Drbnuty T-com (Magio)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shano
Darca
Darca

Drbnuty T-com (Magio)

Príspevok od používateľa Shano »

Ako len zacat asi len fakt slovom drbnuty t-com. Tato ich firma ma uz sere par rokov vzdy som mal snimi iba problemy no teraz ma fascinovali totalne … objednal som si to ich uzasne magio … tak mi dnes prisiel magio box router vigor a nejaka pevna linka … vsetko som si pozpajal :) zavolal som do t-comu nech mi nejaka vypatlana cupka co tam sedi pri tom telefone nadiktuje nove prihlasovacie udaje … tak mi ich bezproblemov dala … zadal som ich a nic ani net … dobre tak hadam sa pomylila zavolam este raz … dvihla to inaksia cupka a ta mi povedala ze pri objednavke sa stala chyba a ze musi zadat novu objednavku, ja ze sak mne je to jedno len nech to ide a potom mi povedala ze musim vratit magio box, router aj pevnu linku do ich predajne a UPS kou mi pride dalsia, to ma skoro drblo akoze posratej UPS som zaplatil 10 eur teraz sa mam zobrat do TN a doniest im tam vsetko a cakat zase mesiac pokial pride dalsi UPSkar ktory bude chciet 10 eur ? Povedzte mi co mam teraz robit ? Jako ja uz fakt neviem. Keby tu bol nejaky inaksi provider uz davno som unho.
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa plusminus »

s T-comom som si uzil tiez toho dost, tiez moc nemam na vyber, ale na druhej strane sluzby funguju ako maju..

Neviem co by som robil, skus sa dohodnut ze im nadiktujes seriove cisla vyrobkov, asi to teta potrebuje zadat.. Ak by trvala na vrateni, ju upozorni ze je to komplet rozbalene, nevies kde mas sacky :) mozno sa zvyhne a vyriesia to so sefkou mimo systemu... :D

Mne doriadili s adresami celu zmluvu, tiez sa tam musim stavit. Inak ked ti aktivovali net, tak ci tak musis do T-comu, isto ti ten security pack pribalili ako "gratis"..
savi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa savi »

D.....ý T-com :!: :?: Presne taaaaaaaak. Naozaj ked nebyvaš na Slovensku v nejakom vačšom meste (viacej poskitovatelov a da sa aj optika) tak sme nahrany a ja s t-comom ties nemam najkrajsie skusenosti. Ale ked sa vsetko urobylo akolň malo tak uz vsetko frcí ako ma. Ale ty ich technici to je len dojst sup kabel do jednej dierky a sop druhy do druhej-to vie aj kojenec asi v tejto dobe zrobiť, ale net ani za nic nabehnut a on ze to ja uz neviem tak reku chod do p..e (a vtedy som o PC vela nevedel) :?: problem ze nabola v biose zapnuta sietova karta. Tak ked toto neviem technik ktrory montuje internet nech idu do riti.
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

ja by som im nič neposielal snažil by som sa to riešit na dialku .. ved nekupil si si magio len preto aby si ho im vyskušal či ide a potom spat im ho poslal .. trošku nahlavu padnute
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

:D :D :D
Klasika, tie 20-30 ročné pipky na infolinke (ale aj v predajniach), vedia o IT VELKÉ kulové!!! Tak isto celý T-Com je banda flákačov a nespolahlivcov, sú čistý problém!

Sám mám od nich Mágio (a už len čakám, že kedy mi vyprší zmluva a cely ten ich BOX aj (HDD si vymontujem :D) s routerom im drbnem do výkladu!
Mám optiku (nie DSL), ten router čo mi dali, tak sa za jeden deň reštartuje aj 30 krát (klasika rozsvietia sa na ňom všetky ledky, potom zhasnú a router nabieha ako keby som ho vytiahol z prúdu. Trvá to asi 1 min. kým sa obraz a zvuk opäť dostane do pohybu! :evil:). Chytám sa tam zavolať, nech pošlú technika, alebo rovno nový router!
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Pri prechode na magio som mal tiez problem, ale od toho okamziku ziadny. Na ich sluzby nemozem nic zle povedat.

