WRESTLING
-
Scorpion90
King
Re: WRESTLING
Viete si predstavit co by sa stalo keby taky chlapik ako napr. Undertaker prispendlil niekomu do tvare celou silou? Dotycny by mal miesto tvare kasu..
. Len absolutne mizive percento chape, o co vo wresltingu skutocne ide, a preto hovoria ze je to divadielko a pod. Wo wrestlingu paradoxne nejde o bitky, ale o dej. Je to ako serial. Dvaja sa akoze nemaju radi, robia si prieky a ich spor obvykle vyvrcholi na nejakom turnaji (Wreslemania, Royal Rumble a pod.). To ze si vsimate viac zapasy ako dej, hovori o tom, ze scanaristi napisali slaby scenar. Najlepsi wrestling vsetkych cias (podla mna) bol, ked bolo este wcw a v nej skupinka nWo. Ale to si z vas asi malokto pamata 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
taký dotaz na miestnych wrestlingfajnšmekrov: Kto/čo rozhoduje o tom, že dotyčný wrestler získa titul? Pokiaľ sú zápasy nascriptované dopredu (wrestleri vedia, čo majú robiť, je to niečo na spôsob historického šermu), tak získanie titulu závisí od dohody manažmentu? Získanie titulu potom nezávisí na jednotlivých výkonoch wrestlerov, nie? - už dlhšie sa nad týmto zamýšľam a neviem prísť na odpoveď
-
Scorpion90
King
konretne vo WWE rozhoduje o scenari Vince McMahon, v najlepsich casoch este WWF bol skvelym "scenaristom" Eric Bishoff. Samozrejme nerozhuje na zaklade samovole
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2010, 23:13)
koho bavi wwe, odporucam si pozriet teraz v nedelu uskutocneny turnaj Over the limit
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2010, 23:13)
koho bavi wwe, odporucam si pozriet teraz v nedelu uskutocneny turnaj Over the limit
presne ako napisal Scorpion
Pisu to scenaristi a rozhoduje boss Vinco
A ano nejde o to ake vykony podavaju ale ako sa pacia fanusikov a Vincovi
napr. Face of WWE John Cena
Totalne Drevo a titul ma takmer Nonstop, tak isto Drew McIntyre
Nevazia si talenty ako Christian, Evan Bourne atd
Pisu to scenaristi a rozhoduje boss Vinco
A ano nejde o to ake vykony podavaju ale ako sa pacia fanusikov a Vincovi
napr. Face of WWE John Cena
Totalne Drevo a titul ma takmer Nonstop, tak isto Drew McIntyre
Nevazia si talenty ako Christian, Evan Bourne atd
-
Scorpion90
King
S tym Christianom nemas podla mna pravdu. On je vo wrestlingu uz celkom dlho - kedysi tvoril par s Edgeom este vo WCW - a nikdy toho vela neukazal.
Podla mna najviac podcenovanym je KANE. Ked este mal masku, tak bol po boku UNDERTAKERA (najvacsi borec v historii wrestlingu) jednym z naj - tzv. Brothers of Destruction. Ako si sundal tu super masku, tak je z neho tretotriedny borec, co je skoda
Naopak, najviac precenovanym borcom je Rey Mysterio - ten je tiez vo wrestlingu nejaku tu nedelu, a v casoch najvacsej slavy wrestlingu - v 90tych rokoch - bol vo WCW iba fackovacim panakom. Ale Vince si ho oblubil a navyse ho zboznuju deti, tak z neho robia top star, co uz
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:59)
tazka sprava pre wrestlingovy svet:
"On the June 4 taping of Smackdown UNDERTAKER was found in a vegetative state."

Podla mna najviac podcenovanym je KANE. Ked este mal masku, tak bol po boku UNDERTAKERA (najvacsi borec v historii wrestlingu) jednym z naj - tzv. Brothers of Destruction. Ako si sundal tu super masku, tak je z neho tretotriedny borec, co je skoda
Naopak, najviac precenovanym borcom je Rey Mysterio - ten je tiez vo wrestlingu nejaku tu nedelu, a v casoch najvacsej slavy wrestlingu - v 90tych rokoch - bol vo WCW iba fackovacim panakom. Ale Vince si ho oblubil a navyse ho zboznuju deti, tak z neho robia top star, co uz
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:59)
tazka sprava pre wrestlingovy svet:
"On the June 4 taping of Smackdown UNDERTAKER was found in a vegetative state."
