P,I: Sony Ericsson Xperia X1

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P,I: Sony Ericsson Xperia X1

Príspevok od používateľa viper1993 »

Zdravim,

predavam svoj telefon SE Xperia X1 ciernej farby tak skusim aj tu ci by niekto nemal zaujem. Telefon bol pouzivany asi rok, je v zachovalom stave(na zadnom kryte zlezena farba asi 0,7cm(je mozne zohnat novy), na boku taka mikroprasklinka). Telefon je spolu s komplet prislusenstvom a krabicou + 4GB microsd kartou. Od zaciatku pouzivania je na displeji ochranna folia cize displej je v 100% stave. Takisto bol cely cas noseny v puzdre.

Ak by mal niekto vaznejsi zaujem tak poskytnem foto.

Cenu skuste navrhnut no nechcem ho predat za nejaku smiesnu sumu. :)

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:
Prílohy
IMG_2233.JPG
IMG_2230.JPG
IMG_2236.JPG
Raner
Light Expert
Light Expert

Re: P,I: Sony Ericsson Xperia X1

Príspevok od používateľa Raner »

K telefonu je aj zarucny list?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Bohuzial, zarucny list k nej nie je.
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

Bez zaruky to asi nepredas viac ako za 150€... ale to je len moje ohodnotenie :-D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No predstavoval som si takych 180€ - 200€.

Zaruku som nemal ani ja co som ju pouzival ten rok lebo to bolo brane sice cez T-mobile ale vtedy Xperia na slovenskom trhu len zacinala cize som to mal vybavene tak prioritne. Zatial ale zaruku nebolo treba.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a doklad o kupe? nemyslim zarucak
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ani ten kedze to bolo ako vravim brane viac menej po znamosti z T-mobile. Mam akurat krabicu kde je nejake S/N a IMEI :D

//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 21:09)
hore pridane foto(na displeji je folia takze ak tam vyzeraju byt nejake vady tak to je foliou, pod nou je displej v 100% stave) :wink:

//autoeditácia príspevku (04 Máj 2010, 18:14)
stale aktualne

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 16:22)
stale dostupna
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bagi »

daj si to na ine inzercie nie sem, tu si ludia myslia ze im das vsetko zadarmo :smt033
pod 180e by som s cenou ani nesiel nech si mysli kdo chce co chce.
Ten telefon je toho hoden, mam ho a viem o com hovorim kadeaka spotena NOKIA sa moze schovat. A za tie ludia platia take prachy ze az, len preto ze to je NOKIA. :smt098
To ze tam mas tu prasklinku a osuchany zadny kryt to nieje chyba od padu, to je chyba mobilu v tomto ma X1 veelke :minus: (Za kratky cas po kupe sa vytvori mikro prasklinka v hornom lavom rohu a osucha sa zadny kryt)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No mam to aj na inzerciach no nejako nikto nic zatial tak preto aj tu. Ako som pisal chcem za to tych 180 - 200€. Uvidim ci sa este niekto ozve.
neto
Darca
Darca

ako sorry za OT, ale jedna vec je ta, ze je to dobry telefon( a kazdy dobry telefon si chce majitel viacej cenit), ale skutocnost je taka ze je takmer 0% sanca predat xperiu so zarukou za 180€, kazdy sa ten telefon boji kupit kvoli jeho kazivosti a nie este bez zaruky, je vela ludi ktorym telefon sluzi ako ma, ale este viacej tych co doplatili na to ze nemaju zaruku.

Ja ked som si chcel xperiu kupit, este v decembri tak na bazosi boli ceny okolo 150-160€ a to so zarukou, teraz ked sa pozrem ledva najdem za 170€, ludia chcu za ten telefon vela len zabudaju na to ze doba ide dopredu a elektronika straca hodnotu, nie ze sa navysuje :-(
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bagi »

nechcel som uz OT ale musel som na to reagovat, tak o tej kazivosti X1 neviem nic, ak je o tom daky doverihodny dokaz sem snim, neaky clanok o tom alebo tak. Lebo co mam ja v okruhu znamich asi 3 X1ky + 1 moja tak zatial ani s jednou nic nebolo (ale tak to nehovorim ze nemas pravdu, mozno su poruchove, ako aj ostatne mobili na trhu...)
a zaruka ti je v dnesnej dobe asi tak na 2 veci, ked aj tak sa kazdy snazi zbavit povinnosti uplatnit zaruku, stalo sa mi neraz ze sa mobil vratil z reklamacii a ako odpoved zo servisneho strediska prisla: [telefon bol pouzivany mimo zarucnych podmienok], [telefon bol podmoceny neznamou tekutinou] - pritom mal mobil asi cca mesiac a bol pouzivany uplne normalnym sposobom a na 100000% nebol nicim obliaty. :smt017
Takze asi tak, to je ta zaruka za ktorou sa ide kazdy zblazdnit! :smt081 (to boli moje skusenosti)
neto
Darca
Darca

takze tak so som si spomenul, ked som isiel kupovat xperiu, som sa radil s vela ludmi na fore semania, tak sem hodim link kde su pisane a rozoberane problemy:
http://forum.semania.cz/index.php?board=143.0

No tak zalezi aj odkial mas mobil a aka je to spolocnost, ja som zatial problemy s reklamovanim nemal :-D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Bagi napísal: a zaruka ti je v dnesnej dobe asi tak na 2 veci, ked aj tak sa kazdy snazi zbavit povinnosti uplatnit zaruku, stalo sa mi neraz ze sa mobil vratil z reklamacii a ako odpoved zo servisneho strediska prisla: [telefon bol pouzivany mimo zarucnych podmienok], [telefon bol podmoceny neznamou tekutinou] - pritom mal mobil asi cca mesiac a bol pouzivany uplne normalnym sposobom a na 100000% nebol nicim obliaty. :smt017
Takze asi tak, to je ta zaruka za ktorou sa ide kazdy zblazdnit! :smt081 (to boli moje skusenosti)
to sa stalo aj mne, ja nie som typ co sa bude s niekym hadat do krvy, ale jeden moj kamarat je. Na nich tam treba proste spravit krik inak nemas sancu uspiet na slovensku. Stalo sa mi presne to, co si opisoval, mal som telefon mesiac, potom som ho rano chcel zapnut a nic sa nedialo. Zaniesol som ho k operatorovi ako reklamaciu, po 3 tyzdnoch mi povedali, ze bol obliaty. Povedal som tuto story tomu kamaratovi a on mi povedal, ze uz to zazil a vie ako na to. Sli sme do predajne, narobil tam krik, ze ako si to predstavuju atd. zobrali ho opat a do tyzdna som mal telefon vyreklamovany.
K teme - fakt je realna cena tejto xperie okolo 150e, viac nie. Najma ta prasklinka odradza puntickarov a radsej siahnu po ekvivalente ci uz od Samsungu alebo Nokie. Je to naozaj paradny telefon, ale vyvoj nezastavis...
Zamknuté