Ohladom restartovania Routra - to vyriesi reklamacie a to ani nie je chyba t-comu, ale jasne, treba im nasypat na hlavu pokial sa da. :?
Shano
Darca
Darca

Dnes mi prisiel novy magio box potom ako som im vynadal niekolko krat do telefonu a poslal reklamaciu na ich sluzby... tak som to zapojil zavolal na to ich posrtae cislo nech mi to dvihne nejaka koza ktora mi da nove prihlasovacie udaje a viete co mi ta pi*a povedala ? ze aj tato nova objednavka bola zle zadana ci co a ze mam zase vratit magio box do t-comu... akoze ja uz nemam nerv viete mi niekto povedat co mam teraz spravit ? najracej by som im to odrbal o hubu uz .... kkti posraty t-com. Maju bohovskych pracovnikov ked nevedia ani jednu posratu objednavku spravne zadat.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

napis im tam staznost, toto uz nie je normalne co robia, btw aby od teba pytal ups 10€ za donasku od t-comu, to sa mi tiez nezda, ja som od nich uz vela krat objednaval vselico ale za ups som nikdy neplatil ani cent...
Shano
Darca
Darca

uz swom im staznost poslal aj za inaksie veci co mam a asi budem pisat dalsiu ...posielaju to cez Slovak Parcel Service ale ma to cosi spolocne s ups... Ale chapete co mam teraz spravit dalsiu objednavku zase cakat a zase mi pride dalsi router telefon a magio a zas mi povedia ze to spravili na kkt ?
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

SPS je UPS "vnutrostatne" :)
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

Ja mam tiez nett od t comu a tìez nemam na vyber kedze tu nic okrem nich nemam a na zaciatku boli problemy ale akonahle sa to konecne spustilo tak to ide super a ohladom toho ze ti to posielaju cez upc tak to sprav tak ze chod do predajne vypitaj si prihlasovacie udaje (nezabudni si zmluvu) na mieste oni ti to tam daju na pockanie ako mne a z domu som im zavolal ake maju komponenty ser. cisla a bolo po probleme. A co sa tyka servisakov co chodia montovat nett tak ten teda ti co boli u mna tak mi povedali ze pride dalsi lebo oni sa tomu nerozumeju tak spravili kable a odisli lenze kym prisiel ten druhy mne uz nett fungoval kedze som si ho spravil sam
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Oni sú tam všetci divní maximálne.
Raz mi volali domov, že či nechcem internet a ja že prečo nie, tak som tam došla, že chcem turbo 4 (vtedy sa to tak volalo) a tam mi povedali že mi to nedajú, že nemajú prípojky či čo. Potom mi zas volali, ale to som už mala iný internet a pochybujem že by sa od vtedy zmenilo ničo k lepšiemu.
Shano
Darca
Darca

tak neskaj som tam bol, mam dalsiu zmluvu :D a ze do tyzdna mi pride dalsi magio balicek .. tak som zvedaf :D
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

z magiom som mal problém aj ja .. štartoval sa asi hodinu a nakoniec hodil nejaký error .. tak som nasratý došiel do t-comu , magio box položil na stol a pomaly odchádzal , hned ako som vyšiel z predajne rozbehla sa zamnou ta koza čo tam sedela pýtala sa že čo to má znamenať .. aj som jej nadiktoval moje číslo že nech si spomenie a ona že ahá poďte poďte vyriešime to ... tak za týždeň mi poslali nový a ten už išiel v pohode .. treba na nich pritlačiť a potom ti budu hopkať pod nohami ;)
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ale potom na tvojom mieste by som uz neplatil nic ale aj tak nechapem preco si platil za ups ja som nikdy nic neplatil
Shano
Darca
Darca

ties mi to UPS nechceli verit tak som im ukazal blocky mali by mi to vsetko zevraj preplatit tak som zvedaf...

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 23:48)
Takze slavnostne dnes po 2 mesiacoch mi ide Magio ... ale posledne 2tyzdne mi nesiel ani net bo mi zrusili prihlasovacie udaje a nove co mi dali boli nefunkcne... ale uz kaslem nato hlavne ze uz ide net aj telka...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Drbnuty T-com (Magio)

