Rodinné prídavky a práca

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Diabolik
Medium Expert
Medium Expert

Rodinné prídavky a práca

Príspevok od používateľa Diabolik »

Môžem sa opýtať hľadal som to už na fóre ale nevypľulo my nič čo by my odpovedalo na moju otázku tak tu je :

Ako to funguje u rodinných prídavkoch keď som študent na vysokej škole a chcel by som pracovať na polovičný úväzok v nejakej práci ?

Musím tým pádom zrušiť rodinné prídavky ? alebo je to ako pri brigáde keďže nezarobím ani len minimálnu mzdu za mesiac ?
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Rodinné prídavky a práca

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

fuha v zakone o socialnom poisteni sa mi hrabat fakt nechce ale ak ma pamat neklame a nebola ani ziadna novela tak ked nezarobis nad tu minimalnu mzdu alebo nezdanitelny zaklad dane (cca 331€ mesacne sa mi zda) tak by si tie prispevky dostat mal. ale hovorim ti to len ak si dobre pamatam zo skoly nakolko zakon sa mi prestudovat nechce
Diabolik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Diabolik »

ked sa aspon torchu v tom vyznas nevies cistou nahodou ze kolkatka je zakon kde by to mohlo byt ? by som to teda prezrel ze co a ako laebo vies len zhruba ze cele a neviem specifikovat ?
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

pozri si http://www.employment.gov.sk/DIS/dis/in ... %C3%A1roku dalej zakon 461/2003 Z.z. a zakon 600/2003 Z.z.....imho jednoduchsie by bolo ist sa opytat na urad lebo tieto socialne veci su strasne bludy. Sam s pravom tomu nerozumiem :D
Napísať odpoveď