Mne nemusis vysvetlovat vsetko dopodrobna ja tiez uz sledujem wrestling nejaky ten cas a viem o nom dost
S Christianom nemam pravdu?
z SD rosteru je podla mna jeden z najlepsich a ajtak seru titul takym ze Drew McIntyre, Cena ale nebudem sa opakovat uz
Christianovi nedaju ani title shot hoci si ho zasluzi
Aj teraz Fatal 4 way
WWE Championship
Cena, Sheamus, Orton, Edge
Cena totalne drevo, sheamus o nic lepsi, Orton - herec ktory si porani rameno pri buseni do zeme (no coment), Edge - ani ten uz nepodava nejake super vykony
A teraz mi povedz ze nemam s Christianom pravdu, v WWE to davno nie je o talentoch ale o biznise
Aj teraz prepustili podla mna najlepsieho wrestlera sucastnosti Bryana Danielson, ale ten chlapec sa nestrati je to perfektny wrestler
S Christianom nemam pravdu?
z SD rosteru je podla mna jeden z najlepsich a ajtak seru titul takym ze Drew McIntyre, Cena ale nebudem sa opakovat uz
Christianovi nedaju ani title shot hoci si ho zasluzi
Aj teraz Fatal 4 way
WWE Championship
Cena, Sheamus, Orton, Edge
Cena totalne drevo, sheamus o nic lepsi, Orton - herec ktory si porani rameno pri buseni do zeme (no coment), Edge - ani ten uz nepodava nejake super vykony
A teraz mi povedz ze nemam s Christianom pravdu, v WWE to davno nie je o talentoch ale o biznise
Aj teraz prepustili podla mna najlepsieho wrestlera sucastnosti Bryana Danielson, ale ten chlapec sa nestrati je to perfektny wrestler
-
Scorpion90
King
Pozri, kazdy mame svoj nazor, ja ti ten tvoj neberiem. Ale ja ho mam minimalne v otazke Christiana opacny, Vacsinou ked pozeram Smackdown, tak zapasy "slabsich" tj. podla mna aj Christiana preskakujem..
Ohladne Drewa McIntyra je skoda cokolvek komentovat..
Celkovo mam dojem ze zlate casy wrestlingu su daaaavno prec - ostalo len par wrestlerov, kt. sa oplati vidiet. Pre mna osobne zostane navzdy naj wrestling z 90tych rokov v znameni Kevina Nasha (Diesela), Scotta Halla (Ramon Razor), Stinga, Lexa Lugera, Scotta Steinera (vsetvci nWo) ci Goldberga a dalsich
Ohladne Drewa McIntyra je skoda cokolvek komentovat..
Celkovo mam dojem ze zlate casy wrestlingu su daaaavno prec - ostalo len par wrestlerov, kt. sa oplati vidiet. Pre mna osobne zostane navzdy naj wrestling z 90tych rokov v znameni Kevina Nasha (Diesela), Scotta Halla (Ramon Razor), Stinga, Lexa Lugera, Scotta Steinera (vsetvci nWo) ci Goldberga a dalsich
Vsetky pekne zapasy su prec a do istej miery k tomu prispel aj PG rating
Proste zlata attitude era je uz prec
Proste zlata attitude era je uz prec
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
oživujem túto tému po viac ako roku
tak čo sledujete SmackDown alebo Raw? čo hovoríte na nového šampióna Marka Henryho ? po pätnástich rokoch sa konečne dočkal a získal titul,John Cena už po jedenásty krát po sebe vyhral titul (Superman) podme zas pokecať trocha o wrestlingu
tak čo sledujete SmackDown alebo Raw? čo hovoríte na nového šampióna Marka Henryho ? po pätnástich rokoch sa konečne dočkal a získal titul,John Cena už po jedenásty krát po sebe vyhral titul (Superman) podme zas pokecať trocha o wrestlingu
-
dennisdenis
Amateur
možno nie som sám, ktorý sa teši na 28. Wrestlemaniu a strašne by som to chcel kukať v tv... bude sa to dať kukať niekde v TV na uzemi SK ???
-
dennisdenis
Amateur
aj som si to myslel .. nuž škoda v tv by to bolo lepšie 
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2012, 9:20)
a neviete kedy sa tá show začne.. bude to trochu zohladnené aj pre Europu alebo to bude až v noci ??
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2012, 8:25)
až už je po tom ... trošku som sklamaný že vyhral The Rock ale ja mam rád oby dvoch ale trošku viac som fandil Johnovi...a Hell in a Cell to bol fantastický zapas
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2012, 9:20)
a neviete kedy sa tá show začne.. bude to trochu zohladnené aj pre Europu alebo to bude až v noci ??
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2012, 8:25)
až už je po tom ... trošku som sklamaný že vyhral The Rock ale ja mam rád oby dvoch ale trošku viac som fandil Johnovi...a Hell in a Cell to bol fantastický zapas