Najhoršia hra čo ste kedy videli
-
Corn Flake
Guru wannabe
Najhoršia hra čo ste kedy videli
No tak pochváľte sa že ktorá bola podľa vás najhoršia. Mňa momentálne nenapadá ale skúste vy.
-
lekoklatik
VIP
Re: Najhoršia hra čo ste kedy videli
mortyr 2, crazy taxi, soldier of fortune 3 /toto som hral asi 5 minút/...
-
JeffHardyy
Light Professional
mortyr 2,soldier of fortune 2,need for speed pro street,a hitman codename 47
-
Scorpion90
King
Asi mnohi nebudu suhlasit ale mna najviac sklamal FAR CRY 2, aspon vzhladom na to ze jednotka je jedna z najlepsich hier ake som kedy hral. Z 2-ky som bol fakt sklamany 
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
priklanam sa da sa to hrat ale nie tak ako jednotka uplne sklamanieScorpion90 napísal:Asi mnohi nebudu suhlasit ale mna najviac sklamal FAR CRY 2, aspon vzhladom na to ze jednotka je jedna z najlepsich hier ake som kedy hral. Z 2-ky som bol fakt sklamany
Videl, ci hral? V rychlosti ma napada iba Gothic 3.
tak tak topic by mal byt hrali!
je ich vela ale dam to na tu poslednu co som cakal a sklamalo je posledny diel C&C
absolutne sklamanie a nasledne mazanie... nikdy viac
je ich vela ale dam to na tu poslednu co som cakal a sklamalo je posledny diel C&C
absolutne sklamanie a nasledne mazanie... nikdy viac
-
Eru
Light Professional
asi Chaser... nemam rad bezduche strielacky a tato navyse ani fun nebola... inak tazka otazka zvyknem hrat len dobre hry 
-
Cyrus666
Light Professional
WoW, vacsi odpad neexistuje
pre to wow dieta co sa nevie ani podpisat, nie nehral som to, minule som mal tu "cest" vidiet 5 minut ako to hra kamarat vyse som uz nevydrzal zacalo ma napynat
pre to wow dieta co sa nevie ani podpisat, nie nehral som to, minule som mal tu "cest" vidiet 5 minut ako to hra kamarat vyse som uz nevydrzal zacalo ma napynat
-
Yos
Professional
suhlas s cyrusom. Wow ma absolutne nechytilo a ako uz viaceri spominali, Far Cry 2 ma nenormalne sklamalo a stacilo mi 20 minut.
-
hojko
Site Admin
Zle hry nehravam a ak ano, tak ich hned vypnem. Vacsinou si pozriem hodnotenie alebo recenzie na internete a pokial je zla hra, tak ju nebudem hrat nasilu. Je to rovnako ako s filmom, ak ma nebavi, tak ho rovno vypnem po 20min a je po probleme.
-
Daggertail
Light Professional
The Club a need for speed:undercover
Ani neviem lebo to bola taka zla hra ze som ju po piatich minutach vypol a hned som si ju vymazal z mozgu. Ale som na tom podobne ako hojko: Precitam recenzie a take hry co maju pod 70% ani nehram.
Donedavna mi na cestnom mieste v PC tronila hra Big Rigs. Kto povazuje hry ako SoFII, Gothic 3 ci dokonca Hitman (v ktorom sa najskor nevedel ani pohnut
) za najhorsie hry, odporucam vidiet tuto pecku nazivo.
-
redliner
King
NFS: Carbon (vlastne skoro všetky NFS sú jeden veľký odpad)
WoW... ale to z toho dôvodu, že ak sa tam rozkukáte a porozumiete hernému systému, tak je veľmi preveľmi ťažké cancelnuť platbu (ak máte dukáty), jednoducho závislosť, som rád, že som s tým prestal (vďaka Blizz, že čím ďalej tým viac hru dosieraš, ináč by som asi nevedel skončiť
) strašný žrút času a je to skrátka zlo 
No a taktiež Lineage 2, ale to je odpad nad odpady, nechápem prečo som to vôbec niekedy hral (a to skoro 2 roky dosť aktívne)... asi len preto, že to bolo moje prvé MMO RPG, tak som bol okúzlený všetkými tými "možnosťami" (aj keď v porovnaní s inými MMO RPG popravde ponúka možnosti v pomere 1 : 20, čiže fakt L2 je veľmi bieda pre šikmookých, čo celý deň radi stláčajú F1, F2, F2, F2 a potom idú do PVP, ktoré ako tak obstojí, no nejako výrazne sa neinovuje čo sa týka skillov a podobne, tak dlhej dobe viac menej stereotyp z mojej strany
jediné plus sú Castle Siege a boje medzi realmami, no tie som nemal možnosť vyskúšať) no a ešte kvôli fajn ľuďom, ktorých som tam spoznal 
No a taktiež Lineage 2, ale to je odpad nad odpady, nechápem prečo som to vôbec niekedy hral (a to skoro 2 roky dosť aktívne)... asi len preto, že to bolo moje prvé MMO RPG, tak som bol okúzlený všetkými tými "možnosťami" (aj keď v porovnaní s inými MMO RPG popravde ponúka možnosti v pomere 1 : 20, čiže fakt L2 je veľmi bieda pre šikmookých, čo celý deň radi stláčajú F1, F2, F2, F2 a potom idú do PVP, ktoré ako tak obstojí, no nejako výrazne sa neinovuje čo sa týka skillov a podobne, tak dlhej dobe viac menej stereotyp z mojej strany
-
Sphinx
Addict
turning point fall of liberty ..
nfs undercover
-
Geogomeogo
Light Professional