T-Mobile akcia
T-Mobile akcia
Cauko, mam taky mensi problem. Asi pred tyzdnom som pozeral akciu Tmobilu a bola tam SE Xperia X10 pre Podnikatel 600 za 1Euro. Teraz to pozrem a je tam ze 199 eur. Ako to je mozne ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: T-Mobile akcia
Normalne, zmena cennika. To ta nenapadlo???
-
typek61
Darca
toto sa stava aj z mobilom samsung star 3650 raz za 1 e a potom zase za 40 e to je ich sprosty system 
-
uplink
VIP
je to tak možné, že majú povedzme 1000 kusov tých telefónov. Keď klesne zásoba na skladoch na 500, tak zvýšia cenu. Robí sa to tak vždy s akciovými telefónmi. Nie len že zarobia na Tvojom paušále a viazanosti, ale ešte aj na cene za fón. Keď je posledných pár kusov, tak je cena najvyššia. To len kúsok ku politike t-debila. Bolo to to isté aj s vianočnou akciou a iPhonmi. Bola najprv cena 1 evri, potom 99 a potom 199, alebo tak nejak. Tie ceny som si len vymyslel. Viem to preto, lebo kolega v robote sa tak okašlal. Mohol mať iPhone za evri a takto ho mal za vyššiu, oveľa vyššiu cenu, lebo sa sekol o týždeň, alebo len pár dní jednoducho.Borči napísal:Cauko, mam taky mensi problem. Asi pred tyzdnom som pozeral akciu Tmobilu a bola tam SE Xperia X10 pre Podnikatel 600 za 1Euro. Teraz to pozrem a je tam ze 199 eur. Ako to je mozne ?
-
hojko
Site Admin
Okrem toho sa staci pozriet na mobilmania.sk, tam sleduju cenniky a ked pride ku zmene, tak je o tom napisany clanok. To co si napisal ty je zrejme pravidelna zmena cennika k novemu mesiacu, teda k maju.