Byethost free + doména..?
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Byethost free + doména..?
Zdravím, má niekto skúsenosti s Byethost free-hostingom? Ja som doteraz využíval Paid, avšak ten pomaly končí a znovu ho platiť nemienim, nakoľko to čo tam chcem rozbehať vôbec nepotrebuje toľko miesta, trafficu, SQL a ostatných vecí...
Tak spravím si free account, vytvorí mi účet, ja sa prihlásim, som v administrácií. Dokonca tu je možnosť skontrolovať doménu, či je voľná (viz. príloha č.1), avšak potom ma to presmeruje niekde doprdele... no nevadí, presmeruje ma, dám Order, potom to pýta zas nejaké názvy serverov, vážne sa v tom nevyznám. Vie niekto ako to spraviť? (teda kúpiť doménu a rozbehať na byethost free serveri)
Vopred vďaka za odpoveď.
Tak spravím si free account, vytvorí mi účet, ja sa prihlásim, som v administrácií. Dokonca tu je možnosť skontrolovať doménu, či je voľná (viz. príloha č.1), avšak potom ma to presmeruje niekde doprdele... no nevadí, presmeruje ma, dám Order, potom to pýta zas nejaké názvy serverov, vážne sa v tom nevyznám. Vie niekto ako to spraviť? (teda kúpiť doménu a rozbehať na byethost free serveri)
Vopred vďaka za odpoveď.
Re: Byethost free + doména..?
Asi blbá odpověď , ale tak si kup doménu jinde , zadej ip na byethost a tam si jí v administraci přidej . Ta cena ti vyjde nastejno za SK doménu - 720 Kč rok jako tam - 3 dolary měsíčně za info,com,net ( ty sou jinak levnější ) .
Ty domény nabízený byethostem zdarma nechceš ?
Ty domény nabízený byethostem zdarma nechceš ?
-
L.E.n
Light Star
3 doláry mesačne? U byethostu je doména $10 ročne - preto som sa pýtal na to.
Fakt nie, nakoľko doména mojweb.byethost16.net je vážne dosť... na nič...
Fakt nie, nakoľko doména mojweb.byethost16.net je vážne dosť... na nič...
Ano , ale to jede na jiné službě - SecureSignup.Net . Takže tam se musíš taky zaregistrovat a pak si normálně doménu koupit . Platit de přes paypal , 2checkout , liberty reserve .
Pochopitelně to řve že tam nemáš webhosting , ale oni nemají free a cpou další za právě 2,99 dolaru měsíčně , kde je pak doména zdarma . Koupit jde pochopitelně i jen doména .
Výsledná cena je 11$ .
Na czechii je cz za 239Kč com,net,info za 228Kč a pl v akci za 119Kč .
Podle mně je fuk , kde si jí koupíš , zkus googlit ceny . Stejně jí budeš kupovat jinde než hostuješ .
Zřejmě je to ňáká sesterská firma nebo sou z jednoho údolí , kdo ví .
Pochopitelně to řve že tam nemáš webhosting , ale oni nemají free a cpou další za právě 2,99 dolaru měsíčně , kde je pak doména zdarma . Koupit jde pochopitelně i jen doména .
Výsledná cena je 11$ .
Na czechii je cz za 239Kč com,net,info za 228Kč a pl v akci za 119Kč .
Podle mně je fuk , kde si jí koupíš , zkus googlit ceny . Stejně jí budeš kupovat jinde než hostuješ .
Zřejmě je to ňáká sesterská firma nebo sou z jednoho údolí , kdo ví .
-
L.E.n
Light Star
Je to možné, aj domain checker ide na Securesignup...
Tedy kúpim si doménu a je ju možné presmerovať na BThost free? Nikde som tú možnosť nevidel..
Tedy kúpim si doménu a je ju možné presmerovať na BThost free? Nikde som tú možnosť nevidel..
No v doménach je addon domén . Tam zadáš svojí doménu a mělo by to ject . Říkám mělo , protože jsem to zkoušel ( mám jenom free domény z dyndns ) a nějako nechodí ....
Dyndns to správně nakopne na ip hostingu 209.51.196.244 ale nějak nic. Přitom virtuál host vytvořenej , přes ftp sem tam hodil ňákej index a ono furt nic , při tracert se to sekne na ňáký arizonský IP adrese .