Príspevok od používateľa Runes »

moreee :-D tak to sa mam naco tesit :-D babke sa zmenilo magio na magio optik. Ma tam telefon internet a motorola box z HDD. Pridem pozapajam a 3 hodiny placem preco nejde telka ked telefon ide a aj internet. Tak som si teda priznal ze som v koncoch a zavolal som na to cislo. Tam to daky prudko vystudovany elektrotechnik z ekonomickej zdvihol. Vravim mu internet som spojazdnil telefon som spojazdnil ale ten magiobox nejde proste spusti inicializaciu tie ozubene kolecka mi tam na telke behaju ale po 15 minutach hodi ze klient nebol obsluzeny tam dam informacie o diagnostike a tam mi napise ze server nedostupny. Vravim "podla mna ten box sa nevie s vami spojit". Jeho odpoved no " pravdepodobne nebude kompatibilita medzi vasim televizorom a magio boxom" to som sa zacal strasne smiat a po chvilke som sa ho spytal ci to mysli vazne alebo si len srandu robi, stal si za svojou odpovedeou tak som mu poprial priemny vecer a zlozil som. Napisal som mail do prilohy som nahodil odfoteny televizor z hlaskami plus nasou adresou a tak, odpovedou mi bolo ze radi mi pomozu ale musim dat cislo objednavky lebo inak nevedia. Tak reku nic kedze ziadne ciso nemam akurat to co mi mailom poslali prihlasovacie udaji do routera, skusim volat, tam to dvihla daka uzasna pipka ktora mi polozila neuveritelnu otazku po prerospravani mojho pribehu "nadiktujte mi seriove cislo boxu" to mi uz bolo jasne ze mozno mam to stastie a natrafil som na dakoho kto rozmysla. Mal som pravdu po 3 minutovom pocuvani hudby mi slecna povedala " no je zle vyplnena zmluva a box ktory mate doma nieje unas registrovany pravdepodobne pri expedicii doslo ku chybe" dala mi dalsie cislo tam volam , zdvihla to daka starsia pani ta bola totalne zmetena a odkazala ma na dalsieho experta ze to je jeho chyba lebo on uzatvaral tu zmluvu. Tak volam jemu a ten mi zadeli ze zato on nemoze lebo on sice spise zmluvu ale tie boxy expeduje dalsie odelenie. S nim som sa dohodol ze skusi im zavolat a ted cakam uz 2 hodky na jeho telefonat. Uff asi ma otoci :-D

Teraz moj pohlad na vec ako byvaleho technika u mensej kablovky: zavolal som im povedal som im chybu ten magor co to zdvihol ani nebol ochotny pripustit moj usudok ktory ako som zistil bol spravny. Ked sme sa dneska s tou slecnou rozpraval nemohla rovno prepisat podla toho cisla ten magio box ktory nam mali poslat na ten co nam poslali a vsetko by fungovalo???

Uff takyto problem som mal vlani z UPC a chellom 3 mesiace mi chodili menit raz za 2 tyzdne modem 3 mesiace som im vravel ze chyba bude v skrini. Potom som zistil ze mi tam robi kamarat tak som mu volal ze nech pozre tu skrinu a vuala zistil ze zosilovac je tam out of order a dela bordel ten vymenil a uz rok mam pokoj :-D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Runes: No kks, dobre som sa zasmial. A to som ešte rozmýšlal či prejdem na T-Com, tak asiže ne. Diky za názory :D
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Ak sa vam da, odporucam orange... Mam od nich okrem niekolko mobilov, aj fibernet a pod. a vsetko ide ako ma, prisli, zapojili, odisli, uz rok a pol nemam ziadny problem... Vsetko ide rychlo...

Co sa magia tyka, kamarat ho ma, behom mesiaca mu tri krat menili skrinku, raz to bol pokazeny zdroj, potom mu odisiel hdd a potom ram :D
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Fibernet by som bral aj ja hned vsetkymi 10mi ale ked tam kde byvam som rad ze mam aj t-com.
Dalsia cerisnicka na torte bola ze pred 4 dnami mi padala viazanost a kedze vlastnim doma aj pevnu linku a nepouzivam ju tak som si povedal ze ju zrusim. Prisiel som do predajne spisali so mnou zmluvu o ukonceni pevnej linky a predlzenie viazanosti. Po 3 dnoch mi volala slecna z t-comu ze sa mi ta zmluva rusi ze sa pevna linka zrusit neda a ked chcem tak ze mi mozu len znizit pausal na ten najnizsi. Takze ako to vidim bud su tam stale taky amateri alebo ja uz neviem co to tam za debilou zamestnavaju.
Napísať odpoveď