Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
No iste silnejsi
To by bol potom asi kazdy bo kazdy musi mat minimalne nieco na hlavu
Este by som uvital nieco ako maju zeny v Israleli ci kde tu latku okolo hlavy len oci by boli vidiet alebo to capicku malucku ked sa modlia k Alahovi 
Nejake take ciapky by som privital napr. plus 100 hp, alebo regeneracia ako ma medik
- ale tie ciapky by boli velmi vzacne, padali by len vyvolenym ludom atd 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mali by to spravit tak, ze cim viac nahram, tym viac capic budem mat. Mne padlo 5 hatov a ludom co hraju 5x viac ani jeden... Trocha nefer 
tu stresujete a nemaju ziadny hlbsi vyznam
:D
Môzu mat tie dosky(medaile) za to kedy som si kupil tf2 nejake schopnosti napr. budem mat viac zdravia atd? 
-
Tailor
Medium Star
Tie medaile su len na ozdobuBig Dusan napísal:Môzu mat tie dosky(medaile) za to kedy som si kupil tf2 nejake schopnosti napr. budem mat viac zdravia atd?
a co su tie tie gunboats pre soldiera chcel by som si ich vycraftit
Pri rocket jumpe ti ubera z HP menej ked ich mas na noheBig Dusan napísal:a co su tie tie gunboats pre soldiera chcel by som si ich vycraftit
a ked si vo vzduchu a vystrelis raketu tak to ma mensi ucinok na nepriatela
a to mas odkial ?citizen napísal:a ked si vo vzduchu a vystrelis raketu tak to ma mensi ucinok na nepriatela
Dneska mi padli 3 itemi a to som vôbec nebol na idle mapach a mam novu zbran cokoladu 
tam je napisanerochedo napísal: a to mas odkial ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Cokolada nieje zbran je to len zase taky modny doplnok namiesto sandwitcha.
kecas, je tam napisane, ze tebe ubere menej HP ked spravis RJcitizen napísal: tam je napisane
ze ked si vo vzduchu tak menej ubere HP nepriatelom.
Pocuj citizen, ty si dost natvrdly, alebo sa iba robis? Spamujes tu uz 3 dni same blbosti .. Gunboats maju len jediny efekt, a tym je znizenie blast efektu o 75% pri rocket jumpoch.
-
Runes
Addict
tak tak
len tebe to zobere menej HP za cenu toho ze nemas brokovnicu abo kapsicku cize o zbran menej
osobne v tych botach nevidim daky zmysel kedze na vacsine mojich map nema zmysel dako poletovat to uz ked tak demovi by to chcelo daco aby pri sticky jumpe nebol take efekt bo 2 sticky daju pekny let ale velmi velmi malo HP
BTW ta cokolada by mala dat +50hp ale dako sa mi to este nepodarilo doplni mi energiu ale ani raz mi nedala tych +50 ani pri plnom zdravi ani pri doplani, preto radsej sendvich ked uz nic tak ho aspon hodim medickovi ktoreho mi rozbiju pri utoku
BTW ta cokolada by mala dat +50hp ale dako sa mi to este nepodarilo doplni mi energiu ale ani raz mi nedala tych +50 ani pri plnom zdravi ani pri doplani, preto radsej sendvich ked uz nic tak ho aspon hodim medickovi ktoreho mi rozbiju pri utoku
-
Drdek
Expert
podla mna tam ani nemuseli davat to kladivo,cokoladu a palicu s klincom - podla mna su tie veci nanič...
-
Nadeo
Guru wannabe
Pain train je docela uzitocny, 2x capture rate...