Takze prvy level gameplay z Wake
Upozornujem ze je to podla mna dosti spojler, takze kto nechce kazit prekvapenia, nech to ani nepozera.
Kto sa vsak k hre ani nedostane, pripadne je velmi zvedavi, video stoji urcite za to.
no tak cca po hodinke hrania musim povedat ze hra ma prijemny horrorovy nadych. Uz hned v uvode sa s vami nehra a ide sa do boja.Zpociatku som nechapal pribehu same strihy chvilu tu a cvilu tak (no nie som sam ani sam Alan nechapal ) no potom uz sa pribeh odvija postupne .. trochu mi vadi uhol kamery a nestastne svetla (check pointy kde niekedy pre svetlo nevidim nic naokolo) ale inak zatial celkom pozitivny nazor .. uvidime dalej
//v celku mi to pripomina The Suffering.. neviem preco ale je to tak
Vcera som zahral asi hodku a pol, celkom kvalitna zalezitost. Od Remedy sa ani nic ine cakat nedalo. Trocha vidiet miestami slabsie textury atd. ale tie efekty to vynahradzaju a hlavne svetla su tam dokonale. Paci sa mi hlavny hrdina, taky sympatak ako bol Max Payne. Hra ma perfektny pribeh a zaujimave su aj suboje, v podstate s baterkou zameriavate Zatial davam 9/10.
heh po 3 rokoch od založenia témy to vyšlo, pekne len mňa štve, že najprv oznámili že to vyjde aj na PC, a teraz po tak dlhom čase si to tak akurát môžem pozrieť na videách z hrania
nasla by sa tu nejaka hlavicka, ktora pochopila pribehu a hlavne KONCU hry? mohla by mi prosim napisat PM, popripade rozpisat pribeh sem a dat to bielym a napisat "SPOILER WARNING" ?? dakujem moc k+ za to jasna
Steven666 napísal:heh po 3 rokoch od založenia témy to vyšlo, pekne len mňa štve, že najprv oznámili že to vyjde aj na PC, a teraz po tak dlhom čase si to tak akurát môžem pozrieť na videách z hrania
Napodobne. Toto je hra kedy lutujem ze nemam Xbox360, u PS3 toje GoW III. Gameplay videa vyzeraju perfektne a to stym svetlom sa mi tiez pozdava. Myslim ze nieco podobne je aj v Alone in the Dark poslednom .
Hulkm napísal:
Napodobne. Toto je hra kedy lutujem ze nemam Xbox360, u PS3 toje GoW III. Gameplay videa vyzeraju perfektne a to stym svetlom sa mi tiez pozdava. Myslim ze nieco podobne je aj v Alone in the Dark poslednom .
aviceN napísal:nasla by sa tu nejaka hlavicka, ktora pochopila pribehu a hlavne KONCU hry? mohla by mi prosim napisat PM, popripade rozpisat pribeh sem a dat to bielym a napisat "SPOILER WARNING" ?? dakujem moc k+ za to jasna
ked to dohrajem tak ti to potom skusim nejak vysvetlit - zatial som sa akurat nastahoval do toho domceku
Vcera som presiel prvu epizodu a musim povedat ze davno som nehral takuto perfektnu hru. Tento rok ma Conviction prijemne prekvapil ale toto jednoznacne davam na prve miesto. Pre mna zatial hra roka. To cakanie sa urcite vyplatilo. Dufam ze predaje budu dostatocne aby vzniklo pokracovanie, kedze v pripade neuspechu Remedy caka asi zatvorenie.