• AirSoft •
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: • AirSoft •
iwo - zabudol si dodať, že mu vieš mosfet za poplatok spraviť, vrátane montáže a výmeny káblov (výmena káblov je u novej zbrane z číny prakticky nevyhnutnosť). 
-
iwo1222
Medium Star
vdaka stoporko za doplenenie 
-
Stoporko
VIP
kuknite toto videjko:
nepozerajte na taktickú stránku, ale na filmové prevedenie! Som na pochybách, či to robil profesionálny štáb hercov alebo len tlupa nadšencov, je to ako scéna z akčného filmu
p.s. modern warfare som nehral - moj notebook to neutiahne
nepozerajte na taktickú stránku, ale na filmové prevedenie! Som na pochybách, či to robil profesionálny štáb hercov alebo len tlupa nadšencov, je to ako scéna z akčného filmu
p.s. modern warfare som nehral - moj notebook to neutiahne
-
Yos
Professional
toto video som videl 2 tyzdne dozadu a musim uznat, ze to je fakt ppc video. Super spracovane, efekty ako-tak na urovni. No mi to pripada na amatersky stab nejakych manikov, no vyslo im to pekne.
Iwo no a co by taka sranda stala? A odkial si?
-
iwo1222
Medium Star
okolo 15 evro, BA
na aku energiu su stavane klasicke zlte strelcke okuliare, ktore sa predavaju v catuse/municaku?
-
Stoporko
VIP
jackb - daj link
majú nejaké atesty? Za 7euri zoženieš nové uvex ivo a ak si priplatíš, tak za 40e nové ess ice - uvažovať nad nejakými neoverenými sa neoplatí - oči máš len jedny.
Stoporko : to video co si sem pridal uz tam nie je
a pls mohol by si mi hodit sem link na nejake okuliare ? tak do 15 € 
link vysurfujem ked bude viac casu... ide porste o to, aby som mal dake ZLTE brile... na jednu-dve akcie rocne si predsa nekupim original marticnakce x vela €...
a tiez by som potreboval take pod ktore zmestim aj dioptricke... bruscickse, ktore mam do teraz su idelane na toto, ale su cire, a proti plynovym zbranim by som im asi neveril...
a tiez by som potreboval take pod ktore zmestim aj dioptricke... bruscickse, ktore mam do teraz su idelane na toto, ale su cire, a proti plynovym zbranim by som im asi neveril...
-
Stoporko
VIP
ares - osobne používam tieto okuliare a som plne spokojný: http://www.municak.sk/takticka-vystroj/ ... liare-i-vo (na rozdiel od kolegov so štýlovými ESS ICE sa mi nemlžia
no nevyzerajú tak krutoprísne ako ICE s tamvými sklami...). Dobré žlté okuliare? ESS ICE s oranžovou vložkou
Aby sa ti pod ochranné okuliare zmestili dioptrické - kým som si kúpil šošovky na oči, tak som používal UVEX ultrasonic (vrelo doporučujem spraviť len do hornej ochrannej gumy VEĽKÉ otvory na vetranie). Prípadne hocaké sieťované od Sansei. Pokiaľ nosíš dioptrické a na to ochranné, nepomôžeš si a vždy budeš vyzerať divne: s ultrasonicmi ako lyžiar bez zjazdovky, so sansei ako zmutovaná mucha z hry stalker... 
noooo
Ultrasonic podla fotiek na mna urobili dojem, len asi kombinaciu Ultrasonicov a zltej farby nedosiahnem, alebo...?
a mne by ani efekt cernobylskej muchy nevadil...
no kym som nemal brile nosil som prerobenu plynovu masku - namiesto skiel a filtra je sietovina, len pod to dioprite nedostanem... a na sosvky si pri svojej sikovnosti netrufam, ale to by uz bolo OT...
a mne by ani efekt cernobylskej muchy nevadil...
no kym som nemal brile nosil som prerobenu plynovu masku - namiesto skiel a filtra je sietovina, len pod to dioprite nedostanem... a na sosvky si pri svojej sikovnosti netrufam, ale to by uz bolo OT...
