po dlhom case som si nahodil na stary notas Diablo 2, vsetko som pekne nainstaloval. Pustil som si hru a kukam ze co jeee... Hra je len v takom malom stvorci na obrazovke, a okolo je cierny ram.. wtf
Pomoc z rozhlisenim v hre.
Pomoc z rozhlisenim v hre.
Caute gameri,
po dlhom case som si nahodil na stary notas Diablo 2, vsetko som pekne nainstaloval. Pustil som si hru a kukam ze co jeee... Hra je len v takom malom stvorci na obrazovke, a okolo je cierny ram.. wtf
? Nestretol sa stym niekto ??? Vedel by mi niekto poradit ? Dakujem.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc z rozhlisenim v hre.
sa mi zdá že na Diablo musíš nainštalovať high-res patch ale nie som si istý.
no fukol som tam D2MultiRes-v102 a tam su potom aj vyssie rozlisenia.
len nechapem preco ked som asi pred styrmi rokmi gejmil diablo 2 tak som mal normal rozlisenie 800x600 ponevac Diablo 2 LOD ine neponuka, a roztiahlo mi to na celu obrazovku.. a cil .. chu*a... pekny obdlznik mi to spravilo.... fuck....
94jakub diky za radu... ale uz sme to s pauli3 nejak zbucahli
len nechapem preco ked som asi pred styrmi rokmi gejmil diablo 2 tak som mal normal rozlisenie 800x600 ponevac Diablo 2 LOD ine neponuka, a roztiahlo mi to na celu obrazovku.. a cil .. chu*a... pekny obdlznik mi to spravilo.... fuck....
94jakub diky za radu... ale uz sme to s pauli3 nejak zbucahli
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nemal si to pred štyrmi rokmi na inom PC. Napr. iný Win alebo iná grafická karta, iné drivre. To môže spraviť rozdiel.
To nie je bug, to je funkcia noveho windowsu. Neviem kto dostal viacnasobny zasah do hlavy, ze to tam dali, ale na kazdom win 7 PC ktory som zatial videl to je tak ako opisujes. Na internete je jedine riesenie: pri novych hrach treba dat max rozlisenie, pri starych- screw you