Najhoršia hra čo ste kedy videli

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Najhoršia hra čo ste kedy videli

Príspevok od používateľa Nadeo »

Toto prekonáva všetko :D (zacina od cca 1:10)
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Turbozilla »

World of Warcraft tie postavičky nemusím.
trolejbus36
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa trolejbus36 »

urcite tento rok sklamalo viacerych C&C4
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

WoW to najvačšie zlo pod šírim nebom ..:( pripravilo ma o celé leto ..fuj!
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

AVATAR, film ma celkom dostal, hneď ako vyšla hra, tak som si ju "zabezpečil" ale nemalo to veľa spoločného s filmom, a to som odohral asi hodinu, možno viac...... Kdežto taký KING KONG išiel aspoň podľa filmovej predlohy.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

WoW - spôsobuje závislosti!! blbosť jak traky (ešte e ma to nebaví)
A sklamalo ma už viac hier napr. Avatar, Mass Efect 2 (prosím neukameňovať), nový slpinter cell - proste ma nebavili
pidrik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pidrik »

to Corn Flake: starneme :lol: .Inak Wow som hral a vobec ma to nechytilo, nechapem ako niekto moze byt na tom zavisly :D Zato take PES6 je navykove jak hovado.

Inak k teme: Far Cry 2 bol oproti 1 slaby odvar, Crazy taxi,Midnight Club.Teraz v ramci nudy hravam The wheelman-neskutocna arkada, to by ste neverili, ale pribeh tam nie je celkom na zahodenie :lol:
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

hojko napísal:Zle hry nehravam a ak ano, tak ich hned vypnem. Vacsinou si pozriem hodnotenie alebo recenzie na internete a pokial je zla hra, tak ju nebudem hrat nasilu. Je to rovnako ako s filmom, ak ma nebavi, tak ho rovno vypnem po 20min a je po probleme.
to vieš, ale občas je hra na ktorú sa dlho tešíš pretože tá prvá časť bola dokonalá. viď ten FarCry2. Neviem šči nebude velke sklamanie aj MafiaII (pravdepodobne bude)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

cZaR napísal:WoW to najvačšie zlo pod šírim nebom ..:( pripravilo ma o celé leto ..fuj!
WTF? To ako hra ti moze za to ze si pri nej vysedel hemoroid? WoW neznasam od zakladu, ale obvinovat hru z vlastnej neschopnosti hrat nieco ine, odist od PC alebo robit za nim nieco zmysluplne je fakt na psychiatriu.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

OT: alfonz: Ale ono to je chyba hry/tvorcu, v skutocnosti kazdy ich krok co urobia v hre sleduje team ludi, ktori ma na starosti to, aby hra vyvolavala zavislost. True story, z hracov sa stavaju mysi v pomyselnom "Skinner box"-e. Ak by to niekoho zaujimalo, tak tu je celkom zaujimavy, ludovo napisany, clanok na Cracked.com kde je taktiez odkaz na zlozitejsie napisany clanok od chlapka z Microsoftu.
Takze vytvorenie zavislosti je skor prirodzene ako divne. A tvorca za to moze 100%, dovod celeho grindu a zavislosti nie je vacsi pozitok, ale proste vidina vacsich ziskov.
Samozrejme nehovorim, ze WoW je zla hra, sam som ju hral, avsak mna nedokazu nachytat na nejake digitalne "goodies" koli ktorym musim stravit 3 mesiace chodenim po dungeonoch.

TT: Najhorsia komercne uspesnejsia (nepocitam tie prapodivne budgetovky) je Manhunt. Na tejto hre nevidim absolutne nic dobre. Pribeh 0, hratelnost (na PC) 0 oproti napriklad Splinters cell, grafika nic oslnive (ale neurazi), a hlavne to prehnane nasilie... to bolo na celej hre najhorsie. A to hovorim ako hrac FPS/TPS kazdeho druhu, vcetne Postal 2...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

S tym Manhuntom s tebou nesuhlasim - akoze v pohode kedze kazdy ma iny vkus, ale je to dost dobra hra. Kvalitna dospelacka hra. U mna jedna z tych lepsich hier ktore patria medzi moje oblubene.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pravda, kazdy ma iny vkus. Ale mne to nasilie prislo az prilis prehnane, navyse mi prislo, ako keby som si mal vychutnavat ten pohlad ako masakruje kazdeho koho uvidi (kedze sa vtedy zmeni pohlad a cela hra zastane).
Taktiez som tam nenasiel nic, v com by bol Manhunt lepsi ako spominany Splinter cell alebo prakticky lubovolna ina stealth akcia.
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

tak isto stebou uplne nesuhlasim ze Manhunt je najhorsia hra ale tak ako tu uz bolo povedane kazdy ma iny vkus ale tak ty si prvy (co pocujem) ktoremu sa tato hra nepaci a myslim ze si asi medzi velmi malo ludmi
Napísať odpoveď