-
Stoporko
VIP
šošoviek sa neboj (zvládol som to aj ja a teraz si ich nasadzujem rádovo v sekundách).
Muchabrýle - choď do sansei - prakticky nulové mlženie, len budeš mať horšie periférne videnie
ultrasonicy som v oranžovej ešte nevidel
Muchabrýle - choď do sansei - prakticky nulové mlženie, len budeš mať horšie periférne videnie
ultrasonicy som v oranžovej ešte nevidel
-
Chesterka
Light Star
Cauko ludia. Chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti ci uz dobre alebo zle so zbranou CYMA MP5A4 a proste celkovo s touto znackou. Dakujem
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 20:22)
Hej ľudia neviete náhodou ako to je s tým obnovením výroby AS zbraní v Číne. Na jednej českej stránke som našla oznam že výroba sa obnovila a že zbrane by sa mali dostať na sklad v období Máj/Jún ale na slovenských stránkach som nič nenašla a v muničáku mi odpisujú že predpokladajú že za 2-3 mesiace ich dostanú. Tak ako to je tu na SVK keď v Česku ich majú dostať v najbližšej dobe. Dik za odpoveď
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 20:22)
Hej ľudia neviete náhodou ako to je s tým obnovením výroby AS zbraní v Číne. Na jednej českej stránke som našla oznam že výroba sa obnovila a že zbrane by sa mali dostať na sklad v období Máj/Jún ale na slovenských stránkach som nič nenašla a v muničáku mi odpisujú že predpokladajú že za 2-3 mesiace ich dostanú. Tak ako to je tu na SVK keď v Česku ich majú dostať v najbližšej dobe. Dik za odpoveď
-
Stoporko
VIP
chester5 - ohľadom stopnutia čínskych fabrík ti vrelo doporučujem príslušnú diskusiu na wargames.sk Okrem štandradných internetových machrov tam píšu aj ľudia, ktorí z daných fabrík priamo nakupujú (napr. Joco - muničák) alebo ľudia, ktorí sa v sfére nákupu a predaja zbraní pohybujú - tam dostaneš správne info. V skratke - je/bol niekoľkomesačný výpadok.
Čomu z nasledovného nerozumieš? V česku ich majú údajne naskladniť v období Máj/Jún. V muničáku za 2-3 mesiace. Závisí od kontaktov obchodníka, od zvolenej dopravy, od colníkov, úradov... takže rozdiel mesiac/dva je zanedbateľný. A to nevravím o tom, že niektorí internetoví obchodníci si občas zvyknú vymýšľať - "zbrane budú za mesiac..." a v skutočnosti prídu za pol roka = môže to byť spôsobené buď nehodou počas prepravy, colnicou, dopravou ako takou (väčšinou to ide lodnou dopravou) alebo klamaním obchodníka
Takže nepanikár, ak chceš novú zbraň, buď si počkaj na muničák/tacticaldc alebo kúp z čiech. Osobne by som skôr volil nákup z burzy na wg a ušetrené peniaze použil na opravu danej zbrane (ak bude potrebná)
Čomu z nasledovného nerozumieš? V česku ich majú údajne naskladniť v období Máj/Jún. V muničáku za 2-3 mesiace. Závisí od kontaktov obchodníka, od zvolenej dopravy, od colníkov, úradov... takže rozdiel mesiac/dva je zanedbateľný. A to nevravím o tom, že niektorí internetoví obchodníci si občas zvyknú vymýšľať - "zbrane budú za mesiac..." a v skutočnosti prídu za pol roka = môže to byť spôsobené buď nehodou počas prepravy, colnicou, dopravou ako takou (väčšinou to ide lodnou dopravou) alebo klamaním obchodníka
zdravim vas..mam zaujem zacat hravat s kamosmi as..som novy tak sa moc v tom nevyznam..
