zhanam HTC ale ktore ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zhanam HTC ale ktore ?

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia neviem sa fakt rozhodnut ktory model zobrat :( v mojom rozhodovani su nasledovne modeli

HTC Hero (strasne ma laka android :) )
HTC Touch Diamond 2 (dizajnovo pekny ,wm,displej ma lepsie rozlisenie ale zas je tam wm :( )
HTC Touch Pro 2 ( velmi podobny ale ma querty klavesnicu :) )
HTC HD mini (tam uz vazne netusim v com sa lisi od zvysku :-o )

priorita pre mna na telefone je = navigacia gps ,caste internetove pripojenie ( opera ,icq ,skype ,msn ,facebook,mail a ide ) ,velky displej ,resp najlepsi pomer velkost vs rozlisenie , velmi ma laka android u hera ,no rozlisenie je mensie a celkovovo neviem ten dizajn + nedostatky ako bt ktore funguje ako na iphone ,wm je zas vekom milovany aj nenavideny ,doteraz som fical vyhradne na symbianoch tak mi pls poradte ak niektory z tychto mate ,inak aby som nezabudol sms nepisem skoro vobec ,maily viac no prevazne len citam a odpisujem potom na pc ,instant kecalkov pouzivam casto , hlavna je pre mna aj vydrz daneho zariadenia ,o fotak ako taky mi nejako nejde kedze kazdy ma na nejake momentky pouzitelny objektiv .... dakujem
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: zhanam HTC ale ktore ?

Príspevok od používateľa ropman »

co tak htc desire ? aj ked ten je asi cenovo trochu vyssie ako tieto modely
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Nepises ci je ten zoznam pevny ale co tak HTC Legend? Nastupca HTC Hero, novsi android, lepsia vydrz baterie, ale nieje to ani tak zazrak....
Ked si bol zvyknuty na Symbiana preco pri nom neostanes? WM je ako system vo verzii 6.x velmi slaby, pri telefonovani ti moze vadit phone call lag, ktory ti moze casom velmi prekazat (velmi velke opozdenie pri prichadzajucom hovore). Android je perfektny OS a v poslednej verzii 2.1 je podla mna blizko dokonalosti.

Dovod odchodu zo symbianu? To co chces ty zvlada N97 podla mna dostatocne...(iba moj nazor ako vlastnika)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Mam HTC Hero. Oficialne nanho vinde Android 2.1 zaciatkom Juna, cize bude o dost rychlejsi, pribudnu funkcie vo fotoaparate, googlemaps navigacia hlasom a posielanie cez BT (aj ked len cez externu aplikaciu, no v tom problem nevidim). Co sa tyka Androidu - ziadne vycitky. Presiel som uz cez SE,symbian,wm ale android mi je najsympatickejsi. Paci sa mi jeho prisposobitelnost a vobec rychle reakcie, vychytane muchy dotykoviek a pod.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

masterdead napísal:Nepises ci je ten zoznam pevny ale co tak HTC Legend? Nastupca HTC Hero, novsi android, lepsia vydrz baterie, ale nieje to ani tak zazrak....
Ked si bol zvyknuty na Symbiana preco pri nom neostanes? WM je ako system vo verzii 6.x velmi slaby, pri telefonovani ti moze vadit phone call lag, ktory ti moze casom velmi prekazat (velmi velke opozdenie pri prichadzajucom hovore). Android je perfektny OS a v poslednej verzii 2.1 je podla mna blizko dokonalosti.

Dovod odchodu zo symbianu? To co chces ty zvlada N97 podla mna dostatocne...(iba moj nazor ako vlastnika)
htc legend sa imho neoplati, to je uz lepsie si doplatit tych par evri za desire, kt. je na tom lepsie co sa tyka hw... inak tiez ma zaraza ze vsetko co spominal sa da vpohode robit na symbiane, i ked android je android ale telefon by som kvoly tomu asi nemenil, predsa len to nie je zanedbatelna investicia a pridana hodnota vzhladom na dane poziadavky az tak velka nie je...
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Ano je jasne ze Legend sa moc neoplati, kedze Desire je aj podla mna lepsi. Len pisal o HTC Hero tak som ponukol novsieho nastupcu :) Ja by som ale tiez neprechadzal zo symbianu na iny OS... Raz som presiel a lutoval som to este 3 mesiace :D
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

cORP. napísal: HTC HD mini (tam uz vazne netusim v com sa lisi od zvysku :-o )
Má netradičné rozlíšenie, HVGA, môže byť problém rozchodiť aplikácie, nedávno bola na smartmania.cz recenzia.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ja by som ti odporucil bud desire, alebo z tych tebou spominanych Touch Pro 2. Podla toho ci chces HW klavesnicu alebo nie.
Kamos ma tento telefon a da sa s nim pekne vyhrat :)
a jj HD mini ma strasne atypicke rozlisenie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no chlapci ,nakoniec som zmenil komplet moj ciel kupy a zohnal som si tyzden stary samsung glaxy spica ,uz cakam na android 2.1 nech je uvolneny cim skorej ,zatial sa len zoznamujem ale som spokojny ,kedze mam mesacny 1.5gb balik internet tak to vyuzijem na plno :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

cORP. mama ten tel ma, no mna strasne irituje ze HW tlacitka nie su podsvietene :?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

cORP. & Skolacik : mozem poprosit, ake su vase skusenosti so spicou? Videl a precital som kopec recenzii, ale stale sa neviem rozhodnut ci ten telefon ano, alebo nie. Mam pocit, ze v kazdej recenzii nieco kryju, preto hladam niekoho kto mi vie povedat pravdu o tom telefone :-) Kludne mi mozte aj SS poslat. Dakujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som zatial velmi spokojny ,jedina vec ktora ma stve je ta ze ani za toho boha ho neviem spojit s pc a to sa v tejto oblasti orientujem velmi velmi dobre by som povedal ,na forach je pisane ze si skratka nerozumie s pc studiom ,je v nom stale android 1.5 ,no tento tyzden ma byt uvolneny uz vo verzii 2.1 oficialnou cestou ,da sa tam nahodit uz dlhsie aj neoficialne :) ,inak som spokojny ,je to take ako som si predstavoval ,su v tom systeme nejake muchy ale myslim ze to nebudeproblem samsungu ale priamo os ,novsia verzia ukaze kto je na vine :D
bateria je velka ,ja ju vymlatim aj za pol dna ale tak mam ho len den tak je to v norme :D ,sluchatka kvalitne ,equalizer nieje ako na ziadnom android telefone ,myslim ze len htc ma nejaky svoj ,ja si myslim ze za tie peniaze uplne ina liga ako napr. htc tattoo

skolacik : popravde ? viac ma sere ze nemam podsvietenu klavesnicu na pc ako hentych par tlacidiel ktore poznam naspamat po dni pouzivania :D nema to ani jet a predpokladam ze tych samsungov tak bude viac riesenych ,ono keby to bolo naozaj treba tak by to spravili :)
Napísať odpoveď