Ahojte,
Mám takú zvláštnu požiadavku, resp. prosbu. Chvíľu som aj googlil, ale bezvýsledne, väčšinou chcú ľudia opačnú vec. V taskbare vo Windows 7 keď si "pripnete" [pin] skratku do taskbaru, tak napríklad Opera je pripnutá a keď ju spustím, neobjaví sa ako nová ikona v taskbare, ale je to tá istá ako shortcut ktorý mám pripnutý v taskbare. Avšak keď otvorím firefox, tak mi tam svietia dve ikony firefoxu, prvá je shortcut na firefox a druhá je samotný firefox. Neviete ako to okabátiť, aby mi firefox nerobil dve ikonky? Je to len estetická vec, nič vážne, ale mám rád čistý taskbar, tak preto čím menej ikoniek, tým lepšie. A myslím taskbar, teda bližšíe ku štartu, nie tray. Ilustračný obrázok v prílohe:
Firefox Portable a taskbar vo Windows 7
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Firefox Portable a taskbar vo Windows 7
No to bude asi tým že je to portable. Skús si nainštalovať normálnu verziu.
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2010, 7:23)
Alebo odstráň si ten odkaz, spustí si firefox a ako potom budeš mať len jednu ikonku tak na ňu klikni pravou myšou a daj pripnúť. Teoreticky by to malo fungovať.
Alebo odstráň si ten odkaz, spustí si firefox a ako potom budeš mať len jednu ikonku tak na ňu klikni pravou myšou a daj pripnúť. Teoreticky by to malo fungovať.
Ale pripnutý tam máš normálny firefox, že? Portable je ale úplne iná aplikácia ako firefox normálny. Preto ti ho vyhodí v ďalšej ikonke (A prakticky zhodou náhod má firefox a firefox portable rovnakú ikonku)
Či ty klikneš na ten pripnutý a spustí sa ďalší?
Či ty klikneš na ten pripnutý a spustí sa ďalší?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
máš pravdu BX to bude v tom. Keď spustím portable, tak beží v task manageri aj firefox a aj firefox portable, nie sú v jednom procese. Bude to tým, díky moc

K+ obom za snahu, kaslem na to teda
spravil som to, potom mi pustí firefox bez profilu, hmm ale aj tak díky za pokus. No ide aj o to že opera je portable a nemá s tým problém, dokonca má keď na ňu kliknem také sekzi menu, problém je že operu nepoužívamCorn Flake napísal:No to bude asi tým že je to portable. Skús si nainštalovať normálnu verziu.
K+ obom za snahu, kaslem na to teda