wl-5460 ap alebo appro...?
wl-5460 ap alebo appro...?
Môžete ma niekto usmerniť ohľadom tohoto zariadenia? Som z toho nejako domotaný. Ja mám Airlive WL-5460 AP v2. Ide mi perfektne, nastaviť ho viem do všetkých režimov, robil som aj upgrade... Ale dostalo sa mi do rúk skoro také isté zariadenie u kamaráta - Airlive WL-5460 AP. Keď som sa dostal do webového rozhrania, bol som z toho hotový. Nevedel som skoro nič nastaviť, upgrade mi nebralo žiadny súbor. Potom som sa dočítal niekde na fóre, že to berie len originálny súbor z approsoftware, ktoré sa mi nepodarilo stiahnuť alebo keď aj, tak bol zip súbor zaheslovaný. Označenia úplne iné, akoby to bol úplne iný router. Vie mi niekto poradiť a uviesť na správnu cestu? Ďakujem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: wl-5460 ap alebo appro...?
APpro je plateny firmware pre tieto zariadenia, je postaveny na Linuxe a tak svojimi moznostami spravi aj zo slabsieho APcka vybornu vec. Dolezita je pre plnohodnotnu funkcnost RAMka zariadenia, ale aj procesor. Na APpro stranke najdes list kompatibility a aj podmienky, ktore parametre by malo AP splnat. Myslim, ze APlite bol uvolneny na volne stiahnutie, ale APpro ostava stale platene.
Dakujem. To znamena, ze zadarmo do toho nedostanem iny firmware? A preco na WL-5460 AP v2 to ide dat rozny firmware zadarmo? Lebo to nastavenie vo webovom rozhrani mi vobec nereze. Neviem to nastavit na prijem wifi, neviem tam naklonovat mac adresu a neviem ani kde tam zadat ip, brany a DNS, ktore mi poskytol provider od ktoreho ma kamarat internet. Cital som aj navody ale vo vsetkych co som cital bolo rozhranie take ako na v2. A to nastavit viem.
PS: Nieco som sa docital na www.approsofware.com o potrebe previest konverziu podla navodu, ale ked som stiahol ten subor *.zip, tak bol zaheslovany a heslo nikde, to je asi tym platenim?
PS: Nieco som sa docital na www.approsofware.com o potrebe previest konverziu podla navodu, ale ked som stiahol ten subor *.zip, tak bol zaheslovany a heslo nikde, to je asi tym platenim?
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
verze 5460 RECOVERY - pro návrat na originální firmware v3.2.1.3.9eu !!!
tento firmware slouží pro návrat z firmware APPro54G nebo APLite54G (např. v případě poruchy nebo problémů se zařízením) na originální firmware pro Ovislink 5460 a 100% kompatibilní modely. Proveďte upload běžným způsobem z www rozhraní, proveďte reboot a pak postupujte dle instrukcí na obrazovce. Recovery firmware lze použít i pro obnovu funkčnosti zařízení při vzniku problémů. Postupujte dle návodu, který je v .zip souboru.
Poznámka: Tento firmware resetuje nastavení zpět na IP adresu 192.168.100.252
http://www.appro.cz/data/5460recovery.zip
tento firmware slouží pro návrat z firmware APPro54G nebo APLite54G (např. v případě poruchy nebo problémů se zařízením) na originální firmware pro Ovislink 5460 a 100% kompatibilní modely. Proveďte upload běžným způsobem z www rozhraní, proveďte reboot a pak postupujte dle instrukcí na obrazovce. Recovery firmware lze použít i pro obnovu funkčnosti zařízení při vzniku problémů. Postupujte dle návodu, který je v .zip souboru.
Poznámka: Tento firmware resetuje nastavení zpět na IP adresu 192.168.100.252
http://www.appro.cz/data/5460recovery.zip
Hned pri zadani do prikazoveho riadku c:\AP5460\tftp -i 192.168.1.6 put recovery-ovislink.bin mi vyhodi ze nemoze najst zadany subor...
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 21:02)
Vsetko je O.K. Len som sa nemohol dostat do DOSu, teda zabudol som ako sa to tam zadava...to bolo davno...
Dakujem velmi pekne, perfektna rada, rychla, este raz vdaka.
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 21:02)
Vsetko je O.K. Len som sa nemohol dostat do DOSu, teda zabudol som ako sa to tam zadava...to bolo davno...
Dakujem velmi pekne, perfektna rada, rychla, este raz vdaka.