Drbnuty T-com (Magio)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hudkinson
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Drbnuty T-com (Magio)

Príspevok od používateľa hudkinson »

Ako to ze sa neda zrusit pevna linka? Ved predsa na stranke maju programy aj bez pevnej linky http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home .To t-comacke myslenie nepochopim nikdy asi :D .
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Ako nemáte sa čo čudovať, že sú tam Amatéri, na profesii hľadali do T-Com-u technika. Minimálne požiadavky Excel, Office, dobre kvalitne som sa zasmial. To sa tam potom môže každý drbo nahodiť do tej práce, nečudujem sa, že tí zákazníci niesú potešení z tých dementov pri telefóne atď. Ale hlavná vec, že reklamy v telke plna riť ale spoľahlivosť nikde. Najviac ma vždy vytočí, že v telke ti nahovoria "Majte doma Váš Magio Internet ešte dnes." Dojdeš do predajne a musíš čakať asi týždeň. A podľa toho čo som si tu prečítal čo písal Shano mám akurát dosť.

Na Slovensku asi v živote nebude žiadny spoľahlivý Wifi Provider, žiješ v zapadákove, nemáš šancu na normálny internet, drbnú ti lacný Wimax alebo maximálne T-Com či Orange ktorý ti na Multiplayer nestačí vôbec, len ja neviem či sú providery taký dementný alebo si fakt myslia, že ten internet dávajú do rúk dôchodcom ktorý navštívia počasie.sk raz za deň a to je všetko, myslia si, že je 18e storočie komunizmus a megové pripojenie, myslia si, že keď ti poskytnú 2megový net za 20€ tak to už kúpi každý. Keď nebývaš v meste nemáš žiadnu šancu na normálne pripojenie, je to tu úplne dementné, nič sa nedá, keď máš FUP ani si poriadne neškrtneš.

Čudujem sa, že inde v Európe žiadne FUP neexistuje, dajú ti Wifi-nu ktorá má 20 megovú linku a ťaháš bez obmedzení, kedy to príde na Slovensko? Asi nikdy...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

tak pozor, tcom ma sice "kvalifikovanych" pracovnikov, ale ked si vsetko zariadis tak ako chces, a konecne ti prinesu potrebny hardware tak uz tych 18 mesiacov co mas s nimi viazanost nemas problem.
nemozem sa stazovat na nimi poskytnutu sluzbu, funguje viac menej vzdy(chyba sa vyskytne len kvoli "podkanom" ktory prekusaju kable v starej rozvodni alebo napr teraz pri stavani obchvatu pri NR, ked stavbari pretrhnu kable :) ale za to tcom nemoze), rychlost je stabilna a dostacujuca, a FUP ktore nastavili normalny uzivatel neprekroci (pri turbo 3 a vyssie uz duplom.. 240GB je na taku linku az az)

takze az tak cierno by som to nevidel. ten kto si moze na nejakej dedine dat Tcom je stastny clovek, lebo povacsinou tie "obecne siete" nie su ani zdaleka stabilne a robia tam taki isti ludia ako v tcome(teda "odbornici")
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

ja som chcel len poukázať na to že mám od tcomu nett už 8 rok a posledné 3 zmluvy mi za každým posrali. Nett je stabilný s tým problém nemám len tá inštalácia a objednavanie bolo na prd.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

mehehehe no tak moj pripad je zatial tak ze predajca sa vyhovara na Tcom , Tcom na predajcu ale aspon sa to riesi som im povedal ze mne je jedno kto spravil chybu to mna netrapi mna zajima kedy bude babka mat telku. Tak po kratkom rozhovore z ITekonomom som sa dohodol ze spusti aspon to stare magio kym nedoriesia to nove. Stale nechapem co je take zlozite natom zadat jednu blbu macadresu zariadenia do systemu a pridelit k tomu meno mojej babky :-/

Inak co sa tyka technikov tak UPC nezaostava. Co som pisal tu moju poruchu na minulej strane tak vtedy mi dosiel taky ujo par rokov pred dochodkom meral tu kable menil 1 modem za druhym, Raz dosiel mladsi a ten mi povedal ze su 4 na celu blavu preto sa caka na technika aj 2 tyzdne. Ma len tak napada ci je taky problem zamestnat par ludi z prislusnym vzdelanim abo co sak ten ujo podla mna bol sice elektrikar ale cely zivot zapajal kabliky a nech sa snazi ako snazi v 55 sa toho uz moc o IT nenauci.

Inak tiez sa mi zda uderene to obmedzovanie dat ja by som rozdelil rychlost ked tak ale nie data proste ten senior co ma moja babka je sice rychly ale ma len 2GB sak tomu dedkovi je jedno ci sa mu stranka nacita za 0.5sek alebo 5 sek ale neni mu jedno ked zrazu musi zaplatit o 4€ viac. Hold ale ked nikto nic nece a nikto sa nestazuje a seci sa zaoberaju tym ci podzamskej bolo vidiet prso v poslednom prenose abo ci sa zitny vcera vykakal v base.
Napísať odpoveď