P/V SE W980
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
P/V SE W980
Predam alebo vymenim tento telefon ktory je funkcny a je neblokovany no ma par much . prva je asi najhlavnejsia a to fastport ktory treba urcite dat opravit , nereaguje a pri pohybe ohlasi ze sa sluchadla alebo kabel alebo podobne prislusenstvo pripojilo . druha chyba je cierna "bodka" na vonkajsom displeji , k telefonu je krabica a nabijacka . telefon sa da plnohodnotne vyuzivat na telefonovanie , pocuvanie hudby cez reproduktor , fotenie a aj vysielanie hudby cez fm transmiter.po vymene resp. oprave fastportu aj na vsetko ostatne . predaj za 35 alebo vymenu ponuknite
Re: P/V SE W980
co je tot en fast port ak sa mozem lajcky opytat ? Zhanam nieco pre mamku tak ci to bude vyuzivat vobec 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
fastport je univerzalny konektor pre vsetky SE . niektore teraz maju uz aj 3,5 Jack na sluchadla no u tychto starsich je to univerzalne na nabijacku , kabel , sluchadla .. myslim ze to bude potrebovat . no nabijat to v istej polohe ide takze " dalo by sa " s tym prezit . no nemyslim ze je to dobry napad . kazdopadne ak sa nikto nenajde kto by si to opravil alebo to proste kupil pojdem s tym do servisu
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja by som to aj zobral do SE moc nevidím, ale ten fast-port tam neni priletovany je tam len nasadený nie? Čiže výmena by bola lahká tak prečo to neurobiš?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
fastport je priletovany , telefon je zajednany uzivatelovy mijuz zajtra posielam