Tlačené obrazy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tlačené obrazy

Príspevok od používateľa forgottten »

Zdravím, nemáte niekto skúsenosti, alebo nejaké vedomosti o tlačení obrazov? Aby som sa dobre vyjadril jasne: obraz na stenu, ktorý si zavesíte a slúži ako dekorácia...

Chceli by sme do domu porobiť takéto obrazy, ale nemám nijaké vedomosti o tom, ako môžem nájsť zadarmo, poprípade nie draho v prvom rade vhodné obrázky a potom, kde sa niečo také tlačí a akú to zvykne mať cenu. A či sa to má tlačiť na nejaký veľmi špeciálny papier, alebo či je nejaká náhrada za plátno, pretože, čo som počul, tlač na plátno môže výjsť aj pekne draho.

Ak niekto niečo podobné zhotovil, alebo s tým má osobnú skúsenosť, dajte nejaké tipy, ďakujem :)
millo
Star
Star

Re: Tlačené obrazy

Príspevok od používateľa millo »

no...neviem ci to sem mozem napisat...ale ja vo firme tlacim take veci...uz aj na maliarske platno. staci mat fotku a sup je z toho obraz
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Čo to stojí? A chodia si to k Tebe takto ľudia tlačiť? Obrazy? A keď, tak na aké druhy papiera štandardne? A firma je: ?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Je to tlac na platno, nieje to papier, ale platno, dost velmi podobne maliarskemu platnu, zrejme je napustene niesim inym a ma iny podklad ako maliarske (len typujem). My napriklad v praci predavame take platna, ale v malom formate, A4 mam pocit, dokonca neviem ci ne A5, len cisto na fotku...a ked ma pamata neklame stoji to okolo 10 ci 15 libier...no neviem ako to chodi na Slovensku.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

http://www.fotolabxxl.sk/ - zhruba, ale tie vacsie veci su uz trosku drahsie...
millo
Star
Star

MimKoRn , poslal som ti SS, nech tu nerobim reklamu.
Ano normalne si ludia poslu grafiku/foto co chcu mat na tom obraze ,ja im to vytlacim na maliarske platno vhodne na potlac /imitacia maliarskeho platna so strukturou/ potom sa spravi drevenny ram a natiahne sa to nan.
Martin2050
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Martin2050 »

www.xlposter.eu - nieco ako fotolab ale lacnejsi
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

millo: posli SS aj mne, pravdepodobne budem mat v dohladnej dobe zaujem... v akom casovom intervale ste schopni dodat cca 15-20 obrazov roznych velkosti? poskytujete mnozstevne zlavy? disponujete predtlacenymi motivmi alebo musim poskytnut svoje?
millo
Star
Star

ratzinger666, poslal som ti SS, kludne sa pytaj co potrebujes /ak je to pre teba este aktualne/
Napísať odpoveď