Mechanik poč. sieti
-
Turbozilla
Zablokovaný
Mechanik poč. sieti
Chcel by som sa spýtať, aké tam budú predmety ? A čo sa, tak učí v prvom ročníku ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mechanik poč. sieti
pozri si študijný plán, to ti my nepovieme bez toho aby si napísal školu (na každej škole sa môžu učiť iné predmety aj ak sa odbor rovnako volá)
-
Turbozilla
Zablokovaný
Jo chcel som si pozreť, ale nikde to nemajú napísané.
ak sa jedna o vysoku skolu tak to tam urcite niekde bude, ak o strednu tak sa informuj v skole u tej pani co ma na starosti prihlasky.
ak myslis MPS na SŠ tak prvy rocnik TVP, PVP, EME, jazyk, matika, slovina, telesna, dejepis, fyzika, nabozenstvo/eticka, obcianska vychoda... druhy rocnik to iste, akurat pribudne ELN, POS a odpadne dejepis...
-
Turbozilla
Zablokovaný
Boha už museli dať ten dejepis
jj SŠ
-
cORP.
Addict
ja som mal nieco podobne ,len dejepis dva rocniky ,informatika sa menila po roku na zaklady elektrotechniky ,dalsi rok na elektrotiku ,nemal som ziadne sracky ako etika a nabozenstvo ,ale tak je to individualne 
Kamarát ma tieto predmety v 1 ročníku: Anglický jazyk, Dejepis, Elektronika, Náboženská/Etická výchova, Fyzika, Informatika, Matematika, Nemecký jazyk, Občianska náuka, Odborný výcvik, Programové vybavenie počítačov, Slovenský jazyk a literatúra, Technické vybavenie počítačov, Technológia, Telesná výchova, Základy elektrotechniky
-
Turbozilla
Zablokovaný
No, viem že budem mať 1 jazyk som sa dosť čudoval, ale tak v poho. Dík za predbežné info.
Ja som prvak a mam:
TVP,PVP,ZE,T,SJ,AJ,NJ,D,ETV,M,OV,TV,F a potom prax
TVP,PVP,ZE,T,SJ,AJ,NJ,D,ETV,M,OV,TV,F a potom prax
-
Turbozilla
Zablokovaný
Prax máš koľko ? dní
kazdy druhy tyzden 2 dni....cize to vychádza 1den na tyzden 
-
Turbozilla
Zablokovaný
Nejak málo, ale budiš 
-
DjBass
Darca
Áno, v prvom ročníku je len 1 deň praxe. V druhom by si už mal mať dva. 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
v druhom su 3 za 2 tyzdne
Ja som tiez prvak,odbor mech pc sieti,no ale na praxi sme sa este s pocitacmi nic neucili,sme 3 skupiny po 10 ziakov a striedame sa kazde 3 mesiace na praxi,1. skupina ma spracovanie materialu (rezeme ocel,zavity robime),2.skupina ma spajkovanie (robime zastrcku,predlzovacku) a 3.skupina je na pocitacoch (ale nic sa tam neucia,hraju hry,facebookuju) takze ja nie som zatial spokojny s praxou.
-
cORP.
Addict
v prvom rocniku som sa neucil nic ani ja ,najviac sa ohladom pc uci v druhom a tretom ako programovanie a programove , hardwarove vybavenie pocitaca , inak k tej praxi ja som to mal tak ze prvy a druhy rocnik den za tyzden a treti a stvrty rocnik 2 dni za tyzden ,cize som to mal tak ze jeden tyzden klasicky skola ,potom neparny tyzden pondelok skola a 4 dni prax ,pricom v 4tom rocniku bola ta prax vo firme mimo skoly
-
Turbozilla
Zablokovaný
Vo firme si opravoval PC a tak nejak ?
Tu prax si si musel najst sam [teda aspon u nas] Niektor si nasli platenu..napr ze spajkovali nejake kable ktore potom sli do aut.., ja som bol napr v tcom-e pri technikoch...
-
cORP.
Addict
robil som v autorizovanom servise pre znacky hp ,toshiba,phillips a ibm , nasla to skola ako vacsine ludom a plat nebol pravidelny ,ja osobne som nedostaval skoro nic ,no niektory to mali normalne platene od hodiny ,zalezalo kto sa kam dostal