cafte mam problem pri spustani jednej hry mi furt robi toto http://img687.imageshack.us/i/beznzvuzs.png/
nainstaloval som direct9.c a stale njc..
predom dakujem
Nejde mi spustit hra
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde mi spustit hra
ešte skús nainštalovať najnovšie ovládače na svoju grafickú kartu 
Skús napísať, o akú hru ide (pre istotu aj Tvoju grafickú kartu). Máš Win7, takže DX9 by malo byť bezpredmetné..... Ak sa jedná o nejakú starú hru, možno by bolo potrebné ju spustiť v režime kompatibility pre starší Windows...... ten najnovší ovládač na grafiku by tiež nemal byť zlý nápad.

-
Blackangel
Light Star
hra shayia rpg.. je to win7 ....brm napísal:Skús napísať, o akú hru ide (pre istotu aj Tvoju grafickú kartu). Máš Win7, takže DX9 by malo byť bezpredmetné..... Ak sa jedná o nejakú starú hru, možno by bolo potrebné ju spustiť v režime kompatibility pre starší Windows...... ten najnovší ovládač na grafiku by tiež nemal byť zlý nápad.
podobny problém až na to že hru spustím ale vôbec sa mi neprenesú nastavenia s plochy ako napr. jas kontrast
aku verziu directX mas naistalovanu?
-
Blackangel
Light Star
9.C pisali ze potebujem minimalne tuto dal som tuto a stale njc...havko-mt napísal:aku verziu directX mas naistalovanu?
No DX9c tam nedáš, pretože Win7 má predinštalovaný DX11. Ten režim kompatibility si skúšal? (pravý klik na spúšťaciu ikonku a tam sa nastavuje kompatibilita na staršie verzie Windowsu). Prípadne ak máš Win7 verziu Professional a vyššiu, skús nahodiť Windows XP Mod a cez neho spustiť hru...
Na nete voľačo píšu o potrebe aktualizovať nejaký GameGuard.....
Na nete voľačo píšu o potrebe aktualizovať nejaký GameGuard.....