Splinter Cell: Conviction
Re: Splinter Cell: Conviction
jednu misiu to znamena ze v dalsej ti to seklo ? tak to som uz aj ja spravil a ani som nepotreboval nic stahovat. staci vypnut VPU ale neviem ci to nie je velky risk aby mi to nevihoralo
tak nie jednu misiu som napisal jednu misiu lebo som dalej nehral lebo som uz isiel off ale idem teraz vyskusat ze ako to ide
ak prejdes viac ako 2 misie za sebou tak daj vediet. a povedz mi si to stiahol lebo s toho odkazu co si poslal som jelen 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mam verziu od skidrow, pada mi to ako hrusky zo stromov... Neviem sa dostat ani cez prvu misiu, lebo furt padne. Idem skusit ten hotfix.
-
lekoklatik
VIP
Takže ja som práve dohral misiu v Iraku. Teraz mám rozbehnutý lunaparak. Hra mi nepadadla ešte ani raz, hrám to na ntb dell studio 1555.
Hra je úplne ale úplne ppči. Je tam všetko čo som si v prvom diele prial.
Ten kto hovorí že sa to uź nedá hrať stealth to proste hrať nevie.
Technika krytia, mark and execute používam úplne málo ale všetko ppči.
Nakoľko to hrám na low detailoch a hra mi ide tak 25-30 fps, vyzerá to stále dobre a dobre sa to hrá.
Ovládanie sa mi tiež páči, príbeh ešte viac, akčné scény spolu s perfektne spracovanými filmamy sú úplne parádne. Veľmi sa mi tiež páči že som zatiaľ nemusel čakať na žiadny loading. Loading je prakticky video medzi misiami : )
Ak budem mať dukát, je to jednoznačná kúpa.
Som spokojný na 100% : )
Hra je úplne ale úplne ppči. Je tam všetko čo som si v prvom diele prial.
Ten kto hovorí že sa to uź nedá hrať stealth to proste hrať nevie.
Technika krytia, mark and execute používam úplne málo ale všetko ppči.
Nakoľko to hrám na low detailoch a hra mi ide tak 25-30 fps, vyzerá to stále dobre a dobre sa to hrá.
Ovládanie sa mi tiež páči, príbeh ešte viac, akčné scény spolu s perfektne spracovanými filmamy sú úplne parádne. Veľmi sa mi tiež páči že som zatiaľ nemusel čakať na žiadny loading. Loading je prakticky video medzi misiami : )
Ak budem mať dukát, je to jednoznačná kúpa.
Som spokojný na 100% : )
-
Nadeo
Guru wannabe
Hotfix facha, je to pecka... zajtra sa do toho ponorim hlbsie... 
Neni to az take kratke, nejakych 8 hodin mi to na najtazsej obtiaznosti zabralo.
Dost ma ale serie ze nech si v multiplayeri nastavim akekolvek kriteria tak mi nenajde ziadne zapasy (mam originalku), ma este niekdo podobny problem?
Dost ma ale serie ze nech si v multiplayeri nastavim akekolvek kriteria tak mi nenajde ziadne zapasy (mam originalku), ma este niekdo podobny problem?
-
Sphinx
Addict
skoro vsetci co nemaju portforward.. malo kedy najde hru a ak aj naje je problem s pripojenim.. nj P2P hranie..
slahol som tam ten hotfix a teraz mi to vypisuje ubisoft game launcher error 
vasilis tak neviem jeden typek pisal ze ked ti naskoci ten error tak ze mas odinstalovat AVG ze jemu to pomohlo
to som cital ja som nahodil to co si mi poslal a uz mi to neislo vobec
Pre všetkých ktorým vyhadzuje chybu: error code 2
Treba crack prekopirovať tak aby ostal pôvodný súbor: conviction_game.exe, čiže aby vám vytvorilo: conviction_game(2).exe, a tým to aj spúšťať..... možno sa tým vyriešia aj iné problémy....
Treba crack prekopirovať tak aby ostal pôvodný súbor: conviction_game.exe, čiže aby vám vytvorilo: conviction_game(2).exe, a tým to aj spúšťať..... možno sa tým vyriešia aj iné problémy....
omg to ako musim zase preinstalovat ? lebo ja som ten stary uz prepisal
asi hej, ja som to instaloval asi 10x kym som na to prisiel....Vasilis napísal:omg to ako musim zase preinstalovat ? lebo ja som ten stary uz prepisal
nj to eom zvedavy lebo som tam dal ten hotfix co poslal hitman a hned to neslo vobec ale keby to islo bol by som dost vdacny
edit: ahhhhaaaaaaaaaaaa mne antivirak smazal ten subor ubirbitapi:r2.dll
PRE VSETKYCH KTORYM VYPISUJE Ubisoft game launcher error TAK TO PRETO ZE ANTIVIRUS ZABLOKOVAL SUBOR ubirbitapi:r2.dll ( je v nom vyrus ) STACI NASTAVIT VYNIMKU PRE TENTO SUBOR A HRA FACHA

EDIT2 : ale neeeeeee a zas ten stary dementi problem s VPU recoverom. Pocuj hitman ty ked si ten hotfix instaloval ukazal sa ti tam nejaky warning ci co lebo ja ked som to instaloval tak sa mi tam nieco ukazalo a ze moze poskodit vas pocitac ..... atd . tak som to zrusil
edit: ahhhhaaaaaaaaaaaa mne antivirak smazal ten subor ubirbitapi:r2.dll
PRE VSETKYCH KTORYM VYPISUJE Ubisoft game launcher error TAK TO PRETO ZE ANTIVIRUS ZABLOKOVAL SUBOR ubirbitapi:r2.dll ( je v nom vyrus ) STACI NASTAVIT VYNIMKU PRE TENTO SUBOR A HRA FACHA
EDIT2 : ale neeeeeee a zas ten stary dementi problem s VPU recoverom. Pocuj hitman ty ked si ten hotfix instaloval ukazal sa ti tam nejaky warning ci co lebo ja ked som to instaloval tak sa mi tam nieco ukazalo a ze moze poskodit vas pocitac ..... atd . tak som to zrusil
-
Nadeo
Guru wannabe
Ak vam vypisuje error code 2, tak vypnite antivirus, mne to pomohlo. (mam Avast)
ja som vypol aj antivirus, dokonca som ho mal aj odinštalovany, ale nepomohlo, mne to šlape len ked som neprepisal crackom subor conviction.game.exe, len skopíroval, so zachovaním pôvodného.Nadeo napísal:Ak vam vypisuje error code 2, tak vypnite antivirus, mne to pomohlo. (mam Avast)
tak sa mi zda ze kazdemu ide iný spôsob
mam problem s multiplayerom, dam vyhladat a nenajde ziadnu hru, neviem mi niekto heplnut? vdaka
-
Sphinx
Addict
dpc citaj aj niejake posty a nepytaj sa len .. o par postov je to pisane ako je to s MP
no hej pises cosi ze portforward ale co s tym?