peklo vojny a videl ako sused utiekol a zanechal ho na pospas nepriateľovi nikdy nepripustil aby sa sused po tom všetkom naspäť prisťahoval.
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

IvanSk napísal: Problém je v tom že skutoční extrémisti medzi sebou problémy nemajú :D
No, Slovenskí extrémisti medzi sebou nie ale skús zariadiť aby sa stretli slovenskí extrémisti z Maďarskími a o zábavku máš postarané. :D

Alebo žeby po sebe tak štekali kvoli nejakému vyššiemu cielu?
IvanSk napísal: Určite nijaký človek ktorý by zažil peklo vojny a videl ako sused utiekol a zanechal ho na pospas nepriateľovi nikdy nepripustil aby sa sused po tom všetkom naspäť prisťahoval
Ak by zutekali preč kompletne všetci normálni ludia zo SR a Maďarska, s tým, že tí extrémisti by sa tam nejakí čas katovali medzi sebou, tak by nemal nikto nikomu čo vyčítať. Ale to sa už bavíme vo velmi fantasmagorickej a silno teoretickej rovine. :smt033
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Bigbob napísal:No, Slovenskí extrémisti medzi sebou nie ale skús zariadiť aby sa stretli slovenskí extrémisti z Maďarskími a o zábavku máš postarané.
No zalezi ktorych extremistov mas na mysli.

Prejav zástupcu maďarských nacionalistov
http://pospolitost.wordpress.com/2009/0 ... onalistov/

Vyhlásenie proti šovinizmu a asociálnemu správaniu v našich radoch.(Declaration against chauvinism and asocial behaviour in our lines.)
http://pospolitost.wordpress.com/2008/1 ... our-lines/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali: Tá iniciatíva "spojenectva" a "bratstva" síce vychádza z tých uvedomelejších nacionalistických kruhov, sú také tendencie, ale je to skôr zbožné prianie ako realita.

Medzi klasickými nazi)onalistami panuje klasická nenávisť a šovinistické názory, čo sa preukázalo aj na medzinárodnej stretávke Blood and Honour v Maďarsku a takisto je to vidieť napr. na postojoch českej scény ku sudetskej otázke (a naopak, zo strany Nemcov k Čechom).
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

aka stretavka?
hughito
Redeemer
Redeemer

Zdá sa mi, že išlo o túto akciu: http://www.facebook.com/note.php?note_id=63556842232
Bola tam dosť napätá situácia medzi slovenskými a maďarskými NS a členmi BH. :smt059
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

pocuvaj ty toho vies nejako moc vela nie?co sa tam stalo pobili sa :D :D:D:Dda sa to niekde precitat?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

hughito napísal:Zdá sa mi, že išlo o túto akciu: http://www.facebook.com/note.php?note_id=63556842232
Bola tam dosť napätá situácia medzi slovenskými a maďarskými NS a členmi BH. :smt059

Hughito to zaujímavé, musím uznať, že sa v nazi scéne vyznáš lepšie ako ja. Čím to asi bude? A že vraj ja som extrémista :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Čím to bude ? To ja neviem. :sly: :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Hughito môže to byť len jediným a síce že sa v tej sfére pohybuješ! :wink: respektíve o tejto sfére ešte aj snívaš.

Čo je za tvojim záujmom o neonacistov to neriešim ale musím ťa upozorniť, že je to choré!

Sledovať neonacistov celé dni musí byť naozaj ubíjajúca práca. Vôbec ti nezávidím. :D

A potom nezabudni tvrdiť, že tí čo sledujú maďarskú menšinu či cigánske vraždenie a iné rabovačky sú na hlavu :D

Inak je to zaujímavý systém sledovania. Prví sledujú cigánov a druhí kričia prečo sledujú cigánov pričom oni sledujú tých čo sledujú cigánov.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

lebo od "nackov" realne problemy hrozia...ako sme sa dokazali v poslednych par rokov presvedcit. a vlastne odkedy tato chora ideologia vznikla odvtedy je s nou len problem.
inak ako sa ma zidobolsevicky slobodomurar madarskeho povodu Kohn pod tvojou postelou ? kontrolujes ho kazdy vecer ci nahodou nepodminoval nohy postele ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

3PO napísal:lebo od "nackov" realne problemy hrozia...ako sme sa dokazali v poslednych par rokov presvedcit. a vlastne odkedy tato chora ideologia vznikla odvtedy je s nou len problem.
inak ako sa ma zidobolsevicky slobodomurar madarskeho povodu Kohn pod tvojou postelou ? kontrolujes ho kazdy vecer ci nahodou nepodminoval nohy postele ?
Rovnako nebezpecenstvo hrozi od zidovskeho supermacizmu ich silnej loby, ktory trapne zlachcujes, celkovo v tejto problematike tu mnohym chyba argumentacia.

S trochou nadsazky by sa ale dalo povedat ze nackovia su reakcia na zidovsky cigansky a celkovo rasovy problem, pred ktorym si zatvaras oci.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ivan, tvoje úbohé hypotézy o tom, čo robím vo svojom voľnom čase (a prečo) ma naozaj nezaujímajú. :wink:

Nato, aby som mal prehľad o neonacistickej scéne nepotrebujem sledovať náckov celé dni.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

tak dnes nám 1. v škole hrala hymna :-)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dúfam, že sa cítiš byť viac Slovákom a zvýšilo sa ti národné cítenie = budeš v nasledujúcich regionálnych voľbách voliť kandidátov SNS :3
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

seth82 napísal:Dúfam, že sa cítiš byť viac Slovákom a zvýšilo sa ti národné cítenie = budeš v nasledujúcich regionálnych voľbách voliť kandidátov SNS :3
keby to tí hajzli odsúhlasili na každý pondelok tak sa z tej peknej hymny stane taká ošumelá básnička že až....
Napísať odpoveď