Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

porovnaj si stav sudov za dzurindu a potom sa pozri co sa s nimi deje teraz.
Milujem ked sa k súdnictvu vyjadrujú ľudia, ktorí si urobia o ňom mienku iba tak akurat z toho, čo počuvajú v televízii (tv je najlepší možny mienkotvorný masovokomunikačný prostriedok dnešnej doby :) o čom ma presviedčajú takí geniovia ako si ty) :!: Stav nášho súdnictva je od roku 1993 stále rovnaký a nezemní sa tým, že Dzurinda alebo Fico budú vykrikovať, percento korupcie všade na Slovensku klesá, tomu veria iba debili :!: V súdnictve to funguje tak, že všetci sudcovia ti rozhodnú tak ako chceš ked si to zaplatíš, a spolu s nimi je skorumpovaná celá prokurátura, polícia....kto má peniaze dnes mal ich aj v minulosti a tak si môže kúpiť pravdu, kto tomu neporozumie, nikdy nebol účastníkom nejakého súdneho konania a len tára a tára :)

btw. sám som účastníkom konania v trestnej veci ublíženia na zdraví a čo sa už v tejto veci udiali za prešľapy, celý proces sa začal za panovania génia medzi najmúdrejšími Daniela Lipšica, po voľbách v r. 2006 nastúpil Harabín a vôbec nič sa nezmenilo...a najhoršie je že ked už začne niekomu zatápať v topankach, tak sa pridajú další kamarati skorumpovaných idiotov a z poškodeného je páchateľ, toto dokáže náš právny poriadok nie vláda Harabína alebo Lipšica, tak aspon nezavádzaj uživateľ Kybelvody, lebo mne prídeš ako kýbelsrač__k, nechcem sa týmto dotknúť teba ale blbosti aké píšeš
citroniq84
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa citroniq84 »

hej pokial su to niektorý nepomôže to pomohlo by až keby ľudia vážne prejavili nespokojnosť zo systémom a začali reálne niečo robiť rozdiel v súdnictve prirovnal asi takto že napríklad som človek blízky politickej strane XY tak dostanem sa na post nahrabem financie pre seba príde vláda yz a pôjdem zato do basy lenže vláda yz si tam zas dosadí svojho človeka ktorí zase nahrabe pre seba tak ktorá vláda je lepšia? podla mňa pokiaľ nepridu úplne nový ľudia úplne nove strany nieje šanca že sa dačo zmení lebo dnes ide len oto kde máte ľudí osobne poznám hromadu hlupákov ktorý le2 nieaku školu ukončili a dnes majú veľké milióny a ľudí ktorý majú vysoké školy 2 roboty a žijú z ruky do úst môže byť neviem ako dobrý a múdri pokiaľ nemáš známosti si 0
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

J.O.S.E nesúhlasím moc s Americkým systémom senátu, ale postupne prichádzam na to, že aj toto by bolo lepšie ako to, čo sa deje doteraz. Lenže ľud na Slovensku nie je taký aby odsúdil dákeho mafiána na doživotie, báli by sa. Alebo aby šli proti dákemu politikovi, či násilníkovi a potom by si to stými danými ľudmi vybavili jeho známi. Je to viac než zložité.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

citronik poprosim ta, radsej nepis..Vsak to nedava hlavu ani patu..Bodka nikde..
citroniq84
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa citroniq84 »

tu nejde o bodku alebo , ale o celkovu podstatu ze napriklad ja nemusim vôbec nic mozem mat v p*** celu školu a aj tak asa k peniazom dostanem niekto iny moze makat jak debil a nebude mat nikdy nic to neni o vlade vlada toho vela nenaroby su ludia v uzadi co to maju pod palcom a bude tak jak oni chcu aby bolo
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

