http://film.moviezone.cz/machete/trailery/
Machete
Re: Machete
aaaach toto bude taka neskutocna pecka.... som dufal, ze sa spravi film uz od toho fake traileru co bol ku grindhouse... a este ti herci... no toto bude nom nom
presne toto som chcel napisat. hned jak som to videl, tak som si povedal, ze wow, keby tak na toto bol film..a je to tu. superMaki napísal:som dufal, ze sa spravi film uz od toho fake traileru co bol ku grindhouse
seagal a trejo ? to mi nejde dokopy
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
šak už spolu hrali v jednom filme http://www.csfd.cz/film/6016-muz-s-cejchem-smrti/Trussardi napísal:seagal a trejo ? to mi nejde dokopy
Tak toto bude pecka
Planet Terror sa mi strasne pacilo a toto bude nieco podobne. K tomu Seagalovi: mozno sa tam bude vyskytovat rovnako "dlho" ako Bruce Willis v Planet Terror 
Rotacny gulomet na motorke!? Yes! Aj tento film si urcite nesmiem pozriet! 
Chápem, že pre niektorých to nie je. Ľudia "nepochopili" ani Planet Terror. Troška nadhľadu a neskutočne som si to užíval.kinjeril napísal:Rotacny gulomet na motorke!? Yes! Aj tento film si urcite nesmiem pozriet!
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pecka proste. Tesim sa a urcite si to pozriem 
Takze posledny zatial traielr i ked podla mna zatim najbrutalnejsi s uvodnim prejavom od samotneho Roberta Rodrigueza:
http://www.csfd.cz/film/257725-machete/ ... elect=6821
Enjoy
http://www.csfd.cz/film/257725-machete/ ... elect=6821
Enjoy
Jóój, ten trailer, tí herci, to bude nášup !

jo jo, tento treti je fajny
tesim sa stale viac
No rozhodne to vyzerá zaujímavo
V tom traileri sa tam dokonca Seagal mlátil s Trejom
Žeby Steven konečne dostal cez hubu? 
cosi tam hral trejo? som ho v tom filme nejak nezaregistrovalSteven666 napísal:šak už spolu hrali v jednom filme http://www.csfd.cz/film/6016-muz-s-cejchem-smrti/
inac po dlllhej dobe konecne zase nejaky schopny film so Seagalom..
Bože môj... toto sú tie 2 slová ktoré som musel použiť pri tomto filme neustále dookola.
Neviem kolkátí z Vás videli tento film, ale toto je film ktorého herecké postavenie je opakom reality. Včera som sa ho konečne rozhodol stiahnuť, nakoľko už hodili na net kvalitný TS2 takže dalo sa to dobre pozerať, čakal som fakt kvalitu, ale ostal som zarazený. Samozrejme každý si povie "Danny Trejo" to bude pán Machette, naseká každého, "Jessica Alba" samozrejme hot mega telo bude dobrá, Lindsay Lohan, dievča na noc, film bude dobrý, áno. Samozrejme takéto očakávania som mal aj ja po zhliadnutí traileru.
Zhrniem to v skratke, Danny (Machette) je na začiatku FBI agentom, seká ľudí nožíkmi na metre, nikto ho nevie pištolou trafiť (možno sa uhýba guľkám neviem), toto by ešte bolo dobré, no zarazila ma scéna ktorej som dal názov "neuveriteľné laso". Danny Trejo ala Machette bude uveznený v nemocnici nakoľko sa na diaľnici zraní a prevezú ho, neskôr ho tam dojdu navštíviť ľudia ktorí ho chcú zabiť tak si Danny Trejo zobere opasok jednej lekárky priviaže si tam nožíky vybehne na ľudí a rozseká ich a aby som bol v obraze s tým lasom Danny rozseká jednému dotyčnému brucho vytiahne odtiaľ črevá a vyskočí pomocou nich z okna, fakt mega scénka musím dodať. To čo ma zarazilo je, že Danny Trejo je tam kvalitná 52-ka podľa mojich odhadov a v pohode sa vyspí z Jessicou Alba, Lindsay Lohan a s Michelle Rodriguez ktorú poznáme z filmu Rýchlo a Zbesilo.
Jednoducho tento film u mňa má 3/10, nebudem sa vyjadrovať.
Neviem kolkátí z Vás videli tento film, ale toto je film ktorého herecké postavenie je opakom reality. Včera som sa ho konečne rozhodol stiahnuť, nakoľko už hodili na net kvalitný TS2 takže dalo sa to dobre pozerať, čakal som fakt kvalitu, ale ostal som zarazený. Samozrejme každý si povie "Danny Trejo" to bude pán Machette, naseká každého, "Jessica Alba" samozrejme hot mega telo bude dobrá, Lindsay Lohan, dievča na noc, film bude dobrý, áno. Samozrejme takéto očakávania som mal aj ja po zhliadnutí traileru.
Zhrniem to v skratke, Danny (Machette) je na začiatku FBI agentom, seká ľudí nožíkmi na metre, nikto ho nevie pištolou trafiť (možno sa uhýba guľkám neviem), toto by ešte bolo dobré, no zarazila ma scéna ktorej som dal názov "neuveriteľné laso". Danny Trejo ala Machette bude uveznený v nemocnici nakoľko sa na diaľnici zraní a prevezú ho, neskôr ho tam dojdu navštíviť ľudia ktorí ho chcú zabiť tak si Danny Trejo zobere opasok jednej lekárky priviaže si tam nožíky vybehne na ľudí a rozseká ich a aby som bol v obraze s tým lasom Danny rozseká jednému dotyčnému brucho vytiahne odtiaľ črevá a vyskočí pomocou nich z okna, fakt mega scénka musím dodať. To čo ma zarazilo je, že Danny Trejo je tam kvalitná 52-ka podľa mojich odhadov a v pohode sa vyspí z Jessicou Alba, Lindsay Lohan a s Michelle Rodriguez ktorú poznáme z filmu Rýchlo a Zbesilo.
Jednoducho tento film u mňa má 3/10, nebudem sa vyjadrovať.
A opäť raz sme u toho, že každý očakáva moderný film, kde sa dbá na každý detail a všetko musí byť skutočné.
Ale omyl pri Expendables, Planet Terror a Machete je všetko úmyselne prehnané a hyperbolizované.
Má to byť pocta b-čkovým filmom a tou aj je.
Ale omyl pri Expendables, Planet Terror a Machete je všetko úmyselne prehnané a hyperbolizované.
Má to byť pocta b-čkovým filmom a tou aj je.
Som rád, že begbeee máš rovnaký názor. Ja som dosť fanatik na nové filmy a myslel som si, že tento film u mňa zaboduje ale ako vidím herecké postavenie nie je všetko, česť výnimkám Expendables.
Pri tých sekaniach o hlavu som sa cítil v hre L4D2.
Pri tých sekaniach o hlavu som sa cítil v hre L4D2.
begbeee nema rovnaky nazor, on ti len vysvetluje preco to vyzera tak ako to vyzera... ma to byt pocta akcnym Beckam z 80tych rokov - rovnako ako bol Grindhouse, rovnako ako boli teraz Expendables... od tychto filmov nemozes ocakavat kvalitny dej, uzasne triky atd, ale nostalgicky pohlad na absurdnu akciu, neporazitelnych hrdinov a krasne zeny...
proste ono to je naschval natocene na styl filmov spred 30 rokov, tak sa necuduj, ze sa ti to nepaci ked si nadrzany na najnovsie filmy
proste ono to je naschval natocene na styl filmov spred 30 rokov, tak sa necuduj, ze sa ti to nepaci ked si nadrzany na najnovsie filmy