Splinter Cell: Conviction
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Splinter Cell: Conviction
spravit ho .. lebo problem hry je v tom ze ide ako p2p a vela poskytovatelov blokuje p2p komunikaciu .., preto nedokazes najst niekoho alebo to trva dlho
-
Ba-Yo
Light Professional
neviete kde su savy ?mam Win7
-
lekoklatik
VIP
Ba-Yo:
Cez total cmd odkry skryte subory [Konfiguracia - moznosti -"zalozka" Zobrazenie -"zaskrtni" Skryté a systémové súbory (iba pre expertov)]
A ides.
C: - Users - *tvoje konto* - AppData - Local - storage - SKIDROW - 2 ---- budes tam mat dva subory "1.save" a "2.save"
//hitman buď poriadne napíš nick alebo daj príspevok citovať. Ako máme vedieť o čom točíš?
Cez total cmd odkry skryte subory [Konfiguracia - moznosti -"zalozka" Zobrazenie -"zaskrtni" Skryté a systémové súbory (iba pre expertov)]
A ides.
C: - Users - *tvoje konto* - AppData - Local - storage - SKIDROW - 2 ---- budes tam mat dva subory "1.save" a "2.save"
//hitman buď poriadne napíš nick alebo daj príspevok citovať. Ako máme vedieť o čom točíš?
-
Ba-Yo
Light Professional
tie savy som si zalohoval ,lebo som si chcel zmenit ucet na UBI.com a ked ich tam naspet skopirujem tak nejde ... nevies o nejakom navode
-
lekoklatik
VIP
To bude mozno tým ze tie savy su asi pre jeden acc a ty si si vytvrotil druhy a chces to tam napchat. Ak som to pochopil teda spravne
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 23:29)
Tak som to teda dohral.
Veľmi sa mi páčil príbeh aj posledný zvrat. Skvelé pokračovanie. Dúfam len že bude ďalšie, i keď to tak nevyzeralo.
Pre mňa zaručene úspešný krok k malým zmenám v sérií Splinter Cell.
Hral som to na obtiažnosti normal a trvalo mi to tak moźno 8-10 hodín, neviem presne.
Určite sa chystám pustiť to high obtiažnosti.
Výborná hra : )
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 23:29)
Tak som to teda dohral.
Veľmi sa mi páčil príbeh aj posledný zvrat. Skvelé pokračovanie. Dúfam len že bude ďalšie, i keď to tak nevyzeralo.
Pre mňa zaručene úspešný krok k malým zmenám v sérií Splinter Cell.
Hral som to na obtiažnosti normal a trvalo mi to tak moźno 8-10 hodín, neviem presne.
Určite sa chystám pustiť to high obtiažnosti.
Výborná hra : )
Podla teba to nevyzera na pokracovanie ?
Tak si ten zaver pozri este raz 
Inac som cital neviem uz kde asi na ofic. Splinter fore, ze Sama Fishera sme urcite nevideli naposledy. Zaklad maju hotovy, pokracovanie tu bude podla mna tak asi o rok a pol.
//lekoklatik:
Inac som cital neviem uz kde asi na ofic. Splinter fore, ze Sama Fishera sme urcite nevideli naposledy. Zaklad maju hotovy, pokracovanie tu bude podla mna tak asi o rok a pol.
//lekoklatik:
-
lekoklatik
VIP
Spoiler asi, i ked skor nie ako ano
: )Ak teda pokračovanie bude, tak si Sam nasral do huby nakolko povedal ze on si uz odpracoval az az
-
Hulkm
Professional
Hra uplne brutalna. Dnes som to dotahal a vkuse mrvil. Nesiel som sa odtrhnut. Moj book z tej grafiky vely nevyzmika ale aj tak to vyzera dobre. Jedniny problem mam v ciernych okrajoch. Pri 16:10 sa dali okraje na vsetky strany ale aspon to neiej zdeformovane. Rozlisenie ide max na 1024x768. Daval som tam aj UPDATE 1,02 od SKIDROW. Vie neikto co stymi pasikmi?
-
lekoklatik
VIP
hulkm ja som to mal na ntb tiež, avšak nakoľko fungujem na externom 22palcovom monitore, tak na tom monitore mi to uz proble nerobilo.
skusal som ten update od skidrow a zblbla cela hra, spravilo to este niekomu?
cawte hosi najde sa niekto kto by si chcel zahrat coop misie cez hamachi ?? dik 
nemate niekto navod ako to spravit cez tunngle a simple port forwarding ??? tak to je odporucane spravit na lamkach a zevraj to aj funguje
-
Hulkm
Professional
Ok diky. Ja nejdem zvlacat iny monitor. Tych par hodin hrania mi to nejak nevadilo a som rad ze to ide plynulo tak ako to idelekoklatik napísal:hulkm ja som to mal na ntb tiež, avšak nakoľko fungujem na externom 22palcovom monitore, tak na tom monitore mi to uz proble nerobilo.
no ja mam taky problem, vcera som to vnoci nainstaloval a chvilu hral. Potom som niekde cital ze s 10.4 ovladacmi to ide lepsie. Tak som ich dnes rano dal a ako hram hru, tak niekedy mam priesvitnu postavu. Aj pri videach, proste vidim namiesto hlavy pozadie mapy.
, Nieje nato nejaky hotfix?
-
lekoklatik
VIP
vráť si naspäť staré ovládače.
Nechápem čo furt máte s tými hotfixmi, patchmi či ovládačmi na grafiku.
Toto je jedna z hier kde žiadne sračky netreba. A ak máš raz počítač ktorý ti to nestíha, holt máš smolu a nepomôže ti už nič...
//tak som asi jeden z mála ktorý má to štastie a trafil som jednoducho tú správnu verziu.
Toto je jedna z hier kde žiadne sračky netreba. A ak máš raz počítač ktorý ti to nestíha, holt máš smolu a nepomôže ti už nič...
//tak som asi jeden z mála ktorý má to štastie a trafil som jednoducho tú správnu verziu.
No stacilo len vypnut AI v catalystoch
-
Nadeo
Guru wannabe
Sracky treba, mne to bez hotfixu padalo...lekoklatik napísal:vráť si naspäť staré ovládače.
-
Hulkm
Professional
Ja neviem ake sracky som tam mal ale vsetko slapalo hratelne, tie pruhy neriesim. Po niekolko hodinovom hrani to mam za sebou. Fakt perfektna hra. Ta posledna scena nadhera. Dost som bol zmeteny z pribehu ale ku koncu sa to zacalo objastnovat. Toho posledneho typka som zabil lebo mi neprislo ako dobry napad ze tam za hru zabijem niekolko stovak nepriatelov a toho co za to vsetko moze necham zit.
Koniec som mal potom ze Vic ci ako sa volal dorozpraval ten pribeh a Sam ho prisel asi zachranit.
-
lekoklatik
VIP
hulkm tak to hoď do spoileru. A ano prišiel. Uplne dobre to vymysleli s tym irakom. "brat je predsa rodina" : )
-
JeffHardyy
Light Professional
som dohral s kamošom Co-Op....to aj kebyže ja ho zabijem tak to skonči tak že mu zavriem oči a zabije ma ten kapitán?...dost blbý koniec podla mna