J.O.S.E napísal:
Milujem ked sa k súdnictvu vyjadrujú ľudia, ktorí si urobia o ňom mienku iba tak akurat z toho, čo počuvajú v televízii (tv je najlepší možny mienkotvorný masovokomunikačný prostriedok dnešnej doby :) o čom ma presviedčajú takí geniovia ako si ty) :!: Stav nášho súdnictva je od roku 1993 stále rovnaký a nezemní sa tým, že Dzurinda alebo Fico budú vykrikovať, percento korupcie všade na Slovensku klesá, tomu veria iba debili :!: V súdnictve to funguje tak, že všetci sudcovia ti rozhodnú tak ako chceš ked si to zaplatíš, a spolu s nimi je skorumpovaná celá prokurátura, polícia....kto má peniaze dnes mal ich aj v minulosti a tak si môže kúpiť pravdu, kto tomu neporozumie, nikdy nebol účastníkom nejakého súdneho konania a len tára a tára :)

btw. sám som účastníkom konania v trestnej veci ublíženia na zdraví a čo sa už v tejto veci udiali za prešľapy, celý proces sa začal za panovania génia medzi najmúdrejšími Daniela Lipšica, po voľbách v r. 2006 nastúpil Harabín a vôbec nič sa nezmenilo...a najhoršie je že ked už začne niekomu zatápať v topankach, tak sa pridajú další kamarati skorumpovaných idiotov a z poškodeného je páchateľ, toto dokáže náš právny poriadok nie vláda Harabína alebo Lipšica, tak aspon nezavádzaj uživateľ Kybelvody, lebo mne prídeš ako kýbelsrač__k, nechcem sa týmto dotknúť teba ale blbosti aké píšeš
aha, takze pre teba je stav , ked su na slobodu prepusteni mafiani alebo nezmyselne zaloby sudcov normalne? tak potom dobre harabin je pre teba lepsi ako lipsic, ukajaj sa k nemu kolko chces, pokial su ti rovnocenni dalej nie je o com.
Eruner: ja som na diakritiku nepoukazoval, ale na to, ze pise tak, ze sa to neda citat, ked si to nepochopil je to tvoj problem.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

aha, takze pre teba je stav , ked su na slobodu prepusteni mafiani alebo nezmyselne zaloby sudcov normalne? tak potom dobre harabin je pre teba lepsi ako lipsic, ukajaj sa k nemu kolko chces, pokial su ti rovnocenni dalej nie je o com.
nepodáva náhodou žalobu prokurátor??? :lol: Kto je to mafián??? ked bol Okoličany prepustení na slobodu, asi tým mafianom nebol a súd ho uznal za nevinného takže skôr ty sa dopúšťaš trestného činu špinenia mena...(už pochop, že právny poriadok je nastavený aby pomáhal páchateľovi/obvinenému)...To nie je ani zásluha Harabína a ani zásluha Lipšica, oni len sedeli so založenými rukami a nič pre skvalitnenie súdnictva neurobili ! Neviem, odkiaľ si nabral, že pre mna je lepší harabín (nikde to nespomínam), ale to je tak, ked dojdú argumenty populizmus nikdy nedôjde, však :?: .....A just, že sú rovnocenní, lebo obaja sú len posleldnými kamienkami na vrchole skorumpovanej pyramídy menom SUDNICTVO :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

J.O.S.E napísal:
nepodáva náhodou žalobu prokurátor??? :lol: Kto je to mafián??? ked bol Okoličany prepustení na slobodu, asi tým mafianom nebol a súd ho uznal za nevinného takže skôr ty sa dopúšťaš trestného činu špinenia mena...(už pochop, že právny poriadok je nastavený aby pomáhal páchateľovi/obvinenému)...To nie je ani zásluha Harabína a ani zásluha Lipšica, oni len sedeli so založenými rukami a nič pre skvalitnenie súdnictva neurobili ! Neviem, odkiaľ si nabral, že pre mna je lepší harabín (nikde to nespomínam), ale to je tak, ked dojdú argumenty populizmus nikdy nedôjde, však :?: .....A just, že sú rovnocenní, lebo obaja sú len posleldnými kamienkami na vrchole skorumpovanej pyramídy menom SUDNICTVO :)
asi nim nebol, pretoze ho neodsudili? a to je snad moja starost ako sa snim nalozilo? od toho tu su ine organy, ktore su neschopne ako sa uz niekolkokrat preukazalo v niecom konat. takze posledny kamienok harabin je v tom vsetkom nevinne? :D :D :D :D on chcel preda len podstivo vykonavat svoju funkciu :D jasne, lebo diskriminacia sudcov, ktori s nim nedrzali krok je len vymysel zo smolkovej zahradky
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V otázke či ísť voliť, alebo nie, si treba položiť túto otázku:

Sme pre politikov (my, občania, ľudia) cieľom, alebo prostriedkom ich konania ?

