technicke kreslenie
technicke kreslenie
Nepomohol by mi niekto s technickym vykresom hriadela podla tabuliek. Potrebujem to surne zajtra to mam odovzdat. staci mi to na hrubo nacrtnut a okotovat s rezmi.. vopred dakujem
- Prílohy
-
- hriadel.rar
- tu dvojku
- (529.89 KiB) 190 stiahnutí
-
- hriadel.rar
- (529.89 KiB) 112 stiahnutí
Re: technicke kreslenie
Prvý príspevok, a hneď niečo potrebuješ...
Na tomto fóre to funguje trošku inak, tu sa pomáha hlavne tým, ktorý nejakým spôsobom pomohli fóru a jeho uživateľom. A aj to nie spôsobom, že za druhého robíme komplet domáce úlohy.
Dúfam že som sa vyjadril jasne
Na tomto fóre to funguje trošku inak, tu sa pomáha hlavne tým, ktorý nejakým spôsobom pomohli fóru a jeho uživateľom. A aj to nie spôsobom, že za druhého robíme komplet domáce úlohy.
Dúfam že som sa vyjadril jasne
Nieze si lenivy, ale este aj hlupy.
Vezmi si hociktore strojnicke tabulky a v nich mas vzorove vypracovania vyrobnych vykresov niektorych suciastok podla noriem.
Btw, ten hriadel je tak primitivny, ze byt tebou tak tu taky post ani nepisem.
Dufam ze vies, co su strojnicke tabulky.
Vezmi si hociktore strojnicke tabulky a v nich mas vzorove vypracovania vyrobnych vykresov niektorych suciastok podla noriem.
Btw, ten hriadel je tak primitivny, ze byt tebou tak tu taky post ani nepisem.
Dufam ze vies, co su strojnicke tabulky.
sorry kamo ak na toto potrebuješ našu pomoc tak radšej prestup na inu školu lebo ked uvidiš čo ta ešte len čaká to bude plaču
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hlboko sa vopred ospravedlňujem za necropost, no príde mi to ako vhodná téma.
Potrebujem nakresliť a okótovať jeden výrobok z kovu (plech, 2 mm hrúbka, nič 3D) a potom to dať vyrezať lúčom. Teda v akom programe sa to bežne robí? (ak je to niečo aspoň trochu podobné Adobe Ilustrator a pod., tak to hádam zvládnem). Vďaka za pomoc.
Potrebujem nakresliť a okótovať jeden výrobok z kovu (plech, 2 mm hrúbka, nič 3D) a potom to dať vyrezať lúčom. Teda v akom programe sa to bežne robí? (ak je to niečo aspoň trochu podobné Adobe Ilustrator a pod., tak to hádam zvládnem). Vďaka za pomoc.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Autocad
-
vladenko007
VIP
SolidWorks, TurboCAD,