Eště prubnu ty adresy name serverů .
Buďto je zrada v IP adrese kam to má hrabat , nebo je zrada v tom že to honim moc rychle . Uvidím . Eště se ozvu .
Dyndns to správně nakopne na ip hostingu 209.51.196.244 ale nějak nic. Přitom virtuál host vytvořenej , přes ftp sem tam hodil ňákej index a ono furt nic , při tracert se to sekne na ňáký arizonský IP adrese .
Eště prubnu ty adresy name serverů .
Buďto je zrada v IP adrese kam to má hrabat , nebo je zrada v tom že to honim moc rychle . Uvidím . Eště se ozvu .
-
L.E.n
Light Star
Jo, to bude od teba milé, ďakujem ti 
No nemáš zač . Stále mi to nechodí , tracert už se na něj šlehne , ale na zase úplně jinou ip , a to 209.190.16.82 . Ještě to prubnu zejtra . Možná je zrada v tom že jsem přidal doménu 3.řádu (tom.blogdns.net) a ne 2 - (blogdns.net) a pak vytvořit subdoménu (tom). Ale to se mi nezdá .
Každopádně sem upravil IP na dyndns a uvidím co to do zejtra provede .
Mimochodem , neuvažovals o dot.tk ? Celkem zajímavý a free , nevýhodou je .tk a musí bejt ňákej počet přístupů jinak zruší. Zkusil sem kristepane.tk na ten byet a chodí to , ale asi by byl problém s rewrite u ňákejch složitějších php aplikací .
Uvidim - slovnicek.tk chodí .
Mimochodem , neuvažovals o dot.tk ? Celkem zajímavý a free , nevýhodou je .tk a musí bejt ňákej počet přístupů jinak zruší. Zkusil sem kristepane.tk na ten byet a chodí to , ale asi by byl problém s rewrite u ňákejch složitějších php aplikací .
-
L.E.n
Light Star
Neuvažoval, vážne nie.Tom1622 napísal:No nemáš zač . Stále mi to nechodí , tracert už se na něj šlehne , ale na zase úplně jinou ip , a to 209.190.16.82 . Ještě to prubnu zejtra . Možná je zrada v tom že jsem přidal doménu 3.řádu (tom.blogdns.net) a ne 2 - (blogdns.net) a pak vytvořit subdoménu (tom). Ale to se mi nezdá .
1) Sám odsudzujem tých, čo si presmerúvávajú svoje free doménky na nieco.tk, je to podľa mňa neprofesionálne.
2) Niekto sa bude nudiť, reportne mi to a koniec .tk
Tak pořád nic . Navíc sem se nalogoval do panelu a koukám 0 přidaných domén ? Ale na ftp adresář existuje ? Je to ňáký divoký . Přidat doména mi nejde , smazat není co ( když tam není )
Jestli sem něco nezeslonil , včera byla rána ale myslím že sem pak už na PC nebyl .....
Jestli sem něco nezeslonil , včera byla rána ale myslím že sem pak už na PC nebyl .....
-
L.E.n
Light Star
No majú v tom nejaký bordel... ale tak čo sa dá čakať, za free služby...Tom1622 napísal:Tak pořád nic . Navíc sem se nalogoval do panelu a koukám 0 přidaných domén ? Ale na ftp adresář existuje ? Je to ňáký divoký . Přidat doména mi nejde , smazat není co ( když tam není )
Tak dneska mi to nechalo přidat doménu a už to chodí . Takže jo , de to . Ale co to blblo fakt nevím , jestli mi to napoprvé vykoplo protože sem na tom dyndns.com měl DNS záznam jinam ? Každopádně teď to chodí . Ale 3 dny mi to tam nepustilo přidat . Holt free služba ne free službě , co bych chtěl zadarmo .
Tak mě napadá , pro jistotu po přidání domény změň DNS server na ten byethost (třeba 207.182.149.246) a pingni se jakou ti to dá IP , tu si pak nastav i tam kde si jí koupíš , jstli to teda byl ten důvod proč mě to vykoplo na 3 dny .
Tak mě napadá , pro jistotu po přidání domény změň DNS server na ten byethost (třeba 207.182.149.246) a pingni se jakou ti to dá IP , tu si pak nastav i tam kde si jí koupíš , jstli to teda byl ten důvod proč mě to vykoplo na 3 dny .