Režim spánku
Režim spánku
Ahojte,mám Windows vista home premium a vobec sa mi neda dat rezim spanku-predtym to slo,ale neviem kto sa mi s tim bavil a nejde to. Ked dam start tak medzi funkciami ako vypnut,restartovat,uzamknut mam aj rezim spanku,ale nie je to napisane ciernou farbou,ale sivou-proste sa na to neda kliknut....viete mi poradit kde by som to mohla zmenit aby to opat slo? Dakujem
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 17:29)
nikto mi nevie poradit? Ok,asi som to blbo vysvetlila a preto prikladam screen....ako to zmenit aby to opat slo?
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 17:29)
nikto mi nevie poradit? Ok,asi som to blbo vysvetlila a preto prikladam screen....ako to zmenit aby to opat slo?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Režim spánku
máš dosť miesta na disku? Máš zapnutý režim spánku v nastaveniach? Vidím že si nereštartovala pc a máš tam nachystané aktualizácie, skús ho reštartnúť či práve toto nevadí (iba hádam, nemám vistu)
-
jason007x
Light Professional
Je mozne ze ti to dakto vymazal... pozri sa do Start/Prislusenstvo/Systemove Nastroje/Cistenie Disku/C:/ a v zalozke Cistenie Disku musis mat: VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU 0.99GB (velkost mozes mat inu). Ak tam nemas tu moznost na ich vymazanie, tak uz ich tam nemas a preto to nejde.... pred poslednym formatovanim, som si vo windowse cistil pomaly vsetko co sa dalo, vratane obnovy systemu aj tohto - a tiez som to tam uz potom nemal, co je logicke.
audiotrack.....notebook som mala restartovany akurat dnes-kazdi den ho mam restartovany...kde v nastaveniach by som si mohla zapnut ten rezim spanku?
jason007x.....dala som to a nemam tam VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU,mam len stazene subory programu,tempoary internet files,kos,setup log files,docasne soubory,miniatury,soubory hlaseni a chybach systemu.......ale VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU tam nie je-co s tim?
jason007x.....dala som to a nemam tam VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU,mam len stazene subory programu,tempoary internet files,kos,setup log files,docasne soubory,miniatury,soubory hlaseni a chybach systemu.......ale VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU tam nie je-co s tim?
-
audiotrack
VIP
predtým ti režim spánku išiel? (kde sa na viste zapína neviem, skús vygoogliť)
ano,predtym mi vzdy isiel..zavrela som notebook-uspal sa a teraz ho zavriem a "uspi sa" az ked mu dojde stava-baterka,cize sa vypne
-
jason007x
Light Professional
No tak ked ich tam nemas, tak to neuspis, lebo ti chybaju systemove subory (tak ako napr. nevyuzijes graficku kartu, ked nemas nainstalovane ovladace - iba 32MB myslim).jason007x.....dala som to a nemam tam VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU,mam len stazene subory programu,tempoary internet files,kos,setup log files,docasne soubory,miniatury,soubory hlaseni a chybach systemu.......ale VYMAZANIE SUBOROV DLHODOBEHO SPANKU tam nie je-co s tim?
Co s tym? vlozit instalacne dvd windowsu, a preinstalovat, resp. opravit sucasti windowsu (programy aj vsetko ostatne nainstalovane ostane plne funkcne).
-
hrban
Addict
ako vidím je to tu zas samí mudrlant
dajte mi 5 min pozriem ako sa to zapína
//EDIT1:na winXP sa to zapína takto
control panel-> power options->Hibernate->Enable hibernation (odfajkni a pôjde to)
na viste to bude trochu ináč ale niekde v control panels a power options hľadaj
//EDIT2:tu máš k tomu aj video snáď pomôže klik
//EDIT3: na to aby sa ti nainštalovali update musíš dať shut down nie restart
dajte mi 5 min pozriem ako sa to zapína
//EDIT1:na winXP sa to zapína takto
control panel-> power options->Hibernate->Enable hibernation (odfajkni a pôjde to)
na viste to bude trochu ináč ale niekde v control panels a power options hľadaj
//EDIT2:tu máš k tomu aj video snáď pomôže klik
//EDIT3: na to aby sa ti nainštalovali update musíš dať shut down nie restart
este stale mi to nejde 
hrban-robila som presne podla videa,v cmd.exe som zadala powercfg /hibernate on ale po stlaceni enteru mi tam vypisalo,ze nemam povolenie zapnut alebo vypnut rezim spanku-preco? Ved len ja som spravcom svojho jedineho uctu vo viste
hrban-robila som presne podla videa,v cmd.exe som zadala powercfg /hibernate on ale po stlaceni enteru mi tam vypisalo,ze nemam povolenie zapnut alebo vypnut rezim spanku-preco? Ved len ja som spravcom svojho jedineho uctu vo viste