wl-5460 ap alebo appro...?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
guty
Novice
Novice

wl-5460 ap alebo appro...?

Príspevok od používateľa guty »

Môžete ma niekto usmerniť ohľadom tohoto zariadenia? Som z toho nejako domotaný. Ja mám Airlive WL-5460 AP v2. Ide mi perfektne, nastaviť ho viem do všetkých režimov, robil som aj upgrade... Ale dostalo sa mi do rúk skoro také isté zariadenie u kamaráta - Airlive WL-5460 AP. Keď som sa dostal do webového rozhrania, bol som z toho hotový. Nevedel som skoro nič nastaviť, upgrade mi nebralo žiadny súbor. Potom som sa dočítal niekde na fóre, že to berie len originálny súbor z approsoftware, ktoré sa mi nepodarilo stiahnuť alebo keď aj, tak bol zip súbor zaheslovaný. Označenia úplne iné, akoby to bol úplne iný router. Vie mi niekto poradiť a uviesť na správnu cestu? Ďakujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: wl-5460 ap alebo appro...?

Príspevok od používateľa hojko »

APpro je plateny firmware pre tieto zariadenia, je postaveny na Linuxe a tak svojimi moznostami spravi aj zo slabsieho APcka vybornu vec. Dolezita je pre plnohodnotnu funkcnost RAMka zariadenia, ale aj procesor. Na APpro stranke najdes list kompatibility a aj podmienky, ktore parametre by malo AP splnat. Myslim, ze APlite bol uvolneny na volne stiahnutie, ale APpro ostava stale platene.
guty
Novice
Novice

Dakujem. To znamena, ze zadarmo do toho nedostanem iny firmware? A preco na WL-5460 AP v2 to ide dat rozny firmware zadarmo? Lebo to nastavenie vo webovom rozhrani mi vobec nereze. Neviem to nastavit na prijem wifi, neviem tam naklonovat mac adresu a neviem ani kde tam zadat ip, brany a DNS, ktore mi poskytol provider od ktoreho ma kamarat internet. Cital som aj navody ale vo vsetkych co som cital bolo rozhranie take ako na v2. A to nastavit viem.

PS: Nieco som sa docital na www.approsofware.com o potrebe previest konverziu podla navodu, ale ked som stiahol ten subor *.zip, tak bol zaheslovany a heslo nikde, to je asi tym platenim?
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

verze 5460 RECOVERY - pro návrat na originální firmware v3.2.1.3.9eu !!!

tento firmware slouží pro návrat z firmware APPro54G nebo APLite54G (např. v případě poruchy nebo problémů se zařízením) na originální firmware pro Ovislink 5460 a 100% kompatibilní modely. Proveďte upload běžným způsobem z www rozhraní, proveďte reboot a pak postupujte dle instrukcí na obrazovce. Recovery firmware lze použít i pro obnovu funkčnosti zařízení při vzniku problémů. Postupujte dle návodu, který je v .zip souboru.
Poznámka: Tento firmware resetuje nastavení zpět na IP adresu 192.168.100.252

http://www.appro.cz/data/5460recovery.zip
guty
Novice
Novice

Hned pri zadani do prikazoveho riadku c:\AP5460\tftp -i 192.168.1.6 put recovery-ovislink.bin mi vyhodi ze nemoze najst zadany subor...

//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 21:02)
Vsetko je O.K. Len som sa nemohol dostat do DOSu, teda zabudol som ako sa to tam zadava...to bolo davno...
Dakujem velmi pekne, perfektna rada, rychla, este raz vdaka.
Napísať odpoveď