Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Co je fake?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ešte raz si pozri to urlLama napísal:A potom preco je to na oficialnej stranke ked je to fake?
Jaj, uz vidim, tak to je fake, ved ktosi to sem uz daval pred par mesiacmi.
-
Corn Flake
Guru wannabe
To nieje oficiálna stránka. Táto má dómenu com.br a to teamfortress je len subdómena.Lama napísal:A potom preco je to na oficialnej stranke ked je to fake?
robi aj vam po update take ze my sekne a vypne hru?
Mne po update - cele ako keby lagovalo... a od update-u mi vobec nepada ziadne item 
Ano to iste aj umnacitizen napísal:robi aj vam po update take ze my sekne a vypne hru?
-
Runes
Addict
no mne zasa vysunie obraz z full screenu proste asi dva centy z vrchu a 5 centy z prava vidim plochu winu ale ked sa pripojim na server tak sa to napravi
a vyhadzovanie mi robi ked server meni mapu abo sa snazim prihlasit zrazu len namna kuka plocha zatial sa to stalo 3x tusim
skor mam problem zo stemom celkom casto straca server spojenie ale iba moj ucet abo co to seci pouzivaju itemi len ja musim zo zakladnimi vecami
Co sa tyka toho noveho systemu padania itemov tak su tam limity som sa docital. Behom tyzdna Vam moze padnut len urcite mnozstvo veci (kolko nikto nevie) a ak by sa nahodou stalo, ze dosiahnete limit nic vam v danom tyzdni vraj uz nepadne. Dalsie veci budu padat az v novom. Myslim ze je to dost nahlavu pre takych ludi co to vazne kazdy den hraju aj 5-6 hodin. Je to vraj kvoli tomu aby potlacili idlerov. Mne osobne nejake idleri neprekazaju. Skor tipujem, ze to vadi hlavne ludom co to hravaju par krat do tyzdna, ale rodicia im nedovolia hrat podla toho ako oni chcu ale len hodinku ci dve a potom sup sa ucit. Samozrejme tento novy system je docela nahlavu. Od soboty mi nic nepadlo teda az na tu "povinnu" medailu a to som este aj idloval 8 hodin.
Jo, je to tam, mám zlatú medajlu... a za pár minút mi padla ďalšia čiapka... a dnes som aj napísal úspešne zápočet... oujee 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keď som už minulý týždeň prekročil limit na itemy, neviete kedy mi budu zase padať?
Takze neviem ci to tu uz bolo vysvetlene, ten novy system ale budis :
Drop limit -
vlastne itemy budete dostavat tak 8 hodin (to je limit,priblizne) ked ten limit prekrocite musite cakat tyzden aby sa limit resetol.
co je dost vyhoda je ze drop rate sa zvysilo cize lepsia sanca dostat viac itemov.tak isto sa to tyka aj Hat-iek.
pre idlerov:ked mate resetnuty drop limit a idete idlit - vacsinou dostanete tak 6 - 10 ked idlite nonstop. vacsinou 1 hod - 1 item
vsetky casy su len orientacne.nic nieje UPLNE presne.vychadzam z toho co pisu na inych forach a z mojej skusenosti.
Drop limit -
vlastne itemy budete dostavat tak 8 hodin (to je limit,priblizne) ked ten limit prekrocite musite cakat tyzden aby sa limit resetol.
co je dost vyhoda je ze drop rate sa zvysilo cize lepsia sanca dostat viac itemov.tak isto sa to tyka aj Hat-iek.
pre idlerov:ked mate resetnuty drop limit a idete idlit - vacsinou dostanete tak 6 - 10 ked idlite nonstop. vacsinou 1 hod - 1 item
vsetky casy su len orientacne.nic nieje UPLNE presne.vychadzam z toho co pisu na inych forach a z mojej skusenosti.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No tak kým som ja prekročil limit hral som asi 20h.
a predtym si hral ako casto? pretoze ked nevyuzijes drop limit tak sa ti to moze nahromadit? chapes?Corn Flake napísal:No tak kým som ja prekročil limit hral som asi 20h.
-
Drdek
Expert
neviete niekto ako vrátiť na obrazovku zbraň ja som si to zmenil a teraz neviem ako sa to zmeí spať.
lolamajens napísal:neviete niekto ako vrátiť na obrazovku zbraň ja som si to zmenil a teraz neviem ako sa to zmeí spať.
Options>Multiplayer>Adnvanced>View Drawmodel (aspon myslim...nejak takto)
dajte mi pls IP na nejaky dobry orange server
78.129.220.26:28040
212.187.247.238:27015
212.187.247.238:27015
-
Runes
Addict
mehehe prave osm drtil asi 2 hodky nic mi nepadlo ale nevadi extra sa mi darilo
som hral 90% casu za heavyho akurat ked dake pako sniperske ziskalo dominanciu nadomnou tak som presiel na snipera a sundal ho
meheheh 2 hodiny skoro furt na tope tabulky
meheheh 2 hodiny skoro furt na tope tabulky