viete mi niekto poradit konkretnu zbrat ktora do 200 e bude schopna?? ..ze proste nebudem musiet do nej investovat dake extremne peniaze
mne sa pozdava jeden kus ale tak neviem no
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=974
za radu vopred dakujem
viete mi niekto poradit konkretnu zbrat ktora do 200 e bude schopna?? ..ze proste nebudem musiet do nej investovat dake extremne peniaze
mne sa pozdava jeden kus ale tak neviem no
za radu vopred dakujem
-
Stoporko
VIP
innit - dávnejšie som tu písal pomerne obsiahleší výčet zbraní pre AS a ich klady a zápory.
K tej zbrani čo si vybral - na začiatok je v pohode. Na bežné akcie nemusíš nič meniť. Koľko ti vydrží bez poruchy je len o šťastí, o tom ako skoro si tam dáš niekomu nainštalovať mosfet a ako sa k danej zbrani a baterke budeš správať. Teda tú nabíjačku čo k tomu dostaneš rovno hoď do koša. Nezabudni na kvalitné okuliare. K výkonu nad 390fps používaj 0,28g BB. Zabudni na šmejdy ako ICS, používaj zásadne len BBčka Guarder, Marui a renomované značky (GG, maruzen...). Cenovo najlepšie vychádzajú Guarder.
Ak ti navrhnúť inú zbraň: chceš napodobňovať nejakú konkrétnu jednotku? Povedz si typ zbrane ktorá sa ti páči a skúsime ti poradiť, od ktorého výrobcu je dobrá. Pomerne nesmrteľné sú G36 od JG, kalachy od CYMA alebo zbrane od TM a CA vo všeobecnosti.
K tej zbrani čo si vybral - na začiatok je v pohode. Na bežné akcie nemusíš nič meniť. Koľko ti vydrží bez poruchy je len o šťastí, o tom ako skoro si tam dáš niekomu nainštalovať mosfet a ako sa k danej zbrani a baterke budeš správať. Teda tú nabíjačku čo k tomu dostaneš rovno hoď do koša. Nezabudni na kvalitné okuliare. K výkonu nad 390fps používaj 0,28g BB. Zabudni na šmejdy ako ICS, používaj zásadne len BBčka Guarder, Marui a renomované značky (GG, maruzen...). Cenovo najlepšie vychádzajú Guarder.
Ak ti navrhnúť inú zbraň: chceš napodobňovať nejakú konkrétnu jednotku? Povedz si typ zbrane ktorá sa ti páči a skúsime ti poradiť, od ktorého výrobcu je dobrá. Pomerne nesmrteľné sú G36 od JG, kalachy od CYMA alebo zbrane od TM a CA vo všeobecnosti.
poviem otvorene..nebudem to hravat na nejakej extremnej urovni..chccem zbran orientacne do 200 euro ale nech do toho nemusim vrazat hned vela dalsich penazi..na vzhlade mi tym padom az tak nezalezi..naviac sa mi paci ta m16ka ale ked povies ze " nie kup tuto, tato je lepsia" tak si necham poradit..
z kade to mam objednat?? vsetci mi doporucili ten municak..je nieco lespie pre mna alebo mozem kludne z tade..z municaku je vyhoda to ze viem ist preto osobne do b.bystrice kedze ja som z lucenca..
z kade to mam objednat?? vsetci mi doporucili ten municak..je nieco lespie pre mna alebo mozem kludne z tade..z municaku je vyhoda to ze viem ist preto osobne do b.bystrice kedze ja som z lucenca..
-
Stoporko
VIP
innit: muničák má výhodu v inom: ak sa regneš na www.wargames.sk a zapojíš sa do príslušnej objednávky v danom muničáku, máš na tovar 20-25% zľavu. Čo je už pomerne dosť. Velice schopná je rada G36 od JG, prakticky všetky kalachy od Cyma alebo kúp zbraň na inzerát z wargames burzy (za 150e môžeš mať vytunenú zbraň).
