Zdravím.. Kúpil som notebook bez OS, teda iba freeDOS. Chcem si tam nainštalovať WIN XP SP3. Stiahol som si ho, napalil ako bootovacie cd. Instalacia zacala bez problemov, naformatoval som hardisk a spustila sa mi instalacia.. 2 minuty pred koncom instalacie sa mi to restartovalo a zacinalo nacitavat windows, ked zrazu mi vybehla modra obrazovka s hlaskami (iba to bliklo, neda sa stihnut to precitat) a restartoval sa notebook znova.. Skusal som to potom znova naformatovat a nainstalovat, ale zase to robilo to iste.. Stiahol som si teda novu verziu windowsu, ze ci nebude problem nahodou v tom.. Ale nie.. Zase to robi to iste.. Stretli ste sa s tým už niekedy? Kde by mohol by problém? Na začiatku, keď som to prvykrat instaloval som mal na hardisku nejakych 50 MB pouzitych (zrejme ten freeDOS), no naformatoval som hardisk a zmizlo to.. Nemoze byt chyba tam? Ak ano, ako ju napravim? Vdaka za akzdu radu.
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2010, 21:13)
tak.. docital som sa, ze problem je, ze potrebujem mat zakompovane v instalacke windowsu SATA drivery.. spravil som.. cez nLite.. problem je vsak zas ten, ze mi to potom nechce nabootovat.. vypise, ze zistuje hardware a potom sa mi to restartne..