Každý nech si odpovie a zistí napríklad aj to, prečo ja určite žiadnu politickú stranu voliť nebudem.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

hughito napísal:
Sme pre politikov (my, občania, ľudia) cieľom, alebo prostriedkom ich konania ?
Práve preto pôjdem voliť a budem sa to snažiť aspoň takto zmeniť aby tam zasadol už konečne dakto, kto nebude do do roka na krku hned kauzu, že pod cenu dačo predal podnikaľovi, ktorý následne na tom trhol miliony.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Treba ist volit SaS a dochodcovia a socky a cigosi nech su doma.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ja si myslim, ze do SaS tu niektori vkladate privelke nadeje :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hughito: Je jasné, ako to je. A že to nie je, tak ako by to malo byť. Ale rozhodovanie politikov do veľkej miery ovplyvňuje naše životy a tým pádom sú voľby o tom, kto a ako ich bude ovplyvňovať...
hughito
Redeemer
Redeemer

Sagittarius napísal:hughito: Je jasné, ako to je. A že to nie je, tak ako by to malo byť. Ale rozhodovanie politikov do veľkej miery ovplyvňuje naše životy a tým pádom sú voľby o tom, kto a ako ich bude ovplyvňovať...
To je síce pekné, ale ja nechápem, ako sa môže udržovať a brať za normálny systém, ktorý je zlý a je na to plno dôkazov.

Jednoducho, my sme už tak zdegenerovaní, že sa to politické kradnutie, klamanie, zavádzanie berie ako normálny štandard, nejaký fakt, ktorý proste je a my si vyberáme len to najmenšie zlo.

A to ja odmietam, je to choré.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

ale ved vzdy sa volil niekto kto vladol ludom pretoze si sami nevedia vladnut.Nezijeme v harmonii a utopii alebo anarchii po ktorej tak tuzis ze si ludia budu podavat vlastny chlieb cudziemu do ust.
hughito
Redeemer
Redeemer

citizen napísal:ale ved vzdy sa volil niekto kto vladol ludom pretoze si sami nevedia vladnut.Nezijeme v harmonii a utopii alebo anarchii po ktorej tak tuzis ze si ludia budu podavat vlastny chlieb cudziemu do ust.
A preto si budeme voliť tých "hore", že ?

Politika sa dá robiť aj priamou akciou, viď.: http://www.priamaakcia.sk
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

a koho mame volit alebo co ako si to predstavujes.nechce sa mi to citat neskoro je.Ak bude ta anarchia tak nebudu ani pravidla.Ja si to neviem predstavit
hughito
Redeemer
Redeemer

citizen napísal:a koho mame volit alebo co ako si to predstavujes.nechce sa mi to citat neskoro je.Ak bude ta anarchia tak nebudu ani pravidla.Ja si to neviem predstavit
Ak sa chceš baviť o anarchii, tak to smeruj do príslušnej témy.

:wink:
dodo65
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dodo65 »

Politika je panske huncutstvo.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak a mne včera konečne došli do Británie hlasovacie lístky. Už som sa strachoval, že im moja žiadosť buď nedošla načas, alebo že sa na mňa vykadili, takže som si poriadne vydýchol (systém na moje veľké prevkapenie fakt funguje), že aj ja budem mať právo po voľbách nadávať na výslednú garnitúru a jej činy...Voľby zároveň aj definitívne vyriešia moju dilemu, či sa niekedy na Slovensko ešte vrátim, alebo nie...nechám sa prekvapiť.
Zamknuté