Ak sa ti páči tá zbraň z asmoravy, kľudne ber tú. Za tú cenu je to v pohode zbraň. Vnútornosti a telo to má vhodné na základnú hru a použitie nenáročným užívateľom (žiadne brodenie rieky, pád na zem so zalícenou zbraňou). Nedoporučujem zbraň opierať o strom (to je všeobecná rada pre každú zbraň - šetríš tým hlaveň a to, že ti ju "kamarát" nezhodí na zem, čo niektoré zbrane nemusia prežiť). Určite si daj do nej spraviť mosfet (buď si najdi niekoho z okolia, iwo1222 tu na fóre alebo ak si elektrotechnicky zručný, sprav si sám - schémy sa dajú na wargames nájsť). Kúp si poriadnu nabíjačku (iwo tu už o nejakej slušnej písal) a nezabudni na okuliare (uvex/ess). Gule do toho láduj LEN guarder alebo marui o váhe 0.28 (a iné značkové, no tie sú mrte drahé). Nedávaj ICS a iné šity - vyhneš sa zásekom a možnosti poničenia vnútorností (ak máš zásek = upchaté BB v hlavni a stlačíš spúšť, môžu si to kruto odniesť piest a kolesá. Pri záseku to BB treba vytlačiť vyterákom).
Vrelo doporučujem navyknúť si streľbu dvoj/troj rannými dávkami, zabudni na dlllllllheeeeeeeee šútenie. Šetríš tým zbraň a aj muníciu. O pôžitku z hry ani nevravím.
Každopádne good luck
Ak sa ti páči tá zbraň z asmoravy, kľudne ber tú. Za tú cenu je to v pohode zbraň. Vnútornosti a telo to má vhodné na základnú hru a použitie nenáročným užívateľom (žiadne brodenie rieky, pád na zem so zalícenou zbraňou). Nedoporučujem zbraň opierať o strom (to je všeobecná rada pre každú zbraň - šetríš tým hlaveň a to, že ti ju "kamarát" nezhodí na zem, čo niektoré zbrane nemusia prežiť). Určite si daj do nej spraviť mosfet (buď si najdi niekoho z okolia, iwo1222 tu na fóre alebo ak si elektrotechnicky zručný, sprav si sám - schémy sa dajú na wargames nájsť). Kúp si poriadnu nabíjačku (iwo tu už o nejakej slušnej písal) a nezabudni na okuliare (uvex/ess). Gule do toho láduj LEN guarder alebo marui o váhe 0.28 (a iné značkové, no tie sú mrte drahé). Nedávaj ICS a iné šity - vyhneš sa zásekom a možnosti poničenia vnútorností (ak máš zásek = upchaté BB v hlavni a stlačíš spúšť, môžu si to kruto odniesť piest a kolesá. Pri záseku to BB treba vytlačiť vyterákom).
Vrelo doporučujem navyknúť si streľbu dvoj/troj rannými dávkami, zabudni na dlllllllheeeeeeeee šútenie. Šetríš tým zbraň a aj muníciu. O pôžitku z hry ani nevravím.
Každopádne good luck
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=876
hladam som tie m4ky lebo vravim najradsej by som chcel tu..tak co povies na toto? nebudem stym uz uplny zaciatocnik?? lebo vies radsej priplatim 100 e a mam pokoj ako kupim nieco lacne a budem musiet investovat po mesiaci..
alebo: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=878
- je o nieco lacnejsia..je aj o dost horsia?
hladam som tie m4ky lebo vravim najradsej by som chcel tu..tak co povies na toto? nebudem stym uz uplny zaciatocnik?? lebo vies radsej priplatim 100 e a mam pokoj ako kupim nieco lacne a budem musiet investovat po mesiaci..
alebo: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=878
- je o nieco lacnejsia..je aj o dost horsia?